Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Українські школярі отримали три золоті медалі на конкурсі наукових розробок у Китаї

Троє одинадцятикласників з України перемогли у 38-ому конкурсі Beijing Youth Science Creation Competition, що проходив 24 – 28 березня 2018 року в Пекіні.  

Перші місця посіли:

– Кирилова Амілія, учениця Харківської спеціалізованої школи I-III ступенів № 162, – за проект «Інтегративний метод в нейроциркуляторній діагностиці дистонії».

– Даніела Гайчук (гімназія біотехнологій №177) та Максим Палладін (спеціалізована школа №124), учні з Києва, –  за командний проект «Дослідження вмісту важких металів у рослинах і їх вплив на пірамідні нейрони в живих організмах».

Довідково:

Beijing Youth Science Creation Competition – конкурс науково-технічних розробок, створених молоддю, який щороку проходить в Університеті академії наук Китаю. Цьогоріч конкурс проходив під гаслом «Відкриття. Інновації. Відповідальність», а розробки учасників були представлені в 4 категоріях: інформатика, математика, зоологія, біомедицина.

Наші інтереси: 

Вітаємо наших!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи