Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

В Україні "правила карантину" змінюють як хочуть. Психопати не вгамовуються

Введені минулого року "карантинні зони" – червона, помаранчева, жовта та зелена зона в залежності від кількості хворих на ковід в областях – вже не діють. Тепер навіть у "жовтій зоні" невакциновані від ковіду громадяни не можуть пересуватися у громадському транспорті, відвідувати спортклуби, басейни, театри та місця відпочинку і розваг без одної або двох доз. 

Наша влада працює за логікою крокодила – вхопила за палець, а потім відкушує руку. Так вважає журналіст Дмитро Гнап, який намагається пояснити дії влади. Але їх не можна пояснити! Дії психопатів – абсурдні, нелогічні та суперечливі.

Але є люди, які в юридичний спосіб ставлять на місце урядових брехунів та демонструють, що їхні ковідо-вакцинаторські рішення та накази – незаконні. На Сумщині суд скасував наказ про відсторонення вчительки, що не вакцинувалася.

 

 

 

Наші інтереси: 

Стежимо за українцями, які готові не коритися психопатам і відстоювати свої права. Розуміємо, що всі так звані карантинні обмеження для невакцинованих – це не турбота про здоров'я людей, а бажання досягти повного контролю над людьми через запровадження сертифікатів вакцинації. Нову "хвилю коронавірусу" в Україні вже запланували на кінець зими-початок весни 2022 року.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи