Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

В Україні з'являться спеціальні камери, які фіксуватимуть порушників "маскового режиму"

Світ:

Йдеться про проведення пілотного дослідження, яке було ініційоване ВООЗ і підтримане МОЗ. Завдяки встановленню відеокамер буде відбуватися деперсоналізована оцінка умовного відсотка дотримання "протиепідемічних норм".

В листопаді у Києві, Харкові та Дніпрі запрацюють перші відеокамери для контролю за дотриманням маскового режиму та соціальної дистанції, розповів заступник міністра охорони здоров'я і головний державний санітарний лікар Ігор Кузін, передає ТСН.ua.

"Тобто в автоматичному режимі зчитується кількість людей, які проходять вздовж камери або зони її дії, і скільки з них у масках, скільки дотримуються дистанції. Зараз вже розроблені повні комплекти документів для проведення біоетичної експертизи та встановлення таких камер", – сказав він.

"Ця система і це програмне забезпечення дозволяє нам в автоматичному режимі показувати дотримання чи недотримання, або типу недотримання протиепідемічних вимог", – зазначив Кузін.

На запитання, яке покарання чекає на порушників, Кузін відповів: "М'яко кажучи, це пілот з відстеження загального відсотка протиепідемічних вимог. Але водночас для людей, які порушують протиепідемічні вимоги, діє відповідна стаття в адміністративному кодексі Україні та передбачене покарання, зокрема, за відсутність масок у закритому приміщенні".

Наші інтереси: 

Ви ще вірите, що вони дбають про здоров'я громадян? Ось для чого була потрібна вся ця ковідна історія – щоб стежити за громадянами! Скоро буде, як в Китаї.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Люди платять своїми податками щоб за ними стежили! Тільки інтеліси можуть таке наінтелектуалити.

Радіймо життю граючи!

Коментарі

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Люди платять своїми податками щоб за ними стежили! Тільки інтеліси можуть таке наінтелектуалити.

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Люди платять податки, і, водночас, лінуються змінити цілком конституційним та правовим шляхом, вочевидь погану владу. А, на заробляння оцих грошей для сплати податків вони ж витрачають досить багато зусиль та часу. Вочевидь, більшість людей дуже далекі від логіки та здорового глузду...

Якщо прагнеш чуда - створюй його!