Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Сенат США ухвалив важливу резолюцію щодо України

Сенат Сполучених Штатів Америки одноголосним рішенням ухвалив резолюцію, присвячену 5-ій річниці Революції Гідності та пам'яті Героїв Небесної Сотні. У резолюції йдеться, що США засуджує російську агресію щодо України та закликає міжнародних партнерів зберігати санкції проти РФ.

У посольстві України в США повідомили, що у Сенаті також назвали газопровід "Північний потік-2" значною загрозою безпеці Європи і таким, який спрямований на підрив економічної стабільності України, повідомляє 24 канал.

Десятки сенаторів від Республіканської та Демократичної партій висловили підтримку усім українським політичним в’язням. Вони засуджують російську агресію в Керченській протоці та не визнають анексію Криму.

Крім того, Сенат привітав створення автокефальної Православної церкви України як важливої віхи у побудові Україною власного, вільного від російського впливу, майбутнього.

Політики також привітали українців з нагоди успішного проведення вільних та справедливих виборів президента України і сподіваються на проведення мирних, вільних та справедливих парламентських виборів.

 

Наші інтереси: 

Підтримка Сенату США дуже важлива для України.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи