Миро Продум's picture
Миро Продум
  • Visits: 0
  • Hits: 0

Ультиматум Турчинову, Яценюку і Парубію. Всі винні у зраді Держави і Нації будуть притягнуті до Народного Трибуналу.

Спецтема:

Очікування мільйонів українців, що вийшли на Майдан за європейські та загальнолюдські цінності і здобули перемогу над злочинним режимом ціною пролитої крові, не здійснилися. Некомпетентність нової влади довела країну до стану війни, анексії Криму та загрози сепарації інших частин України. 
 

Звернення
Громадських ініціатив Майдану, 
напіввійськових формувань Майдану, громадських організацій, сотників, духовного Капеланства Майдану, 
Національної Гвардії України
до
Виконуючого обов’язки Президента України Турчинова А.В.,
Голови Уряду Яценюка А.П., Секретаря РНБО Парубія А.В. 

Під час загрози військового захоплення України і фактичної окупації Автономної Республіки Крим іноземними військами самопроголошена в Україні влада проявляє злочинну бездіяльність, надаючи перевагу розподілу посад та підготовці до президентських виборів. Тепер стало очевидним, з якою метою нові очільники під час Революції вступили в переговорний процес і підписали угоду із злочинним угрупуванням Януковича.

Очікування мільйонів українців, що вийшли на Майдан за європейські та загальнолюдські цінності і здобули перемогу над злочинним режимом ціною пролитої крові, не здійснилися. Некомпетентність нової влади довела країну до стану війни, анексії Криму та загрози сепарації інших частин України. 
У час, коли життя мільйонів українців опинилося під загрозою, Парламент в чергове оголошує тижневу перерву. Такі дії Уряду незрозумілі та непрозорі для народу. 

Ми вимагаємо: 

1. Негайно повернути усіх представників новообраної влади на свої робочі місця, оприлюднювати та узгоджувати з народом в особі представників Майдану всі подальші дії та кадрові призначення. 
2. Покарати винних у катуваннях і смертях сотень людей.
3. Провести негайну люстрацію урядовців, народних депутатів та чиновників, що останні десять років перебували на керівних посадах та в органах влади. 
4. Провести Дострокові парламентські вибори разом з президентськими.
5. Деполітизувати всі органи державної влади.
6. Сформувати склад ЦВК та виборчих комісій на позапартійній основі і виключно з членів територіальних громад та представників Майдану.
7. Виконати вимоги, викладені в Резолюції З’їзду напіввійськових організацій Майдану від 15 березня 2014 р., з реформування Національної Гвардії.
8. Створити з представників територіальних громад, ініціативних груп Майдану та громадських організацій оргкомітет зі скликання Установчих Зборів.

У випадку невиконання цих вимог ми, що нижче підписалися, будемо вважати, що в.о. Президента України Турчинов А.В., як Верховний Головнокомандувач України, як Голова ВР України разом із Верховною Радою та Урядом України зрадили свій Народ у важкі часи військової інтервенції.

Закликаємо Парламент України протягом 12 годин з моменту проголошення цього звернення зібратись на позачергове засідання для вирішення нагальних питань щодо оборони та життєзабезпечення в країні.
Невиконання цієї вимоги буде означати, що Парламент України зрадив свій Народ та має саморозпуститися. Будемо вважати, що в.о. Президента, ВРУ, КМУ самоусунулись від виконання своїх обов’язків і не можуть забезпечити захист України від військової агресії та подолати соціально - політичну кризу. 
Всі винні у зраді Держави і Нації будуть притягнуті до Народного Трибуналу.

Звертаємось через засоби масової інформації, соціальні мережі з вимогами:
- На підставі 5 Статті Конституції України негайно провести Народне Віче України, яке повинно скликати Установчий З’їзд зі складу євромайданів, напіввійськових організацій, територіальних громад та мерів міст України. 
- Наділити Установчий З’їзд повноваженнями Верховної Ради України та призначити Тимчасовий Уряд.
- Розпочати підготовку Нової Конституції та системо утворюючих законів, що створять передумови для повного перезавантаження державної влади і переходу до нової системи управління країною територіальними громадами на основі самоврядування, самооборони та самоорганізації. 

Підписи:
Голова Громадських ініціатив Майдану К. Ільченко
Координатор Координаційної Ради Майдану А. Хома
Організатор Євромайдану М. Чейпеш 
Координатор сотників Майдану А. Жмудовський
Голова Національних Зборів України І. Дідковський
Начальник Штабу Національної Гвардії України В. Волков
Голова Громадянського Конституційного Конгресу Ю. Збітнєв
Польовий командир УНА –УНСО В. Загородній 
Офіцерський корпус А. Хетагуров 

17.03.2014 р.
м. Київ

Прес-центр Майдану. Ультиматум Верховній раді 19.03.2014 

18 березня було зібрання різних представників Майдану в КМДА, яке завершилося розлогими полеміками. Було багато випадкових людей.

19 березня найсерйозніші і бойові сотні (офіцери, афганці, козаки, спецпідрозділи та інші) зібралися, щоб висловитися від імені Майдану чітко, ясно і по справі.

Верховній Раді дали час до кінця дня на те, щоб громадян, які захищають Майдан, визнали юридично як захисників і дали можливість протистояти агресії в Криму і на Південному Сході. Зараз влада намагається "злити" майдан, заявивши, що всі майданівці вже вступили в Нацгвардію (тобто в МВС), а на Майдані залишилися тільки одні бандити.

Але ми - не бандити. Ми ті люди, які проливали кров на Грушевського та Інститутській, йшли з деревяними палицями і щитами під кулі снайперів і автоматників "беркута". Зараз же по ночах на Майдані владою влаштовуються провокації, надсилають невідомих людей із зброєю, п'яних. Знімають це на камеру і подають під виглядом "бєспрєдєла бандитів - майданівців, яких пора давно розігнати, поки вони один-одного не вбили".

Надходять погрози силової "зачистки" Майдану в разі відмови покинути площу. Навіть призначена дата "штурму" - ніч з 19 на 20 число. Для переконливості по Майдану ходили невідомі люди з автоматами.

Сотники авторитетних організацій Майдана (офіцерський корпус, афганський корпус, вінницька сотня, сотні спецпідрозділів ) висловлюють свій протест і обурення. Ми не будемо терпіти несправедливість і образи, звинувачення нас у бандитизмі . Ми висуваємо вимогу до Верховної Ради дати тим людям, які стояли під кулями на Грушевського та Інститутській, які дійсно відважно і чесно стояли за правду і своєю кров'ю добилися свободи, можливість проявити свою доблесть в цей нелегкий час.

Ми вимагаємо негайно припинити провокації, перестати називати нас бандитами і визнати нас як громадську організацію народного ополчення. Закріпити офіційно наше право стояти за правду і захищати людей.

Якщо Рада і нові правителі України проігнорують це прохання, продовжать провокації і спроби дискредитувати народний рух, не припинять спроби розбору барикад і розформування Майдану, то наша відповідь буде найрішучішою і жорсткою. Ми не підемо і будемо стояти до кінця за свободу і справедливість.

Ми пам'ятаємо "Небесну Сотню" і не допустимо, щоб їх кров була пролитою марно.

Докладніше про провокації Майдану з боку нової влади і спроби розбору барикад: http://rusln-spb.livejournal.com/14772.html

20.03.2014 р.
м. Київ
Звернення
до виконуючого обов’язки президента України, 
Голови Верховної Ради України Турчинова А.В., 
Голови РНБО Парубія А.В., 
керівників фракцій ВР та народних депутатів

Громадська ініціатива Національна Гвардія України вимагає:

Негайно розпочати мобілізацію через військкомати придатних до військових дій громадян України. 

З мобілізованих громадян комплектувати військові частини та окремі підрозділи ЗСУ територіальної оборони та народного ополчення. Частинам та окремим підрозділам ЗСУ територіальної оборони та народного ополчення взяти під свій контроль важливі комунікації, комунікаційні вузли, важливі стратегічні об’єкти.

1. Громадська ініціатива Національна Гвардія України базує усю свою діяльність в правовому полі з врахуванням діючого Законодавства України та на взаємних скоординованих з Міністерством оборони України діях.

2. Громадська ініціатива Національна Гвардія України готова взяти на себе весь комплекс організаційно - технічних заходів з формування народного ополчення усвідомлюючи і розуміючи всю відповідальність та гарантуючи дотримання військової статутної дисципліни у випадку проведення бойових дій із застосуванням вогнепальної зброї.

3. Громадська ініціатива Національна Гвардія України своїми силами гарантує встановлення за периметром дев’яти областей, що межують з агресором, стаціонарних блок-постів у другому ешелоні за блок-постами українських прикордонних військ та військових станів за планом, узгодженим з Міністерством оборони України.

У випадку подальшого розвитку агресії з боку Російської Федерації може виникнути загроза тотального озброєння населення з найбільш непередбачуваними наслідками. Саме тому з метою збереження порядку та підвищення рівня обороноздатності держави вимагаємо проводити мобілізацію народного ополчення внутрішніми засобами та можливостями штабу Громадської ініціативи Національної Гвардії України.
Запевняємо, що ми відкриті до будь-якої співпраці з державними органами на всіх рівнях для уникнення загроз, що нависли над українською Нацією.

За дорученням:
Голови Громадських ініціатив Майдану К. Ільченка,
Координатора Координаційної Ради Майдану А. Хоми,
Координатора сотників Майдану А. Жмудовського,
Голови Національних Зборів України І. Дідковського

Начальник Штабу 
Національної Гвардії України В. Волков

Наші інтереси: 

Держава має бути активною і сильною. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Кращий коментар

Леонід Українець's picture
0
No votes yet

Провести дострокові парламентські вибори разом з президентськими. Підтримую!

https://t.me/ETEPHET

Comments

Леонід Українець's picture
0
No votes yet

Провести дострокові парламентські вибори разом з президентськими. Підтримую!

https://t.me/ETEPHET

Сергій Стецько's picture
0
No votes yet

Все викладене тут ДУЖЕ СЕРЙОЗНО! Радує і є підтвердженням того, що в своєму останньому інтерв*ю подав Арестович. Нинішня влада є пацифістською і явно провокує агресію та війну з боку Росії. Турчинову потрібно бути пастором, а не головнокомандувачем.
Небесна Сотня не для того гинула, щоб Юлька і її "діячі" знову прийшли до влади і втирали нам про труднощі.
Мене радує, що все почалося з боку Майдану. Дуже ПІДТРИМУЮ !!!

Ми завжди успішні!

Анатолій Висота's picture
0
No votes yet

Як ідею шляху до ПРЯМОГО НАРОДОВЛАДДЯ - підтримую. Як заклик до повстання - не підтримую. Чому? Бо це перерве процес консолідації українців, який тільки-но розпочався і грунтується на гаслі "Росія - агресор і окупант". На гаслі: "Турчинов + - внутрішні ВОРОГИ України" чи консолідується вся Україна? Подумайте добре! Найголовніші завдання сьогодні: 1. Створення єдиного ІНФОРМАЦІЙНОГО ПРОСТОРУ; 2. Ліквідація П"ЯТОЇ КОЛОНИ. Додайте щось своє до цього.

Альберт Саїн's picture
0
No votes yet

Пане Анатолію добавити чи відняти ми тут у неті можемо запросто..
А ви підть до отих очільників Майдану і станьте на рівних з ними і просувайте свою позицію..
Я для прикладу пас!