Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Лояльний до Путіна екс-канцлер Німеччини Шредер очолив раду Nord Stream 2

Шредер є головою комітету акціонерів Nord Stream AG. "Газпром" залучив ще п'ять компаній, Uniper Global Commodities SE (Німеччина), ENGIE SA (Франція), OMV Nord Stream II Holding AG (Швейцарія), Shell Exploration and Production (LXXI) B. V. (Нідерланди), Wintershall Nederland b.v. (Нідерланди) до створення спільного підприємства "Nord Stream 2" (Північний потік-2).

16100602.jpg

Шредер очолив раду Nord Stream 2

Раніше планувалося запустити газопровід у 2019 році, і одночасно відмовитися від транзиту російського газу через територію України.

Голова правління НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв повідомляв, що в Євросоюзі можуть повністю відмовитися від проекту "Північний потік-2". За його словами, нещодавнє рішення Єврокомісії призупинити заявку на "Північний потік -2" може означати і повну відмову Євросоюзу від цього проекту. На рішення Європейської комісії міг вплинути і факт зниження тиску в українській газотранспортній системі.

У липні антимонопольний регулятор Польщі UOKiK не погодив дозвіл на створення компанії для будівництва "Північного потоку-2". Польський президент Анджей Дуда під час візиту до Києва заявляв про те, що Польща виступає проти "політичного" газопроводу "Північний потік-2" в обхід України. За його словами, Київ і Варшава мають єдину позицію щодо російського газопроводу.

Наші інтереси: 

Україна разом з Польщею повинна в корні зарубити Континентальний блок, який хоче утворити Росія, залучаючи в нього Німеччину і Китай.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи