Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

«Нічого в нього не вийде»: Порошенко про спроби Коломойського обдурити український народ (відео)

Спецтема:

Спроби олігарха-втікача Ігоря Коломойського повернути собі колишній вплив над Українською державою не будуть успішними. Таку думку висловив в інтерв'ю українським телеканалам Президент Петро Порошенко.

190327petroporoshenko.jpg

Президент Петро Порошенко дає інтерв’ю українським ЗМІ
Президент Петро Порошенко дає інтерв’ю українським ЗМІ

"Йдеться про олігарха, який намагається, в тому числі через своїх "ручних кандидатів", перетягнути керування країною; повернути собі активи, які були націоналізовані за гроші, які були незаконно (через механізми шахрайства, відмивання) виведені з України. Тому зараз на кону ця боротьба, тому зараз вкидаються величезні гроші, щоб намагатися обдурити українців", – переконаний глава держави.

Він також додає: "Ще раз наголошую: українці продемонстрували багато разів свою дуже відповідальну позицію – нічого в нього не вийде".

При цьому Президент зазначає: поданий проти телеканалу "1+1" судовий позов в жодному разі не стосується журналістів. Воювати проти преси Порошенко не планує. "Мова не про долю Порошенка, мова про долю держави. І ті, хто порушує закон, будуть точно відповідати. Я ніколи не судився і не збираюся судитися з журналістами. Йдеться про власників каналів і олігархів", – наголошує Порошенко.

Повне відео інтерв'ю з Президентом України:

Наші інтереси: 

Порошенко протягом другого терміну має забезпечити цілісність України і незворотність перетворень. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи