Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Чим загрожує Україні зближення з Китаєм

1 жовтня 2021 року Китайська Народна Республіка відмічатиме 72 річницю злочинної окупації материкового Китаю. Цей день є другим за значенням святом комуністичної держави (після дня заснування Компартії). Як в один голос, посольство КНР, МЗС Китаю та комуністичні вісники передають, що майже вся українська “еліта” приєдналася до урочистостей щодо утворення комуністичної держави.

21100102.jpg

Посольство Китаю в Україні знаходиться на вул. Михайла Грушевського, 32, поруч з Верховною Радою України

Нещодавно Посольство КНР зібрало десятки українських топ-посадовців і депутатів для святкування чергового комуністичного свята: вітали зі 100-річницею Компартії Китаю та хизувалися китайським шляхом Зеленського, пише на своїй сторінці у Фейсбук Артур Харитонов. Там були чиновники, присутність яких дуже небезпечна сама по собі: МВД, погранслужба і т.д..

Аби закріпити курс України на Китай та відзвітувати до Пекіну про успіхи у співпраці з українським істеблішментом, посольство мало провести черговий пропагандистський захід, і чудово впоралося з цією задачею.

Зокрема, у заході взяли участь заступник міністра закордонних справ Дмитро Сенік, вже легендарний китайський лобіст та міністр кабінету міністрів Олег Немчинов, Юлія Тимошенко як лідерка партії “Батьківщина”, міністр агрополітики Роман Лещенко, Голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко, замміністра оборони Олександр Носов, замміністра внутрішніх справ Євгеній Енін, замміністра економіки та китайський топ-лобіст Тарас Качка, перший заступник голови Національної ради з питань телебачення та радіомовлення Валентин Коваль, заступник голови МОЗ з питань євроінтеграції Олексій Яременко, замміністра інфраструктури Мустафа Найєм, замміністра освіти з питань євроінтеграції Олексій Шкуратов, голова держпродспоживслужби Владислава Магалецька, голова парламентської групи дружби Україна-КНР Григорій Суркіс, голова парламентської групи “Один пояс, один шлях” з ОПЗЖ Віктор Чорний, проректор КПІ Ігор Сидоренко. Крім цього, були присутні й інші українські посадовці, включаючи голів ОДА.

Наразі це є одним з найбільш численних заходів за участі топ-чиновників і представників істеблішменту України, який збирало посольство КНР в Україні з часів епохи диктатури Януковича. Важливо зазначити, що більша частина замміністрів відповідають за європейську та євроатлантичну інтеграцію України.

Посол КНР знову прочитав лекцію про сторіччя Комуністичної партії Китаю, а також вихвалявся “перемогами” КНР над бідністю та вірусом. Особливу увагу він приділяв лідерству КНР у сфері технологій, значенню “поясу та шляху”. Окремо йшлося про розбудову китайської версії комунізму (марксизму-ленінізму), а також шляху КНР до світового панування.

Також посольство КНР підкреслює, що дзвінок Зеленського до Сі Цзіньпіна “дав новий імпульс” китайській присутності в Україні. За інформацією посольства, відтепер вплив Комуністичної партії Китаю присутній в усіх сферах життя України, особливо в інфраструктурі, освіті, культурі, а також охорони здоров’я.

Заступник міністра закордонних справ Сенік, заявив, що Україна захоплюється успіхами КНР та Компартії, підкреслив, що наша держава надалі слідуватиме курсом зміцнення відносин з китайськими комуністами, а також визнає світове лідерство КНР, яка “може сприяти миру та стабільності у світі”.

Деталі виступів інших представників органів влади України не розголошуються, однак, повідомляється, що виступали вони “з ентузіазмом”.

Така кількість топ-посадовців на комуністичному івенті свідчить лиш про одне: Україна не просто взяла курс на Китай, вона повним ходом прямує до зони впливу Сі Цзіньпіна; це дзвінок про те, що варто очікувати нових гучних угод між режимом Зеленського та Компартією Китаю.

 

Наші інтереси: 

Розуміти небезпеку тісної "дружби" з Китаєм. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
Китай
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

косоокі чудовиська продовжують експансію білого світу

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

косоокі чудовиська продовжують експансію білого світу