Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Золоті правила міцного здоров’я. Все набагато простіше, ніж ми думали

Світ:

Спецтема:

Згідно з численними дослідженнями, генетика і навколишнє середовище формують лише 40% здоров’я, а решта 60% залежать від способу життя, який веде людина.

Дотримуйтесь простих п'яти правил і результат не примусить себе очікувати.

  1. Намагайтеся вживати в їжу якомога більше овочів і фруктів. Причому необхідно вживати свіжі овочі та фрукти різних кольорів. Річ у тім, що “кольорові” продукти по різному впливають на органи й системи людини. Одні кольори допомагають схуднути, інші – позбавляють від хронічної втоми.
  2. Обов’язково дотримуйтеся режиму харчування. При цьому ви повинні вставати з-за столу трохи голодними. Річ у тім, що наш організм починає відчувати насичення через 20 хвилин після їди.
  3. Не варто забувати про те, що в день потрібно випивати близько двох літрів води. Якщо ви будете дотримуватися цього правила, то через кілька тижнів помітите поліпшення стану шкіри та волосся. До того ж ви будете почувати себе набагато краще.
  4. Намагайтеся більше часу проводити на відкритому повітрі. У вихідні дні вибирайтеся на дачу або в парк, а в будні досить по дорозі з роботи вийти на пару зупинок раніше і пройтися пішки.
  5. Не варто забувати і про повноцінний сон. Тільки здоровий сон може забезпечити вас зарядом бадьорості на весь робочий день. Дорослій людині спати потрібно не менше семи годин на добу.
Наші інтереси: 

Технологія життя.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи