Зоріна Небокрай's picture
Зоріна Небокрай
  • Visits: 134
  • Hits: 144

Блакитна кров - еволюція

 Найцікавіше  те, що   склад крові з елементом міді дає організму людини надзвичайні здібності: вищий інтелект, надзвичайну фізичну силу, виносливість і особливе здоров`я. Найбільше скупчення  міді в організмі  людини міститься в печінці та головному мозку, який відповідає за здійснення рухомих функцій, а  також в органах центральної нервової системи.

Відкриваються цікаві дослідження, що від  виду харчування людей залежить колір крові. Якщо люди  постійно і тривалий  час їдять  переважно зернові культури в  складі їх крові переважає елемент міді і від цього кров набуває блакитного кольору. У випадку споживання м’яса, бобових та деяких овочів  кров набуває червоного кольору завдяки підвищеному вмісту заліза у цих продуктах, яке входить до складу гемоглобіну. 
 

 Після  опублікування теорії Чарльза Дарвіна про походження людини від мавпи, тема про блакитну кров  зникла або стала надсекретною. Дехто з катів, хто страчував засуджених, караючи на горло, був свідком блакитної крові в людини. Здивований побаченим, кат часто ставав монахом.

 Теорію Ч. Дарвіна  викрили - ще одна хуцпа, яку він не писав. Автором цієї теорії є єврей  Джон  Генсло - професор ботаніки університету Кембріджа, друг і наставник Чарльза, який з метою поширення і впливу прикривався прізвищем Дарвіна, родина була знатними масонами і відомими лікарями

  Чарльз не був здібним  для наслідування батька; він непритомнів від вигляду крові і не проявляв схильності до навчання.  Д. Генсло наполіг, щоби 22-літнього Чарльза взяли на корабельне судно у світову подорож, під час якої той збирав колекції жуків і виконував роль натуриста.  Генсло  все життя, як лютий бульдог, захищатиме  цю  теорію.

Теорія Ч. Дарвіна існує близько 150 років. ЇЇ з ентузіазмом  підхопили Маркс, Енгельс, Ленін, Сталін. Теорія дала поштовх світовим революціям, сприяла змішанню народів і розвиткові секретних лабораторій, експериментам схрещень людини і мавпи (доречний фільм про Шарикова «Собаче серце»).

 На початку радянської епохи (1924-1932рр.)  біолог  Ілля Іванов був надзвичайно захоплений теорією Дарвіна і проводив дослідження й експериментував над людьми й мавпами. Було створено лабораторії в  Казахстані та  Африці, пізніше африканських мавп привезли в Сухумі.  Виводили нову людино-тварину, тож не дивно, що  деколи писали в газетах про сніжні волосаті  створіння, які,  певно,  повтікали і блукали.  Хвороба СНІД не є людською, нею хворіють мавпи, людина не сприймає таких захворювань.  Хотіли створити нову  нелюдську расу, але створили  хворобу або штучно  перенесли її на людину.

Не так давно ми іронізували,  говорячи про блакитну людську кров, десь чули, що  люди з такою кров`ю належать до вищої раси чи касти.  Так, це були люди іншої  особливої раси і  вони жили  до наших часів не так давно, кажуть, що і зараз ще залишився дехто. Люди з цією кров’ю не мають нічого спільного з тими , хто стверджує, що у нього знатна кров від походження чи заможності.

Від змішування рас виникло безпліддя у  нащадків, блакитна кров поступово  виродилась.  Ми вже  знаємо, що все  вище може пристосуватися до нижчого і  еволюційне досягнення більш досконалого організму  зникає  у разі  шлюбу з менш досконалим.

    Невідомо скільки часу потрібно для формування блакитної крові,  відповідно харчуючись і удосконалюючи  організм;  формування триває довго, а досконалість  втрачається швидко. «Гарно» !!! Гарно творець створив,  що  змішання крові є причиною безплідності в роду. Певно це і є розуміння райського яблука, тобто  спокуса земного життя.  Бути в раю зобов`язує  дотримуватись правил. Досконалими  називали  катарів, можливо в них  також була  блакитна кров і  яких нищила католицька церква, палячи на вогні.

 Найцікавіше  те, що   склад крові з елементом міді дає організму людини надзвичайні здібності: вищий інтелект, надзвичайну фізичну силу, виносливість і особливе здоров`я. Найбільше скупчення  міді в організмі  людини міститься в печінці та головному мозку, який відповідає за здійснення рухомих функцій, а  також в органах центральної нервової системи.

 Кіанетики - це люди,  у крові яких, замість заліза, переважає мідь.  Вони особливі- більш живучі і не мають захворювань крові. Кіанетики не страждають звичайними захворюваннями - мікроби не можуть атакувати «мідні клітини», блакитна кров швидше і краще згортається, не виникають кровотечі навіть при тяжких пораненнях. Раса таких людей є підстраховкою на випадок глобальних катастроф землі, вона життєстійка і є зародком нової цивілізації. 

Творення нової раси  накладає  зобов`язання  для кожного - берегти і не перемішувати кров.  В  літописах  є спогади про ангелів, які вступили в інтимні стосунки з  дочками людськими.  Легенди про незвичайну силу Геракла та  про сина бога Зевса і земної жінки також стають зрозумілими.

Наша кров – це є наша душа. Наприклад, при переливанні крові вливають властивості іншої душі в людину. Можуть спостерігатися навіть фізичні зміни частин тіла (ріст, поведінка, форма). Були і  інші  експерименти: для того, щоб помолодіти вливали кров молодих людей.

Згідно  з легендами, кров богів є блакитною і на Землю таку кров принесли прибульці, навчили людей сталому методу життя, вирощуванню зернових культур,  подарували правила господарювання. Кажуть, що їхня шкіра була блідо- блакитного кольору. Я думаю, що там були два кольори : блакитне і золотисте сяйво.

Мідна зброя на землі появилась 4-5 тис. років до н.е., залізо появилось пізніше - 2 тис. років до н. е.  Блакитно-кровні прибульці, прилетівши на Землю, побачили місцеве населення кам`яного віку і стали богами для нього. Письменності в землян не було і складалися легенди та казки, в яких все було з «золота»  і з тридесятого царства.  До речі, золоті вироби поєднані з міддю.

 Деякі молюски на землі мають блакитну кров, певно залежить від середовища проживання та харчування. Споживання людиною   елементу заліза набагато перевищує дійсну фізіологічну потребу в ньому, бо воно нелегко засвоюється. Залізо в організмі  активніше за мідь і, потрапляючи в кров богів,  витісняє  мідь зі сполук  крові. Коли божі сутності опинились на планеті з нестачею міді та надлишком заліза, вони адаптувалися  до нових умов: блакитна кров богів пояснює  «зерновий вибір» людей.

 Зерно та виноград  утворюють в організмі  сполуку  С2-Н5-ОН, яка нейтралізує кислотність мідно-утримуючих пігментів, зменшує в`язкість крові.  Зерно та виноград сприяють кислотно-лужному балансу крові,  покращують транспорт газів та живильних речовин у  крові.

 Проросле зерно відіграє особливу  роль в харчуванні - в шкірці зерна є найбільше міді. Ощадливо виходить з їжею, кілька ложок пророслого зерна і заряд енергії на цілий день.  Користування мідними речами сприяло постачанню в організм елементу міді: носити мідні речі, пити з мідних келихів, користуватися мідним посудом, трубопроводами.

До  пришельців  люди полювали і збирали природні плоди, а з їх приходом почався бронзовий (мідний) вік. Початок вирощування зерна і мідна епоха збігаються в часі. Ісус також заповів найціннішу  їжу - зерно та виноград. В одній  притчі розказується, що Бог відсторонив ягня, принесене йому в жертву Каїном, а віддав перевагу зерну, принесеному йому Авелем.

Каїн веде свого брата Авеля на смерть і з їхнього зовнішнього вигляду  очевидно, хто з них вирощував вівці, а хто зерно.

Згадаймо, що Україну у світі знають як  житницю  Старого Світу - Європи. Ми перемогли, бо маємо найцінніше.

 

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Кращий коментар

Все Випадково's picture
0
No votes yet

Стаття цікава.
Але споживання продуктів не змінить генетику людини, ну може збільшить концентрацію Cu. З Авелем і Каїном Ви переборщили: все було навпаки, читайте Біблію. Не треба підтасовуванти факти дря Вашої теорії. Біблія це езотерична книга, хоч в ній є скритий глибинний зміст, події в ній описані могли не відбуватись.

Comments

Все Випадково's picture
0
No votes yet

Стаття цікава.
Але споживання продуктів не змінить генетику людини, ну може збільшить концентрацію Cu. З Авелем і Каїном Ви переборщили: все було навпаки, читайте Біблію. Не треба підтасовуванти факти дря Вашої теорії. Біблія це езотерична книга, хоч в ній є скритий глибинний зміст, події в ній описані могли не відбуватись.

Зоріна Небокрай's picture
0
No votes yet

Я згідна, що повна невідповідність, згідно Біблії, про Каїна та Авеля, все навиворіт. Але, логічно, що саме так відбувались події. Вважаю, що там євреї перекрутили, заплутали. Вони поставили Каїна орати,вирощувати зерно, а Авеля вирощувати овець, а було якраз навпаки, Авель вирощував зерно. Вбивство було через заздрість. Каїн вбив брата по причині ясній, бог прийняв зерно. В єврейській релігії пожертва - м"ясо, а християнська церква святкує - хліб.
Стосовно генетики, то не знаю, ще відкривається, побачимо, що буде.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Все Випадково's picture
0
No votes yet

Зоріна Небокрай каже:
Я згідна, що повна невідповідність, згідно Біблії, про Каїна та Авеля, все навиворіт. Але, логічно, що саме так відбувались події. Вважаю, що там євреї перекрутили, заплутали. Вони поставили Каїна орати,вирощувати зерно, а Авеля вирощувати овець, а було якраз навпаки, Авель вирощував зерно. Вбивство було через заздрість. Каїн вбив брата по причині ясній, бог прийняв зерно. В єврейській релігії пожертва - м"ясо, а християнська церква святкує - хліб.
Стосовно генетики, то не знаю, ще відкривається, побачимо, що буде.

Міф про Каїна і Авеля не слід спиймати як подію, це езотерична таємниця. Сприймати можна по різному: протистояння арійців-хліборобів і кочівників, єгипетський міф про Осіріса і Сета (Осіріс-Сіріус-Сур'я-Сонце, Каїн-Каен-Енкі, згадайте про анунаків), Також інші місця з біблії: Ілля-Ілія-Еліос-Геліос-Сонце, мати Івана Хрестителя Єлена-Гелена-Геліона-Сонце-Елліни(Греки)-Галілеяни-Галати-Галли-Галичани-все від сонця. А міст Геліополісів будо в кожній країні. В давнину в Україні біло місто Голунь або Гелон. Гелена породила Івана Хрестителя, якого Хрестос називає іллею. Ім'я Ісус-Єзус латинізоване якщо відкинути біржуйське закінчення, що не несе змісту, буде Єз-Єс-Яс (по-жидівськи єс це вогонь, в українській мові є слово ясний-вогненний)...Вогонь в вас і ви в Вогні. (слова з Євангелія). Волхви, що прийшли до Немовляти, були зі сходу, вогнепоклонники-зороастрійці. Герметична філософія поєднує всі релігії.
Пропоную прочитати Фулканеллі (написав дві книги).

Миро Продум's picture
0
No votes yet

"Сполука С2Н5ОН" - це етиловий спирт, тобто отрута і наркотик.

У цьому дописі все перемішано - і правда, і відверті вигадки. Так його і варто розглядати: як збірник різноманітних уявлень, легенд і вигадок щодо крові та харчування.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зоріна Небокрай's picture
0
No votes yet

За утворення сполуки спирту не знаю, наскільки правда. Але знаю,що сполука алкоголю утворюється в організмі сама при потребі, для метаболізму і перенесення речовин, скільки потрібно і коли потрібно.
Я хочу знати, де є вигадки? Підкажіть, будь-ласка. Дякую.
Д. Миро, хотіла ще додати, що певно, у всіх нас вже міняється склад крові від читання Живого Слова. Думаю, що ми станемо золотими. Ха-ха
І ще інформація, що багато дітей останній рік народжується з іншим складом крові і їм роблять переливання крові. Називають в народі жовтушкою, без ніякого відношення до жовтухи. Міняють кров, бо думають, що це можливе захворювання дитини в майбутньому. Мене такі знаки зупиняють думати, так як після 2000 р. родились кристалічні діти чи діти індиго після 1980 року.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Оксана Лутчин's picture
0
No votes yet

Багато цікавих думок викладено у статті. Дякую, Зоріно. Сподобалось.
Прошу звернути увагу на мовно-стилістичні зауваги:
"склад крові з елементом міді дає надзвичайні здібності організму людини"- (дещо порушено порядок слів) - дає організму людини надзвичайні здібності.
"знаходиться в печінці" - міститься в печінці.
“Червоного кольору крові надає гемоглобін, який складається з елементу заліза, що  потрапляє до організму людини з м`яса, бобових та інших овочів” - У випадку споживання м’яса, бобових й овочів (без ”інших” - м’ясо й бобові не овочі) кров набуває червоного кольору завдяки підвищеному вмісту заліза у цих продуктах, яке входить до складу гемоглобіну.
“Дехто з катів, які відрубували голови людям, стали історичними свідками  блакитної людської крові” - Дехто з катів, хто страчував засуджених, відрубуючи голову (можна цей фрагмент подати евфемістично — караючи на горло), був свідком блакитної крові в людини.
“Дивно виглядає, коли кат після побаченого стає монахом” - речення логічно не пов’язано з попереднім текстом, саме початок “дивно виглядає” віддаляє його від попередньої конструкції. Можна подати так: Здивований побаченим, кат часто ставав монахом.
“Теорію Ч. Дарвіна  викрили, (ще одна хуцпа) що не він її писав” - Теорію Дарвіна викрили — це ще одна хуцпа, яку він не писав. (Скорочуємо речення — короткі конструкції легше сприймати) Автором цієї теорії є єврей Джон Генесло — професор ботаніки університету Кембріджа, друг і наставник Чарльза, який з метою поширення і впливу прикривався прізвищем Дарвіна, родина була знатними масонами і відомими лікарями.
“Генсло все життя буде лютим бульдогом захищати  цю  теорію”. - насправді Генсло не був бульдогом, правда?. Подаємо так: Генсло все життя, як лютий бульдог, захищає цю теорію.
“Теорія дала поштовх світовим революціям, змішанню народів, секретним лабораторіям” - Теорія дала поштовх світовим революціям, сприяла змішанню народів і розвиткові секретних...
“експерименти і дослідження з людьми і мавпами” - проводив дослідження й експериментував над людьми й мавпами.
“Створили лабораторії “- Було створено лабораторії... (пов’язуйте речення логічно).
“які  певно  повтікали” - які, певно, повтікали. Вставні слова виділяємо комами.
“про блакитну людську кров, десь чули, що  люди з блакитною кров`ю відносяться до вищої раси чи касти”. - (уникаємо повторень) — про блакитну людську кров, десь чули, що люди з такою кров'ю належать до...
“звичайно, ця кров не має нічого спільного з тими, хто говорив , що у них знатна кров від походження чи заможності” - люди з цією кров’ю не мають нічого спільного з тими , хто стверджує, що у нього знатна кров від походження...
“Від змішування рас прийшло безпліддя у  їх дітей” - від змішування рас виникло безпліддя у нащадків...
“при поєднанні  шлюбних союзів з менш досконалим” - в разі шлюбу з менш досконалим.
“ формування йде довго, а зникнення досконалості  робиться швидко”. - формування триває довго, а досконалість втрачається швидко.
“що  змішання крові  не має продовження роду”- змішання крові є причиною безплідності в роду.
“для того, щоби помолодіти “ для того, щоб помолодіти, ...
“Згідно легенд” - згідно завжди вимагає прийменника з , про це вже писалося.
“кров богів є блакитною і, що пришельці принесли на Землю таку кров” - кров богів є блакитною (порушено порядок слів)і на Землю таку кров принесли прибульці.
“Проросле зерно має особливу  роль в його вживанні, окрім,  в шкірці зерна є найбільше міді” Проросле зерно відіграє особливу роль у харчуванні — в шкірці зерна є найбільше міді.
Користування мідними речами додавало поставку в організм елементу міді — користування мідними речами сприяло постачанню в організм елементу міді.
“співпадають в часі” - збігаються в часі.

Творімо разом мову Сенсар!

Зоріна Небокрай's picture
0
No votes yet

Дякую, Оксано! Оце попрацювала, виправляючи зауваги.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Миро Продум's picture
0
No votes yet

Радіймо, Зоріно! Якби ви стали акціонером нашого товариства, то могли б зібрати щедрий урожай Галії на свою підтримку.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!