Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

У Польщі від початку ковідовакцинації вже зафіксовано 11 смертей

У Міністерстві охорони здоров'я Польщі заявили, що летальні випадки після вакцинації проти коронавірусу могли спричинити інші причини, а не вакцини.
 

"Міністерство охорони здоров'я не має компетенцій оцінювати ці повідомлення і не може підтвердити, що вакцина в конкретному випадку привела до смерті пацієнта, – сказав речник МОЗ Польщі Войцех Андрусевич, пише Interia.pl.

Андрусевич зазначив, що у випадку появи побічних наслідків у пацієнта після щеплення відбувається перевірка, до якої залучаються Державна санітарно-епідеміологічна інспекція, Інститут громадського здоров'я, державне управління гігієни, фармацевтична інспекція і виробник вакцини. Вони разом повинні встановити, чи має смерть людини зв'язок з вакцинуванням.

У Польщі вакцинація розпочалася з 27 грудня. Зробили щеплення вже понад 1,7 мільйона осіб, з яких майже півмільйона отримали дві дози. Вакцинацію розпочали з медпрацівників та людей старшого віку.

Нагадаємо, під час клінічних випробувань від експериментальної вакцини проти Covid-19 постраждало 20% добровольців з групи високої дози.

Лікарі звертаються до ЄС із проханням припинити всі дослідження вакцин проти COVID через серйозні ризики.

 

 

Наші інтереси: 

Розуміти, що нам "впарюють" брехню про вакцинацію, що вакцинація безпечна, попри очевидні факти, які ми бачимо.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи