Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У США виправдали Кайла Ріттенгауса, який застрелив двох людей при самообороні

Категорія:

Колегія присяжних в США виправдала 18-річного Кайла Ріттенхауса за звинуваченням в умисному вбивстві двох учасників BLM-протестів у місті Кеноша, штат Вісконсин. У серпні минулого року, Кайл Ріттенхаус, тоді у віці 17 років, застрелив двох чоловіків і поранив ще одного в руку під час зіткнень. До речі, усі троє були білими.

 

21112101.jpg

Кайл Ріттенгаус

Про це повідомив Інформаційний портал власників зброї.

Кайл Ріттенхаус був озброєний напівавтоматичною гвинтівкою типу AR-15, а людина, поранена Ріттенхаусом, була озброєна пістолетом.

Ріттенхаус сказав, що вийшов захищати автосалон від вандалізму. Адвокати Ріттенхауса наполягали, що його дії укладалися у рамки самооборони. 

Спершу неозброєний чоловік напав на Ріттенхауса і спробував відібрати його гвинтівку. Ріттенхаус чотири рази вистрілив у нього, поціливши йому в пах, руку та стегно, голову та спину. Нападник помер.

Пізніше виявилося, що цей BLM-активіст відсидів 12 років за педофілію та опинився серед погромників буквально на наступний день після того, як вийшов із психлікарні.

У другому місці, після того, як Ріттенхаус спіткнувся під час втечі, він двічі вистрілив у невідомого, який ударив його ногою.

Протестувальники підбігли до Ріттенхауса, коли він все ще був на землі, а чоловік на прізвище Хубер ударив Ріттенхауса скейтбордом і намагався відібрати у нього гвинтівку. Ріттенхаус вистрілив у Хубера один раз, потрапивши тому в груди, що спричинило смерть останнього.

Інший учасник BLM-заворушень, на прізвище Гросскройц, напав до Ріттенхауса, направивши на нього пістолет – Ріттенхаус вистрілив йому в руку.

Пізніше під тиском BLM-спільноти Ріттенхауса було заарештовано та звинувачено у вбивстві та незаконному зберіганні вогнепальної зброї.

Ліворадикальний «Американський союз громадянських свобод» (ACLU) закликав не тільки посадити Ріттенхауса, але і відправити у відставку місцевого начальника поліції та шерифа. У заяві ACLU стверджувалося, що підлеглі шерифа браталися з «прихильниками переваги білої раси, які контрпротестували» і не заарештували стрільця.

Проте, посадовців не звільнили, а пізніше суд виправдав і самого Ріттенхауса. Бачимо, що в США у деяких штатах ще збереглося правосуддя.

 

 

Наші інтереси: 

Важливий приклад, коли зброя має значення. Розуміти, що вся історія з BLM шита білими нитками та перевернута з ніг на голову.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи