Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Аудит виборів-2020 в Аризоні. А ви вже маєте футболку «Let’s go Brandon!»?

Категорія:

Спецтема:

Веселі республіканці тролять «демократів», Трампа зустрічають як зірку рок-музики, а 92 законодавці вимагають провести у всіх 50 штатах повний ретельний аудит виборів 2020-го року.

Генеральний прокурор штату Аризона Марк Брнович почав карне розслідування матеріалів про фальсифікації виборів 2020, виявлені під час аудиту в окрузі Марікопа. Важливо, що у 2022 році він буде балотуватися до Сенату США, і якщо він до того часу посадить фальсифікаторів – це однозначно додасть йому карми на виборах.

Триває перевірка матеріалів виборів-2020 в штатах Джорджія та Вісконсин. Законодавці Техасу також збираються провести ретельний аудит виборів. Техас взагалі-то республіканський штат, але кілька округів викликають підозру, що там відбулися масові фальсифікації за Байдена, яких просто  не вистачило, щоб «перевернути» весь Техас на синій колір.

92 законодавці з різних штатів підписали відкритого листа з вимогою провести повний ретельний аудит виборів-2020 у всіх 50 штатах. Бо аудит в Аризоні показав, що таки мали місце масові фальсифікації. Треба перевірити вибори у всіх штатах. Лист відкритий, щоб його підписали й інші конгресмені та сенатори. Тиждень тому підписантів було лише 40. Процес триває.

Під час прямої трансляції з автоперегонів телеведуча брала інтерв’ю в одного з учасників на ім’я Брендон. У цей час натовп почав скандувати «Фак Байден!» (Fuck Biden). Телеведуча не розгубилася і сказала, що натовп скандує «Летс гоу  Брендон!» (Let’s go Brendon! Вперед, Брендоне!).

Фраза одразу стала мемом. Веселі республіканці одразу випустили купу футболок з гаслом «Let’s go, Brendon!», а сама ця фраза стала таким собі замінником фрази «Фак Байден!». Тепер прихильники Дональда Трампа використовують фразу «Let’s go Brendon!» – і всі сміються. Бо ця фраза означає «Fuck Biden».

Трамп продовжує серію мітингів/ралі у різних штатах. Його реально зустрічають як зірку рок-музики. Величезні, повністю заповнені стадіони, на які люди починають збиратися за кілька годин до приїзду Трампа. На жоден демократівський захід не збирається стільки людей. А нас намагаються переконати, що Байден користується підтримкою американців. Байден є фальшивим президентом – і незабаром це буде доведено.

Промова Дональда Трампа в Айові:

 

 

Наші інтереси: 

Вибори мають бути чесними. Фальсифікатори мають бути покарані.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Весело! Радіймо і рухаємось до творення нового світу!

Радіймо життю граючи!

Коментарі

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Весело! Радіймо і рухаємось до творення нового світу!

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Це американський варіант нашого "Путін х....!"

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Юр Цікавий.
0
Ще не підтримано

Потрібен ще аналог "ла-ла-ла-ла".

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

«Let’s go Brendon!» - блискуча творчість вільних людей, їхнє порозуміння на півслова, а отже, і їхня "сокупність" !

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !