Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Державний експертний центр МОЗ оприлюднив перелік поширених побічних ефектів від Covishield

Світ:

Протягом першого місяця вакцинації до Центру надійшло 689 карти-повідомлення про НППІ ("несприятливі події після імунізації"). Так вони назвали побічні ефекти вакцинації, а саму вакцинацію назвали імунізацією. Кажуть, що переважна більшість випадків – це несерйозні побічні реакції.

"Відсоток виникнення НППІ після майже 200 тисяч введених доз Covishield (Ковішелд) склав 0,35 %. Переважна більшість випадків (92, 8%) – це несерйозні побічні реакції.
Серед поширених проявів розлади у місці введення (65,73%), розлади з боку опорно-рухового апарату (12,98%), неврологічні розлади (11,96%)", – йдеться у повідомленні Державного експертного центру МОЗ.

Про випадки смерті після ковідовакцинації не згадують.

Також звертаємо увагу, що держава попросила Верховний суд примусити громадян вірити у безпечність вакцин.

 

Наші інтереси: 

Розуміти, що ковідовакцинація не має жодної користі. Хіба що користь мають ті, хто закуповує вакцини:) Розуміти, що щеплення будь-яким вакцинами – небезпека для життя і здоров'я!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи