Зображення користувача Володимир Федько.
Володимир Федько
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Кремлівські тролі на світовому енергетичному ринку

Світ:

Спецтема:

Росія веде інформаційну війну проти всього світу!


Санкт-Петербурзьке Агентство інтернет-досліджень, яке в США називають “фабрикою тролів”, намагалося вплинути на енергетичну політику США за допомогою соцмереж Twitter, Facebook та Instagram.

Про це йдеться у доповіді комітету з науки, космосу і технологій Палати представників Конгресу США. Згідно з документом, “інформація, отримана з соціальних мереж показує, що російські агенти дійсно прагнули підірвати енергетичний ринок США і вплинути на внутрішню енергетичну політику за допомогою американських соціальних медіаплатформ”.

За словами конгресмена і голови комітету Ламара Сміта, “США збільшують експорт енергії в європейські країни, внаслідок чого ці держави не будуть настільки сильно розраховувати на Росію в своїх енергетичних потребах”.

“Росія виграє від того, що розпалить розбіжності про виробництво енергії в США”, – стверджує Сміт, додавши, що Москва побоюється зменшення енергетичного впливу на країни Європи.

У доповіді повідомляють, що “Twitter, Facebook і Instagram змогли ідентифікувати російські акаунти, пов’язані з Агентством інтернет-досліджень, російською компанією, що базується у Санкт-Петербурзі, яка була заснована російським урядом з метою використовувати різні соціальні та традиційні медіаплатформи для власної пропаганди”.


Джерело:

У Конгресі Росію звинувачують у спробі впливу на енергоринок США через соцмережі. ІНФОРМАТОР, 02/03/2018 // https://informator.news/u-konhresi-rosiyu-zvynuvachuyut-u-sprobi-vplyvu-na-enerhorynok-ssha-cherez-sotsmerezhi/


Наші інтереси: 

Знати все про діяльність ворогів України.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи