Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Росія в компанії з КНДР, Еритреєю та Сирією потрапила до переліку держав із замороженним фінансуванням США

Президент США Дональд Трамп у суботу, 30 вересня, підписав меморандум, згідно з яким до кінця 2018 року продовжив заборону на фінансування культурних та освітніх обмінів із низкою держав, у тому числі Росією, повідомляє прес-служба Білого дому, пише  Zn.ua

"США не надаватимуть негуманітарну, не пов'язану з торгівлею допомогу, або допускати фінансування участі в програмах освітнього і культурного обміну за підтримки посадових осіб або співробітників урядів Еритреї, Корейської Народно-Демократичної Республіки, Росії та Сирії на 2018 фінансовий рік", - йдеться в тексті документа.

Така допомога може бути надана лише у тому випадку, якщо уряди відповідних держав "докладуть значних зусиль для відповідності нормам закону про захист жертв торгівлі людьми від 2000 року.

Наступного року США також не надаватимуть негуманітарну допомогу Демократичній Республіці Конго (ДРК), Екваторіальній Гвінеї, Ірану, Південному Судану та Венесуелі.

 

Наші інтереси: 

Росія деградує та відсторонюється від прогресивного світу.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи