Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

"Чим більше, тим краще" – Ізраїль розпочинає вакцинацію третьою дозою Pfizer

Світ:

Рішення про ревакцинацію ухвалили на тлі зростання кількості випадків захворювання до 2 тисяч на цьому тижні. Цікаво, як таке може бути у поголовно вакцинованому Ізраїлі? Вакцина не діє? 

21050403.jpg

Фото: Dado Ruvic/Reuters

З наступного тижня в Ізраїлі почнуть вакцинувати третьою дозою Pfizer громадян старше 60 років, повідомив генеральний директор міністерства охорони здоров'я, пише The Times of Israel.

Прем'єр-міністр Ізраїля Нафталі Беннетт зустрівся з топ-чиновниками від "охорони здоров'я", щоб переглянути рекомендації експертної групи щодо необхідності для літніх ізраїльтян отримали третій укол.

Ізраїль одним з перших у світі запропонував третю дозу вакцини від коронавірусу. Угорщина також заявила, що з неділі розпочне розгортання прискорювальних заходів, приєднавшись до Туреччини, яка прийняла цей захід на початку цього місяця. Американська адміністрація з харчових продуктів і медикаментів ще не затвердила впровадження третьої дози. Але Pfizer не здається і переконує американських чиновників з галузі "охорони здоров'я" про необхідність повторної вакцинації від коронавірусу.

Pfizer наполягає, що третя доза вакцини збільшує кількість антитіл проти штаму Дельта в 11 разів. Два тижні тому вони стверджували, що третя доза їхнього препарату підвищить рівень антитіл у 5-10 разів. 

Наші інтереси: 

Розуміти, що Pfizer буде й надалі пропонувати свої "чарівні укольчики", розказуючи, що їхня вакцина збільшує кількість антитіл в 11 разів. Розуміти, що у вакцинної індустрії є геніальний з комерційної точки зору винахід –  "бустери" (додаткові дози). Токсичний алюміній додають до вакцин тому, що він дає бурхливу імунну реакцію.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Маразм! Психопати ошаліли від грошей! Таке поняття як совість у них відсутнє. Вони отримають свою відплату. Для них немає місця в новому світі любові і добра!

Радіймо життю граючи!

Коментарі

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Маразм! Психопати ошаліли від грошей! Таке поняття як совість у них відсутнє. Вони отримають свою відплату. Для них немає місця в новому світі любові і добра!

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Бард Рой.
0
Ще не підтримано

Больше вакцин хароших і разних!

Хай буде!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Дивно, що Ізраїл не дбає про здоровля своїх громадян !

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !