Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У США заявляють, що мають інструменти протидії "Північному потоку-2": Європа знає, що ми можемо зробити!

Вашингтон не припиняє повторювати про загрозу "Північного потоку-2" і нагадує, що має інструменти протидії реалізації проекту. Там кажуть, що європейські країни знають про можливості США у цій ситуації.  Про це заявив заступник держсекретаря США Джон Салліван під час свого візиту до Варшави.

dzhon.jpg

Джон Салліван, заступник держсекретаря США

Так, Салліван вкотре наголосив, що у США усвідомлюють ризики та наслідки від реалізації проекту.

Ми чітко представили нашу позицію нашим союзникам з НАТО і європейським партнерам. Ми вважаємо, що це дуже погана ідея як з огляду на безпеку і диверсифікацію джерел енергії, – заявив він.

Американський політик зазначив, що на подальші кроки Вашингтона у цьому напрямку потрібно ще почекати. Однак європейські політики знають, які інструменти має США для протидії "Північному потоку-2".

"Я ще не готовий озвучувати щось у цьому питанні від американського уряду. Можу лише повторити рішучу і послідовну позицію, яка вказує, що "Північний потік-2" є дуже поганим проектом для Європи", – додав Салліван.

До слова, посол США в Німеччині Річард Гренелл закликав уряд ФРН припинити підтримку будівництва газопроводу "Північний потік-2". Газопровід дозволить Кремлю отримати величезні суми, які там потім спрямують на агресію та дестабілізацію ситуації. 

Окрім того, 19 грудня у Сенаті США представили проект резолюції з вимогою до президента Дональда Трампа протидіяти агресії Російської Федерації на морі та протистояти побудові газопроводу "Північний потік-2". 

Наші інтереси: 

Штати можуть зупинити Північний потік-2.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

ВІдчуваю, що дуже скоро "холодна війна" буде здаватися дитячими іграми у порівнянні з тим, що чекає Росію і Європу у зв'язку з намаганнями Росії і Німеччини побудувати "Північний поток-2"!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

ВІдчуваю, що дуже скоро "холодна війна" буде здаватися дитячими іграми у порівнянні з тим, що чекає Росію і Європу у зв'язку з намаганнями Росії і Німеччини побудувати "Північний поток-2"!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Поволі, але впевнено, голос правди про шкідливий проєкт Північний потік 2 просувається...

Добре, Оксано, що шириш його!

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Анатолій Творець.
0
Ще не підтримано

Шерлок Холмс вчив шукати вигоду зацікавленої сторони.
Станом на сьогодні світ намагається позбуватись запасів вуглеводнів і конвертації їх у інші ресурси. Річ у тім,що у зв'язку з розвитком енергетичних технологій спалювання вуглеводнів залишиться у минулому.
Для України така позиція США навіть дуже сприятлива, бо дасть поштовх розвитку промисловості за рахунок зниження ціни газу

В мудрості - сила