Portrait de Миро Продум
Миро Продум
  • Visits: 2
  • Accès: 2

Вплив читання Живого Слова на урожайність

Категорія:

Сьогодні отримав листа, в якому наш брат Василь Глод поділився своїм досвідом збільшення урожайності за допомогою Живого Слова.  Але найбільший результат – це не дивовижно багатий урожай, а те, що в дієвість Живого Слова повірила навіть його дружина. Ось що він пише:

"Цієї весни я вирішив подивитися, як впливає Живе Слово на урожайність. Минулого року якось була розмова на цю тему, то мені порадили читати Живе Слово над насінням.

Весною я читав Живе  Слово над  насінням всіх культур, які ми садили, але собливу увагу  приділив картоплі. Для чистоти експерименту  використав власне насіння картоплі, спеціальних добрив  не вносив. Я старався, щоб усе було як завжди.

Над насінням картоплі я прочитав дев’ять разів через інформосоти слово БУЛЬБА, підсилюючи кожну букву Субстанцією розгортання.

Позитивний вплив Живого Слова на урожайність відчувався на всіх культурах, але найбільше було видно на картоплі. Ми іще такого врожаю картоплі не отримували. Зібрали більший врожай як в попередні роки, особливо здивувало, що картопля виросла велика.

Для порівняння, на сусідніх ділянках навпаки - люди зібрали гірший урожай. Треба сказати, що цього року літо було посушливе і сподіватися на високі урожаї не доводилося.  

Тепер моя дружина повністю переконалася, що Живе Слово має позитивну дію на урожайність. Експеримент був проведений достатньо коректно".

Ось така арійська магія. Підіймаємо урожайність по-новому!

І нічого не буде для вас неможливого.
І нічого не буде для вас неможливого.
Наші інтереси: 

Поліпшуємо життя силою Живого Слова.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Кращий коментар

Portrait de Микола Погорілець
0
No votes yet

Надзвичайно цікаво.
А які саме форми читалися і коли?

Commentaires

Portrait de Микола Погорілець
0
No votes yet

Надзвичайно цікаво.
А які саме форми читалися і коли?

Portrait de Арсен Дубовик
0
No votes yet

Цитата: "Над насінням картоплі я прочитав дев’ять разів через інформосоти слово БУЛЬБА, підсилюючи кожну букву Субстанцією розгортання."

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Portrait de Василь Глод
0
No votes yet

Живе слово читалося над картоплею перед тим, як її розкладали в рядки.

Радіймо!