Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Держава платитиме лікарям щонайменше 20 тисяч гривень, на освіту виділено 190 млрд гривень

Світ:

15 вересня міністр фінансів Сергій Марченко під час засідання Уряду презентував проект держбюджету на 2022 рік. 5,95% ВВП у проекті держбюджету-2022 направлено на безпеку та оборону.

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив у своєму Телеграм-каналі, що на фінансування освіти закладено на 21 млрд більше, ніж цьогоріч. Буде підвищення зарплат вчителів, підвищення в 1,5-2,5 раза стипендій для студентів закладів вищої освіти та професійно-технічних установ.

«Судебно-юридическая газета» пише, що прожитковий мінімум для суддів і прокурорів, а також деяких держслужбовців знову «заморозили». Виявляється, у суддів та прокурорів був інший прожитковий мінімум (?), бо вони інші (особливі) громадяни:) 

Як повідомляє РБК-Україна, посилаючись на презентацію проекту бюджету на засіданні уряду, на пенсії для 10,8 млн українців піде 200,6 млрд гривень; на пільги та субсидії для 4,6 млн українців піде 41,4 млрд гривень. А також додатково 6,2 млрд гривень на 2021 рік; на соціальну допомогу для 2,9 млн осіб піде 66,6 млрд гривень.

Нагадаємо, 18 червня цього року Президент України підписав указ про підвищення мінімальної зарплати медичним працівникам.

Наші інтереси: 

Стежимо за держбюджетом. Невже знову буде підвищення мінімалки та інших виплат і відповідно накручування інфляції?

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

А, інших джерел, окрім накручування інфляції нема? А, накручування інфляції, нагадує латання "трішкіного кафтану" з басні Крилова...

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

А, інших джерел, окрім накручування інфляції нема? А, накручування інфляції, нагадує латання "трішкіного кафтану" з басні Крилова...

Якщо прагнеш чуда - створюй його!