Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Андрій Кизило (позивний Орел): згадаймо поіменно загиблих під Авдіївкою українських воїнів

29 січня близько п'ятої години ранку в районі Авдіївської промзони російсько-окупаційні війська розпочали інтенсивний обстріл зі стрілецької зброї та мінометів. З сьомої години з метою захоплення наших позицій противник розпочав штурмові дії.

Вдалим маневром та контратакою підрозділи Збройних Сил України зупинили противника та не допустили захоплення позицій українських військ, повідомив прес-центр штабу АТО.

Один з полеглих під Авдієвкою українських воїнів Андрій Кизило (позивний Орел). Вічна пам'ять! Загинув вранці 29 січня внаслідок осколкового ураження під час атаки ворога на українські позиції.

Андрій Олександрович Кизило народився 02.05.1993 року у місті Умань Черкаської області. Навчався в місцевій гімназії №2. Закінчивши 9 класів, вступив до військового ліцею імені Богуна у Києві, після якого вступив до закладу своєї мрії - Львівської академії сухопутніх військ імені Петра Сагайдачного.

Став командиром роти в 21 рік (у 2015 році був визнаний кращим ротним у секторі "М"), пише волонтер Ян Осока у Фейсбук.

Одразу після закінчення Академії, Андрія було доправлено до Білої Церкви, а після початку війни, вже з липня 2014-го він перебував на фронті. Пройшов багато пекельних місць Донбасу, брав участь у боях поблизу Петровського та Нової Ласпи, півтора роки тримав оборону у полях біля Волновахи, потім ротація на Яворівський полігон і останній шлях назустріч смерті - до Авдіївки.

Капітан, заступник командира 1-го механізованого батальйону 72-ї окремої механізованої бригади.

Цей молодий, але в той самий час, дуже дорослий чоловік був дуже веселим, добрим, із величезним почуттям справедливості. Завжди досягав поставлених цілей, у навчанні був завжди кращим із кращих, його дуже поважали військові побратими, цінували його, пишалися ним, навіть 40-50 річні чоловіки, які знаходились під його командуванням, завжди його слухали, його думка мала неабиякий авторитет.

Андрій Олександрович просто був дуже гарним командиром і цим сказане все.

Загинув вранці 29 січня у промзоні міста Авдіївка Донецької області внаслідок осколкового ураження під час атаки ворога на наші позиції.

1 лютого об 11.00 з капітаном попрощаються на Майдані у Києві, а поховають його 2 лютого у рідній Умані. Початок відспівування об 11.00 у Православній церкві Київського патріархату, що неподалік колишнього маслозаводу. У нього залишились дружина та 8-місячний син.

 

 

Треба активніше поширювати серед наший бійців знання про магічні засоби захисту - Як Живе Слово захищає українських вояків у зоні АТО: про Вогняне Полотно Оберіг

Наші інтереси: 

Вічна слава героям! До зустрічі в наступному житті. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Співчуття рідним.
Такі Воїни-Козаки на тому світі про себе подбають.
Не зганьбитися б тим кого вони тут захищають.

Вірю в те, що розумію.

Коментарі

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Співчуття рідним.
Такі Воїни-Козаки на тому світі про себе подбають.
Не зганьбитися б тим кого вони тут захищають.

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Героям Слава! Вічна пам'ять!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!