Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Twitter позначив пости Трампа як недостовірні. Трамп готує указ проти соцмереж за придушення консервативних думок

Соціальна мережа Twitter визначила фейком пости президента США Дональда Трампа, в яких він розкритикував ідею губернатора Каліфорнії про проведення виборів президента за допомогою пошти. Це перший випадок, коли Twitter таке вчинив проти серії твітів Трампа.

200528trump.jpg

Дональд Трамп, президент США
Дональд Трамп, президент США

 "Ці твіти містять інформацію, яка потенційно вводить в оману про процеси голосування", - заявили представники Twitter, повідомляє The Guardian.

Трамп, своєю чергою, звинуватив компанію у втручанні в вибори президента США: "Вони заявляють, що мій допис про ненадійність голосування поштою є невірним. Дані перевірки засновані на повідомленнях Fake News CNN та Amazon Washington Post".

Президент США також додав, що Twitter придушує свободу слова. 

Президент США Дональд Трамп вирішив видати спеціальний указ щодо соцмереж, пише Deutsche Welle з посиланням на коментар представника Білого дому.

Трамп пригрозив ввести регулювання соцмереж або навіть закрити їх за "придушення консервативних думок".

Глава соцмережі Facebook Марк Цукерберг назвав неспівмірною реакцію Трампа, і додав, що ще не зрозумів, що задумала адміністрація Трампа.

Однак, в цілому, на думку Цукерберга, буде неправильно, якщо уряд "піддаватиме цензурі якусь платформу, оскільки він стурбований цензурою".

Twitter відмовився від коментарів з приводу намірів Трампа. 

Наші інтереси: 

Розуміти, що демократи в США готові на все, щоб не допустити повторного обрання Трампа на посаду президента США. Тому всі ці твіттери і фейсбуки проводять політику шельмування і навішування ярликів на всі дописи, які не відповідають їхній "партійній лінії".

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи