Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

В "Укрзалізниці" вирішили, коли підніматимуть тарифи

Світ:

Керівництво "Укрзалізниці" визначилося, що обговорюватимуть тему підняття тарифів лише після покращення сервісу. Про це на своїй сторінці у Facebook написав керівник компанії Войцех Балчун.

balchun.jpg

Войцех Балчун

"Індексація тарифів на перевезення. Життєво важливе питання для нас, але дуже дражливе для вантажовідправників та пасажирів. Маємо думати про перспективи компанії, причому, найближчі, але брати до уваги і наслідки для всієї української економіки. Пасажирські перевезення - то наша унікальна публічна місія, яку ніхто інший, крім нас, не здатен забезпечити. То великі можливості, але і велика відповідальність. Дискутуємо про індексацію пасажирських тарифів у своєму колі, на правлінні, під час стратегічної сесії з нашою пасажирських вертикаллю, у високих урядових кабінетах. На сьогодні схиляємось до наступної моделі: спочатку показуємо реальні результати покращення сервісу для пасажирів,задіюємо внутрішні резерви для оптимізації роботи пасажирського господарства, домагаємось від працівників належного ставлення до своїх обов'язків. І тільки потім повертаємось до теми тарифів".

Як відомо, ПАТ "Укрзалізниця" заклало у план з капінвестицій підвищення в 2017 році тарифів на вантажоперевезення на 25%, на пасажирські перевезення – на 35%.

Наші інтереси: 

Ціни ростуть, але подорожувати хочеться :-) 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи