Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 35
  • Переглядів: 38

Олександр Філатович: Живе Слово – це джерело світла, здоров’я та успіху!

Категорія:

Світ:

Поведінку людини визначає не рівень освіти, не життєвий досвід, не сімейний стан, не матеріальний статок, а об’єм Світла її Духу і душі. Будь-яка світла, чиста, добра людина може стати брудною, руйнівною, злою, якщо вона не дбає про постійне наповнення Світлом своїх тіл. Наповнювач Світлом — Інформація Творення — Живе Слово!

Уточню вищесказане: зміст думок, слів, вчинків людини повністю залежить від змісту інформації, яка наповнює її тіла. Світлі, Чисті, Творчі думки, Слова і вчинки формуються завдяки наповненню Світлою, Чистою, Творчою Інформацією. Прикладом і джерелом цієї інформації є Живе Слово.

Що таке Живе Слово? Живе Слово — це тексти, зміст яких відображає Задуми Творця Всесвіту. Якщо ж тіла людини щоденно наповнювати брудною, нечистою, руйнівною інформацією, наприклад страху, заздрощів, тривоги, егоїзму, ворожнечі, жадібності, брехливості, то така інформація формує хронічне захворювання на всіх трьох людських тілах в чотири послідовні етапи:
1-й етап — Ініціація (початковий) — у вигляді інформаційного блокування певного сегмента Духу.
2-й етап — Причина (фундаментальний) — у вигляді інформаційного блокування відповідного сегменту душі.
3-й етап — Процес (реалізація) — у вигляді інформаційно-енергетичного блокування відповідних енергетичних центрів.
4-й етап — Наслідок (матеріалізація) у вигляді інформаційно-енергетичного блокування відповідних сегментів фізичної плоті.

Кожен з чотирьох послідовних етапів захворювання формується приблизно протягом трьох місяців. Іншими словами — необхідно 9 місяців для того, щоб сформувалося і зафіксувалося хронічне захворювання на трьох людських тілах і його клінічні прояви реалізувалися вже на рівні фізичної плоті.

А тепер — запитання та відповіді на них.

1. Як давно існує метод Інформотерапії Живим Словом?

Теоретичні розробки та апробацію методу Інформотерапії Живого Слова я розпочав в 1995 році. Практичне лікування цим методом — з 1999 року. Успішно завершив експертизу на базі Асоціації народної медицини України, отримав ліцензію МОЗ України на медичну практику в галузі народної та нетрадиційної медицини.

2. Наскільки ефективним є метод Інформотерапії Живим Словом?

Я працюю більше 24 років в якості лікаря — хірурга, терапевта, начмеда, головного лікаря районної лікарні та лікаря Інформотерапії Живим Словом. Я з повною відповідальністю хочу сказати, що цей метод лікування є дивовижним, в багато разів ефективнішим, ніж будь-які інші знані мною методи медицини.

Хочу навести лише декілька показових прикладів лікування тих захворювань, які в усьому світі вважаються невиліковними:

1. Розчинення атеросклеротичних бляшок в коронарних артеріях у хворих ішемічною хворобою серця з відновленням структури і тонусу міокарда (серцевого м’яза ) і збільшення фракції викиду крові з 37% до 63%. Щоб було зрозумілим: 37% — це стан серця, який передує клінічній смерті. 63% — це стан серця 20-річного хлопця.

2. Розчинення атеросклеротичних бляшок в судинах головного мозку з повноцінним відновленням кровопливу і забезпеченням тканин мозку киснем і поживними речовинами у хворих атеросклеротичною енцефалопатією з дефіцитом кровопливу до 60%! Після лікування Живим Словом — 100% повноцінне відновлення кровопливу.

3. Ліквідація дихальної недостатності, розчинення рубців в легенях у хворих пневмосклерозом.

4. Відновлення структури та функції печінки при тяжких хронічних дегенеративних ураженнях.

5. Відновлення повноцінної гормональної функції щитовидної залози у хворих з тяжкими формами гіпотіреозу (коли вони десятками років вживають штучні гормони для свого життєзабезпечення). Інформотерапія Живим Словом в багатьох випадках дозволяє повністю відмовитися від шкідливої гормонотерапії.

6. Високоефективне лікування безпліддя у жінок, що пов’язане з ендометріозом, аденоміозом, полікістозом яєчників, ановуляторним менструальним циклом. У чоловіків — відновлення повноцінної спроможності запліднення при анізоспермії.

7. Відновлення повноцінної структури і функції кісток кульшових суглобів при дегенеративних коксартрозах, навіть при асептичних некрозах головок стегнових кісток, і багато інших прикладів.

Я назвав ті випадки захворювань, які неможливо подолати будь-якими іншими медичними засобами, окрім методу Інформотерапії Живим Словом.

3. Як багато ускладнень виникає в процесі лікування Живим Словом?

Жодного! Лише інколи — легкі загострення. Це, на мій погляд і за визначеннями пацієнтів, які вже лікувалися Живим Словом, найгармонійніший метод лікування всього людського організму!

4. Як довго необхідно лікуватися?

Для ліквідації одного захворювання зазвичай необхідно 3-4 Лікувальні Матриці Живого Слова. Одну Лікувальну Матрицю треба читати 14 днів. В середньому, для звільнення людини від хронічного захворювання необхідно 40 днів.

5. Чому хворіють люди?

Тому що їхні тіла щоденно, щогодинно наповнюються інформаційним брудом, який і є причиною захворювання.

6. Як формується захворювання?

В чотири послідовних етапи з фіксацією на всіх людських тілах (див. вище).

7. Це означає, що захворювання фактично є інформаційним забрудненням людських тіл?

Саме так. Брудні, нечисті, руйнівні думка-слово-вчинок формують захворювання в тілах людини. Тільки змістовна інформація спроможна забезпечити або руйнацію людських тіл, або повноцінне здоров’я.

8. Що необхідно зробити, аби запобігти виникненню хронічних захворювань? Які пігулки, ін’єкції ліків, медикаменти слід для цього приймати?

Будь-які пігулки, ін’єкції ліків є недієвими. Щобільше, в багатьох випадках шкідливими. Пояснення просте: будь-які матеріальні засоби діють лише на рівні матерії — фізичної плоті. Наскільки ефективно діють вони на рівні фізичної плоті? Прочитайте будь-яку інструкцію-анотацію з переліком протипоказань і побічних дій, і стане зрозумілим рівень ефективності та шкідливості дії таких препаратів.

9. Чому медикаментозні препарати неспроможні ефективно лікувати хронічне захворювання?

Будь-які пігулки, ін’єкції ліків, інші медикаментозні препарати є матеріальними засобами. А будь-які матеріальні засоби спроможні взаємодіяти лише на рівні фізичної плоті та неспроможні взаємодіяти на рівні Духу й душі. Слід пам’ятати, що будь-яке хронічне захворювання завжди виникає, протікає і фіксується на всіх людських тілах, включаючи Дух і душу разом із плоттю.

10. Який засіб спроможний ефективно ліквідувати хронічне захворювання?Як запобігти його виникненню?

Лише Світла інформація, яка наповнює людські тіла, стирає інформаційний бруд і забезпечує наповнення людських тіл інформацією Світла, Чистоти і Творчості, забезпечує і повноцінне здоров’я! Світлу інформацію формує Живе Слово. Читання і озвучення Живого Слова забезпечує гармонійне здоров’я людських тіл.

11. Для чого так багато часу (майже 30-40 хвилин) щоденно витрачати на читання Живого Слова?

Ще раз повторю аксіому: людина — це інформаційна істота, зміст думок, слів, вчинків, а відтак і здоров’я якої повністю залежить від змісту і об’єму інформації, яка наповнює її тіла! Якщо щоденно не наповнювати тіла людини Живим Словом (Інформацією Світла), вони будуть наповнені інформацією бруду — нечистот, руйнації.

Хочемо ми того чи ні — нас оточує і пронизує Інформаційне поле, складовою якого в більшості випадків є інформація бруду, нечистот, руйнації. Їхнім головним джерелом є засоби масової інформації: друковані, телебачення, радіо. Вибір в людини один із двох:

1) або щоденно читати, озвучувати тексти Світлих, Чистих, Творчих Слів — Живого Слова, забезпечуючи Світлом, Чистотою, Творчістю свої тіла і, відповідно, формуючи, реалізуючи, впроваджуючи здорове, активне життя, а відтак й успішне сьогодення та майбутнє!

2) або заощаджувати в часі на читанні Світлої, Чистої, Творчої Інформації, дозволяючи брудній, нечистій, руйнівній інформації наповнювати людські тіла, формуючи, реалізуючи, матеріалізуючи хронічні руйнівні захворювання з втратою працездатності та прискоренням часу прощання з фізичною плоттю.

Бажаю міцного здоров’я та успіхів
на шляху Навчання – Творення – Вдосконалення!


В тему:

Наші інтереси: 

Вгору просування – без краплі вагання!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Побільше б людей, які розуміли такі речі з першого разу.

Поки дихаю - сподіваюсь!

Коментарі

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Побільше б людей, які розуміли такі речі з першого разу.

Поки дихаю - сподіваюсь!