Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Чернівцях після вакцинації від COVID-19 помер чоловік. МОЗ запевняє, що вакцинація не винна

Світ:

МОЗ заявляє, що причина смерті – гострий мозковий інсульт. Чоловік мав важкі хронічні серцево-судинні захворювання, діабет та інші супутні хвороби. Але помер чомусь через 8 днів після вакцинації.

"24 березня о 07:10 в міській клінічній лікарні №3 м. Чернівці зафіксовано смерть провізора аптеки військового госпіталю. Міністерство охорони здоров’я висловлює щирі співчуття родині та близьким загиблого", – йдеться у повідомленні МОЗ. 

15 березня чоловік отримав щеплення проти COVID-19, а 16 березня його вже доставили в лікарню з інсультом. Цікаво, чому б це інсульт стався на другий після вакцинації день. МОЗ вперто не визнає причинно-наслідкові зв'язки й запевняє, що "пацієнт переніс вакцинацію нормально, скарг на стан здоров’я чоловік не висловлював". От тільки наступного дня в нього стався інсульт! 

Для встановлення точної причини смерті призначено патологоанатомічне дослідження. 

МОЗ запевняє, що в разі настання смерті протягом 30 днів після вакцинації буде розслідувати такі випадки відповідно до українського законодавства та міжнародних норм організації фармаконагляду за несприятливими подіями після імунізації.

Також МОЗ сором'язливо попереджає, що вакцинація проти COVID-19 не запобігає розвитку інших захворювань або смерті від інших причин.

Як це розуміти? Смерть одразу після вакцинації не вважається смертю, пов'язаною з вакцинацією, а "за умовчанням" вважається смертю від інших хвороб? 

МОЗ також не пояснює, чи можуть інші хвороби активізуватися або загостритися після вакцинації. 

Наші інтереси: 

Думати, чи варто робити щеплення від ковід, чи не переважають ризики смерті і ускладнень після вакцинації над ризиком захворіти (і видужати). Згадати, як ми раніше хворіли на грип і як нам було погано. Але похворіли й видужали. А зараз з ковіду роздули "страшну" хворобу і примушують людей до вакцинації, яка загалом є шкідливою та небезпечною.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи