Portrait de Богдан ДуБ
Богдан ДуБ
  • Visits: 4
  • Accès: 4

Адам Ластівка

Категорія:

Adam Lastiwka / Адам Ластівка - сучасний композитор. Проживає в Канаді. Основні об’єкти "омоелоджування" - комп’ютерні ігри, трейлери, реклама, короткометражки, фільми.

Перше, що привернуло увагу редакції НО до Адама - "щироукраїнське" прізвище композитора. Попри те, що прізвище явно українське, про українські корні композитора на поверхні в мережі нічого нема. Люди обговорюють творчість композитора, а тема "походження" досі залишаєтсья "закулісною". Адам переміг у 2011 році в номінації "Найкраща оригінальна музична робота" серед молодих канадських композиторів. Як пише автор, наступний крок - отримання нагороди Греммі.

Послухати його роботи можемо на SC, частину - через блог на Tumblr. Тут можемо послухати саундтреки до фільму Вічні землі (Foreverland, 2011). FB.

Щодо сучасних ігор, то як вже згадували в іншій статті, зараз вони часто мають більший бюджет, ніж фільми. І до музичного супроводу в іграх підходять дуже серйозно, звісно, в міру бюджету і "добротності" виконання. Але загальна тенденція - покращення аудіо-наповнення комп’ютерних ігор. Творці нарешті навчились робити "фільм, в якому головна роль віддана гравцю". Комп’ютерні ігри тепер а ні за зображенням, а ні за сюжетом чи музичним супроводом, не поступаютсья кінематографу, а інколи і перевершують його. Навіть трейлери до них по якості виконання не поступаютсья фільмам:
Трейлер до комп’ютерної гри (з елементами насильства; звук - Адама):

Наші інтереси: 

музика

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...