Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Екс-очільник польської дипломатії написав про плани Путіна поділити Україну

Радослав Сікорський написав книжку ,,Польща може стати кращою’’, у якій показує таємниці Польської держави. Серед іншого, він розкрив розташування центрів допитів ЦРУ на території Польщі та плани розчленування України, повідомляє Польське радіо. 

19010801.png

Радослав Сікорський. Polskie Radio

Секретна інформація Польської держави, яку представив Радослав Сікорський у книжці, стала темою критики з боку польських ЗМІ різних напрямків - від видання ,,Dziennik Gazeta Prawda” до сайтів: wpolityce та niezależna.pl.

Міністр в адміністрації президента Анджея Дуди Блажей Спихальський, коментуючи книгу Сікорського для інтернетного телебачення wPolsce заявив, що колишній очільник польської дипломатії ,,відомий тим, що любить виявити знання, які не повинні потрапляти у ЗМІ-простір’’.

У книжці ,,Польща може стати кращою’’ Сікорський показав також секрети східної політики Варшави: висвітлив стан знань польського уряду під час агресії Росії на Грузію та повернувся до пропозиції Путіна розподілу України, яку Туск, буцімто, почув від агресора Грузії та України. 

За теперішніми твердженнями Сікорського, пропозиція прозвучала не у Москві, а на пірсі у курортному місті Сопот, куди екс-прем’єр Дональд Туск запросив Путіна і вів з ним переговори віч-на-віч без перекладача.

,,Думаю, що міністр, однак, дещо перебрав міру в тому, що говорить, ... бо ми як держава повинні насправді серйозно ставитися до інформації, яка не має потрапляти у мас-медіа-простір’’, - сказав представник адміністрації президента, міністр Блажей Спихальський.

Натомість голова канцелярії прем’єра Матеуша Моравєцького – Міхал Дворчик - зусилля Сікорського назнав незрозумілими і невідповідними для польського державного інтересу.

Під час української Революції Гідності Радослав Сікорський як тодішній очільник польської дипломатії намагався залякати представників Євромайдану, які не хотіли підписати порозуміння з режимом Януковича, словами: ,,Або це підпишете, або всі будете мертвими’’.

Наші інтереси: 

Все таємне колись стає відомим.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Дипломати і розвідники повинні розуміти межу, за якою починається розголошення державних таємниць.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Дипломати і розвідники повинні розуміти межу, за якою починається розголошення державних таємниць.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!