Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Порошенко у Парижі мав розмову із Трампом

Категорія:

Петро Порошенко під час візиту до Парижу мав коротку зустріч із президентом США Дональдом Трампом. Про це президент України повідомив у twitter.

"Загалом, під час візиту у Францію було проведено більше 40 зустрічей та обговорень. Зокрема, коротке обговорення з президентом США Дональдом Трампом.

"Відбулася зустріч вчора і обговорення на полях форуму, в тому числі і з президентом США. За підсумками цього обговорення сьогодні відбулася зустріч міністра закордонних справ України Павла Клімкіна та його американського колеги – державного секретаря США Майка Помпео", - сказав Петро Порошенко.

 

 

Президент повідомив, що результатом цих зустрічей стала домовленість про проведення у Вашингтоні 16 листопада цього року комісії стратегічного партнерства Україна-США на рівні Міністрів закордонних справ двох країн. Глава держави нагадав, що комісія була започаткована майже десять років тому.

"Сьогодні ми домовилися відновити її роботу як символ того, що партнерство між Україною та Сполученими Штатами Америки носить стратегічний характер", - сказав президент України.

Глава держави повідомив, що в Парижі також відбулася зустріч дипломатичного Радника Президента України Костянтина Єлісєєва з Радником президента США з питань національної безпеки Джоном Болтоном.

Нагадаємо, сьогодні у Парижі відбуваються урочистості з нагоди 100-річчя закінчення Першої світової війни, на яких разом з іншими світовими лідерами  перебуває президент України Петро Порошенко.

Наші інтереси: 

Персональні контакти важливі для стратегічного співробітництва.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Важливі контакти Президента Порошенко!

Україна впевнено почувається на міжнародному рівні!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Важливі контакти Президента Порошенко!

Україна впевнено почувається на міжнародному рівні!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!