Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Український літак АН-2 встановив світовий рекорд

Світ:

За 12 хвилин літак-легенда підняв на висоту майже 3 кілометри стільки ж вантажу, скільки важить сам - 3 тонни 200 кіло. Попередній рекорд побито більше ніж у два рази. Пілоти, ледь стримуючи усмішки під час офіційної частини, заявили, що літак під час польоту працював без зауважень. 

ДП Антонов: командир Сергій Тарасюк та другий пілот Валерій Єпанчинцев. Цей екіпаж відомий, зокрема, завдяки експедиції на літаку Ан−3 на Південний Полюс, де льотчики встановили прапор України.

В заходах з нагоди випробувального польоту Ан−2−100 взяли участь керівники підприємств авіаційної галузі України та корпорації "Українська авіабудівна компанія".

Зазначається, що Ан−2−100 призначений для пасажирських, вантажних та змішаних пасажирсько−вантажних перевезень на місцевих повітряний лініях.

Він здатен автономно експлуатуватися на невеликих аеродромах, у широкому діапазоні висот аеродромів, за простих та складних кліматичних та метеорологічних умов. 

Наші інтереси: 

Вітаємо з черговою перемогою! Мала авіація - головний транспорт постіндустріального суспільства - Тяжіння неба: Міф про Ікара, або Політекономія польоту

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи