Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

"Концентрація агентів Кремля на Донеччині чи Луганщині не є меншою, ніж у Верховній Раді чи на Закарпатті", - Георгій Тука

Світ:

Спецтема:

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука заявив, що агенти РФ присутні по всій території України. Про це він сказав у ефірі програми "Свобода слова".

tuka.jpg

Георгій Тука

"Ці люди - хочете, називайте їх агентами впливу, хочете, називайте їх шпигунами, розвідниками, "п’ятою колоною", будь-як. Ці агенти ворожої держави присутні на всій території нашої держави. Їх концентрація на Донеччині чи Луганщині не є меншою, ніж у Верховній Раді чи на Закарпатті", - підкреслив Тука.

"Вони є всюди, вони є в ЗМІ, вони є у владних структурах, в правоохоронних органах, в людях, які себе позиціонують як громадські діячі, в неурядових громадських організаціях", - наголосив заступник міністра.

Наші інтереси: 

Розуміти, що війна ведеться серед нас.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи