Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

В Сенаті штату Аризона представлено результати аудиту виборів 2020 в окрузі Марікопа

Категорія:

Спецтема:

Аудит показав наявність великої кількості порушень, «невідповідних бюлетенів», спроб знищення слідів махінацій тощо. Тепер матеріали аудиту передаються в офіс генерального прокурора штату.

20210925audit.jpg

Представники аудиторської фірми на слуханнях у сенаті штату

Основні положення доповіді.

  • Наглядова рада округу тривалий час відмовлялася дати доступ для аудиту до машин голосування, намагалися заборонити аудит через суд, намагалися ховатися тощо. Коли нарешті аудиторам вдалося отримати доступ до техніки, то з'ясувалося, що напередодні аудиту було знищено 85 тисяч файлів, які за законом мають зберігатися протягом 22 місяців.
  • 57 тисяч 734 бюлетені «не відповідають стандарту». Тобто, або не мають водяних знаків, або зроблені не в типографії, а на ксероксі тощо. «Не відповідають стандарту» – це такий евфемізм, щоб позначити фальшиві бюлетені.
  • 10 тисяч 342 виборці проголосували одночасно у двох-трьох місцях (тобто їх голоси зараховані кілька разів).
  • 23 тисячі 344 бюлетені були прислані виборцями, які змінили місце проживання і тому не могли отримати ці бюлетені законним шляхом. (Питання: а звідки у них з'явилися ці бюлетені?)

Та багато чого іншого.

Повне відео доповіді можна подивитися на сайті Законодавчих Зборів Аризони.

Нагадаю, що Байден «виграв» у Трампа в Аризоні з перевагою лише у 10 тисяч 457 голосів.

Тепер матеріали доповіді передаються в офіс генерального прокурора штату, якому належить з’ясувати: звідки узялися кілька десятків тисяч фальшивих бюлетенів, чому низка посадових осіб так відчайдушно чинили спротив проведенню аудиту, хто знищував документи та записи, які мають зберігатися протягом кількох років тощо.

Про політичні наслідки результатів аудиту говорити важко. Аризона дає 11 виборщиків у колегію. Якщо зараз відкликати ці 11 голосів, то цього ще недостатньо, щоб результат виборів в колегії став на користь Трампа. Але, якщо подібне відбудеться ще у 2-3 ключових штатах, то результат виборів 2020 зміниться з точністю до навпаки.

Як зазначила у своєму виступі голова сенату Аризони, подібні аудити необхідно провести у 18 штатах, де результати виборів 2020 викликають найбільшу недовіру.

Зараз перевірка триває в Джорджії. Кілька днів тому законодавчі збори Пенсильванії після довгих запеклих «боїв» такі вирішили теж провести ретельний аудит виборів. Можливо, вдасться домогтися аудиту і в деяких інших штатах.

А що далі, якщо ще кілька штатів доведуть, що Байден насправді програв вибори?

В американському законодавстві відсутній механізм відкликання Президента, котрий переміг в результаті фальсифікації. Як варіант розглядається передача матеріалів аудитів у кількох штатах до Конгресу США, який має вирішити, що робити в такий ситуації. Сьогодні в Палаті Представників та у Сенаті більшість мають демократи. Проте перед ними тоді постане питання: чиста совість чи партійна солідарність. Якщо частина конгресменів та сенаторів від Демократичної партії оберуть чисту совість, то вони мають зняти з посади всю команду Байдена-Гарріс і негайно повернути на посаду справжнього переможця – Дональда Трампа.

Хоча і тут одразу постане низка питань: що робити з тими законодавчими актами, які підписав фальшивий Президент? Як компенсувати майже рік, коли замість справжнього переможця в Білому домі сидів фальшивий? Як запобігати подібній ситуації в майбутньому?

Ми в Україні у 2004 році відстояли своє право на чесні вибори. Хоча й користуємося ним вкрай невміло. Американці зараз потрапили в подібну ситуацію і шукають свій шлях.

Наші інтереси: 

Вибори мають бути чесними. Шахраї мають бути покарані.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Яким чином Палата Представників і Сенат мали б "відкликати" президента-фальсифікатора? Чи можуть це зробити закритим голосуванням ?

Бо уявляю, яка паніка захопить байденістів, на яких будуть тиснути їхні "боси" !

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

переконання створюють нашу реальність

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Який трилер !!!

"Якщо частина конгресменів та сенаторів від Демократичної партії оберуть чисту совість, то вони мають зняти з посади всю команду Байдена-Гарріс і негайно повернути на посаду справжнього переможця – Дональда Трампа": про яку кількість ідеться ?

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Володимир Щербина.
0
Ще не підтримано

У них раніше не було такої ситуації, і вони її навіть не передбачали - тому механізм не прописаний. Але у них є положення, що якщо одна з гілок влади (законодавча, виконавча, судова) не може виконувати свої функції, то її функції тимчасово беруть на себе дві інші. Хоча там прописані можливі випадки, але саме такий - вперше. Тому (не стверджую, а тільки думаю) для того, щоб Конгрес відсторонив команду Байдена-Гарріс необхідно 2/3 голосів і в Палаті представників, і в Сенаті. Тобто, необхідно, щоб таку пропозицію підтримали не лише всі республіканці, але й частина демократів. В Сенаті 50 республіканців та 50 демократів (плюс ще 1 голос Камали Гарріс). Потрібно 67 голосів, тобто всі голоси республіканців плюс принаймні 17 демократів.

Творю, отже існую.

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Справа в тому, що сенаторами-демократами ставали гарантовно брехливі люди. Отже, вони, всупереч своїй сучасній та очевидній матеріальній вигоді голосувати ніколи не стануть.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Яким чином Палата Представників і Сенат мали б "відкликати" президента-фальсифікатора? Чи можуть це зробити закритим голосуванням ?

Бо уявляю, яка паніка захопить байденістів, на яких будуть тиснути їхні "боси" !

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !