Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Пентагон посилить військову допомогу Україні, якщо вона продемонструє прогрес у реформах

Світ:

Представники Пентагону підкреслили, що з 2014 року США надали Україні допомогу на суму понад 600 млн. доларів. Допомога включала у себе поставки обладнання, програми підготовки, консультативну підтримку та інше.

Україна повинна буде демонструвати прогрес у реалізації інституційних реформ, аби розраховувати на більш масштабну підтримку США в оборонній сфері, заявив заступник глави Міноборони США Боб Уорк, повідомляє ZN,UA.

"Україні потрібно зберегти імпульс оборонних реформ, що допоможе їй краще забезпечити власну безпеку і зробити оборонне виробництво більш ефективним і дієвим", – сказав він на зустрічі з віце-прем'єр-міністром України Іванною Климпуш-Цинцадзе.

На зустрічі були розглянуті заходи США, спрямовані на надання допомоги Україні у сфері безпеки та нарощування її оборонного потенціалу.

Представники Пентагону підкреслили, що з 2014 року США надали Україні допомогу на суму понад 600 млн. доларів. Допомога включала у себе поставки обладнання, програми підготовки, консультативну підтримку та інше.

Уорк підкреслив, що бюджет Пентагону на 2017-й фінансовий рік містить серйозний сигнал щодо подальшої взаємодії з Києвом у сфері безпеки і оборони, "якщо Україна буде демонструвати прогрес у реалізації інституційних реформ в обороні".
 

Нагадаємо, палата представників Конгресу США затвердила бюджет оборонного відомства Сполучених штатів на 2017 рік у розмірі 618,7 мільярдів доларів. Прийнятий документ передбачає військову допомогу Україні, а також заборону військового співробітництва з РФ.

22 вересня палата представників Конгресу США одноголосно схвалила закон H. R. 5094 про підтримку стабільності і демократії в Україні, положення якого передбачають, серед іншого, можливість передачі Україні летальних оборонних систем озброєнь.
 

Наші інтереси: 

Україна (народ України, а не правляча паразитична верхівка) має надійного союзника. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи