Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Сенатор Тед Круз «випотрошив» керівника Twitter Джека Дорсі через незаконну цензуру

Спецтема:

Сенатор Тед Круз запитав Джека Дорсі, чи є Twitter видавцем. Це запитання він поставив тому, що Twitter у деяких випадках виконує роль видавця, тобто "редагує" інформацію, і нагадав, як Twitter повністю заблокував статтю NY Post про ноутбук Гантера Байдена. Але коли справа дійшла до статті NY Times про податки Трампа, вони не вжили жодних дій.

Тоді Дорсі (Jack Dorsey) стверджував, що стаття NY Times просто "повідомляла" матеріали, які були зламані хакерами, і тому вони не заблокували ту статтю, пише The rightscoop.

Круз також нагадав, як Twitter змусив репортера Politico Джейка Шермана зняти свої твіти, заблокувавши його акаунт, просто за те, що той розповів історію NY Post і попросив команду Байдена дати на це відповідь. Дорсі тоді сказав, що то було помилкою.

Тед Крус (Ted Cruz) заявив, що Twitter використовував свою владу і повівся як видавець, визначаючи, які історії репортер може писати та публікувати, а які не може.

 

 

 

 

Нагадаємо, у серпні цього року Twitter заблокував штаб Дональда Трампа.

А у травні цього року Twitter визначила фейком пости президента США Дональда Трампа, в яких він розкритикував ідею губернатора Каліфорнії про проведення виборів президента за допомогою пошти.

Наші інтереси: 

Розуміти, що Твіттер працює на кандидата Джо Байдена і використовує замовчування та цензуру.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи