Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 3
  • Переглядів: 3

Біль у спині тепер буде ознакою омікрона. Новий "страшний і заразний" ковідний штам має ще один симптом

Раніше казали, що головними симптомами омікрона є нежить, головний біль та загальна втома. Тепер кажуть, що першіння в горлі й біль у попереку – це також симптоми омікрона. Що далі? Які ще звичні нам симптоми простуди або інші відомі людству болі доковідного часу будуть зараховані до нового штаму?

Протягом майже двох років людям було відомо про три основні симптоми, пов’язані з коронавірусом – кашель, підвищення температури тіла і втрата смаку і нюху. Але тепер експерти вважають, що потрібно знати більше, пише Leicestershire.

Серед інших ключових і основних симптомів, які з’являються вже через два дні після контакту з людиною, яка має Omicron, є чхання, нічна пітливість і болі в тілі. Однак експерти сказали, що багато людей не відчувають усіх або жодного з цих симптомів, але люди повинні знати про потенційні ознаки Omicron, який продовжує поширюватися по Великій Британії.

Експерти також підкреслюють, що будь-який з цих нещодавно виявлених основних симптомів може з'явитися протягом 14 днів после контакту з омікроном. Тому людям нагадують, що якщо вони піддалися впливу вірусу, вони повинні самоізолюватися на 10 днів.

Нагадаємо, вперше новий штам омікрон начебто був виявлений 11 листопада в Ботсвані. Ще декілька випадків були виявлені в ПАР. Про перші випадки омікрона 26 листопада повідомив Ізраїль, потім Німеччина, Нідерланди, Італія, Чехія та Велика Британія. І пустилися знову по накатаному! ЗМІюки розганаяють страх, "експерти" вигадують симптоми, політики попереджають, що омікрон-штам коронавірусу може передаватися між повністю вакцинованими людьми. Тож треба бустер! Отак і живемо і будемо жити, поки їх не зупинимо.

Наші інтереси: 

Розуміємо, що тепер всі хвороби намагаються списати на ковід та його нові штами. Думаємо, зберігаємо здоровий глузд і не віримо "експертам" від офіційної медицини.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Аж тільки тепер додумалися!)

Радіймо життю граючи!

Коментарі

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Аж тільки тепер додумалися!)

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Іван Андрійович.
0
Ще не підтримано

Біль у спині, та суглобах, це побічки примусової вакцинації від COVID. От і придумали симптоми Омікрону. А як ще пояснити побічку. Ідеальні психопати.