Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Директор ФБР назвав Росію найбільшою загрозою Америці

Спецтема:

Директор ФБР Джеймс Комі у ході слухань в Сенаті США заявив, що Росія продовжує втручатись у політичне життя США, та назвав її найбільшою загрозою Америці. Він погодився, що США мають примусити Росію припинити втручання у внутрішні справи Америки.

 

17050401.jpg

Директор ФБР Джеймс Комі

"На мою думку, Росія становить найбільшу загрозу для США з поміж усіх країн на планеті, беручи до уваги її наміри та ресурси", - відзначив директор ФБР Джеймс Комі, відповідаючи на запитання.

Комі також наголосив, що ФБР не отримало свідчень того, що Росія реально вплинула на результати підрахунку голосів на виборах президента США. Він погодився, що Росія втручається у вибори в інших країнах світу і там чинила спроби вплинути на результати виборів.

Комі погодився, що якщо залишити втручання Росії у минулі вибори президента США без відповіді, то в майбутньому Москва спробує вплинути власне на результат підрахунку голосів.

До речі, Україна може отримати півмільярда доларів допомоги від США, зокрема, на військові цілі. 

Наші інтереси: 

Будь-яке протистояння США з РФ вигідне Україні. Це робить Україну бажанішим союзником у протиборстві з РФ. Мати спільного ворога з наймогутнішою державою світу вигідне Україні. Мати союзником США вигідне Україні.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи