Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Держава платитиме лікарям щонайменше 20 тисяч гривень, на освіту виділено 190 млрд гривень

Світ:

15 вересня міністр фінансів Сергій Марченко під час засідання Уряду презентував проект держбюджету на 2022 рік. 5,95% ВВП у проекті держбюджету-2022 направлено на безпеку та оборону.

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив у своєму Телеграм-каналі, що на фінансування освіти закладено на 21 млрд більше, ніж цьогоріч. Буде підвищення зарплат вчителів, підвищення в 1,5-2,5 раза стипендій для студентів закладів вищої освіти та професійно-технічних установ.

«Судебно-юридическая газета» пише, що прожитковий мінімум для суддів і прокурорів, а також деяких держслужбовців знову «заморозили». Виявляється, у суддів та прокурорів був інший прожитковий мінімум (?), бо вони інші (особливі) громадяни:) 

Як повідомляє РБК-Україна, посилаючись на презентацію проекту бюджету на засіданні уряду, на пенсії для 10,8 млн українців піде 200,6 млрд гривень; на пільги та субсидії для 4,6 млн українців піде 41,4 млрд гривень. А також додатково 6,2 млрд гривень на 2021 рік; на соціальну допомогу для 2,9 млн осіб піде 66,6 млрд гривень.

Нагадаємо, 18 червня цього року Президент України підписав указ про підвищення мінімальної зарплати медичним працівникам.

Наші інтереси: 

Стежимо за держбюджетом. Невже знову буде підвищення мінімалки та інших виплат і відповідно накручування інфляції?

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

А, інших джерел, окрім накручування інфляції нема? А, накручування інфляції, нагадує латання "трішкіного кафтану" з басні Крилова...

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

А, інших джерел, окрім накручування інфляції нема? А, накручування інфляції, нагадує латання "трішкіного кафтану" з басні Крилова...

Якщо прагнеш чуда - створюй його!