Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

В Україні сьогодні відзначають день сил спеціальних операцій

Сьогодні, 29 липня, в Україні своє професійне свято відзначають Сили спеціальних операцій ЗСУ.

До привітань уже долучилися президент України Петро Порошенко, прем'єр-міністр Володимир Гройсман та секретар Ради Національної безпеки Олександр Турчинов.

"Сили спеціальних операцій – гордість Збройних сил України. Вітаю воїнів!" - написав президент у Facebook.


Гройсман також залишив привітання на своїй сторінці у соціальній мережі, подякувавши спецпризначенцям за віддану службу.

"Сильні, витривалі, безстрашні та мужні – такі наші воїни спецпризначенці, вони виконують найважчі бойові задачі. Щиро вітаю з професійним святом та дякую за віддану службу!" - написав прем'єр.


За словами Турчинова, створення підрозділів Сил спеціальних операцій було одним із важливих кроків реформування Збройних Сил України за стандартами НАТО. Секретар РНБО нагадав, що їх призначення - вирішувати найскладніші задачі в найнебезпечніших бойових умовах, зокрема, і в тилу ворога.

"Переконаний, що солдати і офіцери Сил спеціальних операцій готові гідно виконати поставлені перед ними завдання. Тому що до цих Сил відбиралися найкращі солдати і офіцери, які мають за плечима значний бойовий досвід. Багато з них за мужність і героїзм отримали заслужені державні нагороди", - підкреслив Турчинов.

Він наголосив, що Сили спеціальних операцій стали взірцем для всіх ЗСУ, прикладом мужності, відваги та професіоналізму.

"Ви - потужна сила нашої армії, гордість нашої країни, гідні продовжувачі славетних традицій українського війська! Зі святом, дорогі друзі! Нехай Господь благословить вас і ваші родини!", - додав секретар РНБО.

Також до привітань приєдналися міністр оборони України Степан Полторак та начальник Генерального штабу ЗСУ Віктор Муженко.

Наші інтереси: 

Привітайте знайомих, які причетні.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

29.07.2014 року загинуло багато спецпризначенців ЗСУ...Чому саме на цей день в АП України призначили їх професійне свято...

Вірю в те, що розумію.

Коментарі

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

29.07.2014 року загинуло багато спецпризначенців ЗСУ...Чому саме на цей день в АП України призначили їх професійне свято...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Сірко Крутивус.
0
Ще не підтримано

ССО включаються до гри: їх символ - перевертень, їх гасло "Іду на Ви"! Так відбулося поєднання минулого і сучасного, так вчимося у природи бути досконалими воїнами!