Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

США виділять Україні $54 млн. технічної допомоги

Загальний обсяг технічної допомоги за цією програмою з урахуванням додатково виділених коштів збільшився до 123 млн. доларів. Кошти підуть на забезпечення стабільного економічного зростання, верховенства права та демократії.

Україна та США підписали угоду про надання 54 млн. доларів додаткових коштів у рамках технічної допомоги, повідомляють Економические известия.

Повідомляється, що угоду підписали перший віце-прем'єр міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів і регіональний директор USAID Сюзан Фріц.

При підписанні були присутні посол США Марі Йованович та заступник голови USAID Марго Елліс.

"Сьогодні ми говоримо про додаткову технічну допомогу в розмірі 54 млн доларів, що свідчить про тісну співпрацю наших урядів. Стоїть питання використання коштів. Перше – це енергетична сфера, другий напрямок – верховенство права, третій напрямок – розвиток звітності уряду перед громадянами України", – відзначив Кубів на церемонії підписання.

За словами українського міністра, загальний обсяг технічної допомоги за цією програмою з урахуванням додатково виділених коштів збільшився до 123 млн. доларів.

За словами Кубіва, з 1992 року Україна отримала від США допомогу приблизно на $4,3 млрд.

У свою чергу, Йованович зазначила, що підписана угода є свідченням стійкої та продуктивної співпраці між США і Україною.

 

Наші інтереси: 

США має запитати владну верхівку, куди пішли виділені кошти.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Василь Глод.
0
Ще не підтримано

Тепер США будуть платити Гройсману щоб він розказав громадянам України чим займається уряд. Тож треба до такого опуститися нашому уряду.

Радіймо!

Коментарі

Зображення користувача Василь Глод.
0
Ще не підтримано

Тепер США будуть платити Гройсману щоб він розказав громадянам України чим займається уряд. Тож треба до такого опуститися нашому уряду.

Радіймо!