Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Трамп проти використання продуктів «Лабораторії Касперського»

Категорія:

Спецтема:

Адміністрація Трампа в середу заявила, що урядові установи США вилучають продукти "Лабораторії Касперського" зі своїх інформаційних систем, повідомляє Reuters.

В адміністрації президента США заявили, що таке рішення ухвалене після того, американська розвідка встановила, що продукти російського виробника програмного забезпечення становлять загрозу національній безпеці.

У своїй заяві "Лабораторія Касперського" відхилила звинувачення і заявила, що її критики неправильно тлумачили російські закони щодо обміну даними, які застосовуються лише до послуг зв'язку.

Міністерство внутрішньої безпеки США видало директиву федеральним установам, в якій вимагала від них ідентифікації продуктів «Касперського» у своїх інформаційних системах протягом 30 днів і припинити їх використання протягом 90 днів.

У липні Євген Касперський, засновник і директор «Лабораторії Касперського», яка розробляє анти-вірусні програми і системи комп'ютерної безпеки, постарався спростувати звинувачення в зв'язках зі спецслужбами РФ і заявив, що готовий свідчити перед Конгресом США.

Наприкінці червня агенти ФБР опитали співробітників "Лабораторії Касперського" в США. Однак, журналістам не вдалося з'ясувати, чи було це пов'язано з розслідуванням щодо російського втручання у вибори в США.

 

Джерело

Наші інтереси: 

Будь-які російські програмні продукти несуть потенційну загрозу.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Будь-які російські програмні продукти несуть потенційну загрозу!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Будь-які російські програмні продукти несуть потенційну загрозу!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!