Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Гібридна війна: Армія під прицілом московських інтернет-тролів

Світ:

Спецтема:

Предметом інтересу так званих інтернет-тролів стали практично всі сфери польсько-українських відносин. Легко помітити, що в центрі уваги опинилися історичні питання.

Одночасно ми спостерігаємо не менш активні спроби завдати удару по тим галузям, в яких співпраця України і Польщі розвивається особливо успішно.

Останнім часом однією з них стала оборона. Імпульсом послужили події на сході України. 

Українцям знадобилося модернізувати і оснастити армію, тому між військовою промисловістю Польщі та України зав'язалися тісні контакти.

Крім того, вдалося підписати і втілити в життя договір про створення литовсько-польсько-української військової бригади.

Зрозуміло, ця ініціатива привернула увагу інтернет-тролів. Об'єктом атак, які взяли форму шквалу негативних коментарів, стали, зокрема, сторінки багатонаціональної бригади в соціальних мережах.

Така активність спостерігається також в коментарях до публікацій на тему цього підрозділу або польсько-українського військового співробітництва в цілому.

На перший план виходять історичні теми, пов'язані з польсько-українськими конфліктами періоду Першої і Другої світової війни і навіть XVII століття, а читачів намагаються переконати в тому, що подібні проекти не мають сенсу або навіть суперечать інтересам польської держави.


 

Наші інтереси: 

Не піддаватись на провокації. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи