Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Щоденні звички, які наближають старість прискореними темпами

Світ:

Спецтема:

Експерти виділяють шість щоденних звичок, які наближають старість прискореними темпами. Розрізняють поняття «біологічний», «паспортний» і «психологічний» вік. При цьому ці цифри далеко не завжди збігаються, і це вже давно не секрет.

У спробах утримати процес старіння ми починаємо посилено стежити за здоровим харчуванням і приділяємо час спорту, підтримуючи своє тіло в тонусі, прагнемо зберігати позитивний погляд на життя. Але в нашому повсякденному житті присутні шість шкідливих щоденних звичок, які ми часто упускаємо. При цьому вони непомітно підкидають нам зайвих "рочків", як у фізичному, так і в психологічному плані.

Серед шести найпоширеніших звичок, які нас старять, виділяють наступні:

1. Звичка перевантажувати себе

Наша звичка працювати мало не 24 години на добу нічого хорошого не обіцяє в майбутньому. Перенавантаження ще нікого не прикрашало і не додавало молодості та завзяття. Це точно забезпечить вам стомлений вигляд, фіолетові кола під очима і страдницький вираз обличчя.

Варто навчитися  організовувати свій час і правильно розподіляти навантаження рівномірно, щоб нічого не залишалося на останній день, коли доводиться просто вбивати себе перенавантаженнями.

2. Звичка неправильно харчуватися

Важливо пам'ятати, що неправильне харчування — це погана звичка, від якої варто якомога швидше позбутися. Якщо ви проявите трохи дисциплінованості і завзятості – отримаєте швидкий і приємний результат. До речі, рясні пізні вечері, особливо з великою кількістю цукру і шкідливих жирів, які перевантажують травну систему на всю ніч, заважають відновним процесів у клітинах шкіри. Це істотно знижує інтенсивність захисних механізмів від згубної дії на тканини організму вільних радикалів. Саме так ви забезпечите собі передчасне в'янення шкіри, ранню зношеність тканин організму і появу хронічної патології.

3. Звичка недосипати

При постійному недосипанні вам буде гарантований нездоровий колір обличчя і ранні зморшки.

4. Звичка знімати напругу за допомогою алкоголю

Такий вид дозвілля та релаксу – гарантія втратити молодість і здоров'я в дуже ранньому віці.

Пам'ятайте, що алкоголь — це токсична речовина для головного мозку, яке активізує руйнівні процеси з участю вільних радикалів

5. Звичка проводити більшу частину часу сидячи

Якщо ви сидите на роботі, в транспорті, а потім удома перед комп'ютером за іграми або листуванням в соціальних мережах – не дивуйтеся, коли у вас з'явиться досить рано пишний букет хронічних захворювань «сидячого способу життя». Тому на роботу та  з роботи – пішки. По сходах вгору-вниз – без ліфта. Замість чергового килима – бігова доріжка в спальну кімнату. Вихідні – тільки на повітрі, але не з шашликом, а з волейболом, футболом, пейнтболом – це повинно стати вашим способом життя.

6. Звичка не доглядати за собою

Важливо систематично приділяти увагу догляду особливо за шкірою обличчя – не спати з косметикою – обов'язково змивайте її.

Не купуйте на розпродажах дешеву косметику сумнівного виробника.

Не забувайте про різні готові мінеральні і вітамінні комплекси.

Наші інтереси: 

Пізнаємо і застосовуємо правила молодості та здоров'я.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Цілком згідний!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Цілком згідний!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!