Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Результуючий вектор: перевертання Проекту ЗЕ – футурологічний прогноз 2019

Спецтема:

Готуючись до війни, кожен гравець має свій сценарій. При цьому кожен розуміє, що він нездійсненний. А все тому, що в результаті боротьби сценаріїв завжди народжується щось зовсім нове. Воно непередбачуване і дивовижне. Характерний приклад – вибори Президента України і перемога Володимира Зеленського. 

190422shahy-2.jpg

Велика Гра
Велика Гра

Поразка чи перемога?

Причиною для підозр, що тут «щось не те», стала надзвичайно спокійна і навіть оптимістична реакція США. Проте справжнім одкровенням стала прес-конференція Петра Порошенка. Вона відбулася одразу ж після оголошення результатів екзіт-полів увечері 21 квітня 2019 р. На ній Порошенко був на диво спокійним і навіть задоволеним. Виглядало так, наче він не потерпів повну поразку, а здобув перемогу. Хтось би сказав, що у нього сталеві нерви і він показує хорошу міну при поганій грі. Проте так само спокійними і навіть щасливими виглядали його дружина і діти.

Це означає, що гіркота поразки була перекрита чимось новим – дуже позитивним і перспективним. Це нове готувалося не один день, проте матеріалізувалося лише 21 квітня. То що відбулося?

Дуже подібно, що відбулася мирна угода між трьома головними гравцями – Дональдом Трампом, Петром Порошенком та Ігорем Коломойським. Кожен з них має свої інтереси і політичні козирі.

Козирі США

Американці життєво зацікавлені у збереженні та розвитку незалежної України. Це тому, що Україна відсікає Росію від Західної Європи і блокує формування Континентального блоку, тобто антиамериканської осі Париж–Берлін–Москва–Пекін. Давно прораховано, що сукупна потужність Континентального блоку перевищує потужність США, тому його виникнення є для американців смертельною загрозою. Відтак вони зацікавлені в тому, щоб Україна була сильною, стабільною і розвивалася без зайвих ексцесів.

Козирями США є слідство ФБР проти Коломойського з дуже важкими звинуваченнями. Олігарх заховався в Ізраїлі, проте Ізраїль є стратегічним союзником США, а Трамп – щирим другом ізраїльського прем’єр-міністра Беньяміна Нетаньягу. Нещодавно Трамп допоміг йому перемогти на парламентських виборах, тому Бібі у боргу. Відтак США мають дієві засоби для переконання Коломойського в тому, що будь-які спроби дестабілізації України абсолютно неприпустимі.

Козирі Коломойського  

Головним козирем Ігоря Коломойського є переконлива перемога його висуванця Володимира Зеленського на президентських виборах. Олігарх претендує на повернення у свою власність Приватбанку або отримання за нього компенсації в розмірі 2 мільярди доларів. Про вплив Коломойського на судову систему України свідчить те, що 18 квітня Окружний адміністративний суд Києва визнав незаконною націоналізацію «Приватбанку».

Козирі Порошенка

Петро Порошенко має великий політичний досвід і міжнародні зв’язки. В ході виборів він об’єднав навколо себе багатомільйонне ядро стійких прихильників. Причому це люди освічені, переконані, самостійно мислячі, творчі й самодостатні. Це відкриває можливість формування проукраїнської партії середнього класу.  

Про що домовилися?

Наявний фактаж дозволяє зробити припущення щодо загальної схеми мирної угоди. Результуючий вектор полягає в тому, що Україна зберігає свій нинішній курс: НАТО, «Армія, Мова, Віра», «Геть від Москви». Поглиблюється стратегічний союз Україна–США.

Чого чекати від президента Зеленського

Володимир Зеленський не має жодного політичного досвіду, тому виконуватиме в основному представницькі функції – подібно до президентів парламентських республік.

Електоратом Зеленського є люди з незрілим мисленням і дитячим бажанням отримати все і негайно. Вони його обрали не як президента, а як чарівника, який підніме зарплати, знизить тарифи і поверне молодість. Вже за півроку ейфорія від обрання «народного президента» зміниться глибоким розчаруванням і навіть ненавистю.

І  тут виникають специфічні загрози, пов’язані з єврейством Зеленського. Факт його обрання засвідчує відсутність в Україні антисемітизму. Проте на хвилі неминучого розчарування він може з’явитися. Для пом’якшення конфлікту Зеленському доведеться підкреслювати свою проукраїнську позицію. Цілком можливо, що це приведе до ще активнішої українізації.

А що Росія?

Схоже, що Росія опинилася за бортом цього «свята демократії». Місцеві політики і оглядачі сприйняли перемогу Зеленського дуже насторожено. Загальна думка: риторика України може пом’якшитися, але антиросійський курс не зміниться. Логічно!

Коли почнуться системні зміни

Як не парадоксально, але переконлива перемога Зеленського є черговим етапом формування в Україні постіндустріальної цивілізації. Емоційний, м’яко кажучи, вибір електорального натовпу ставить на порядок денний три важливі проблеми.

1. Вдосконалення виборчої системи, поліпшення якості електорату. Погодьтеся, що всезагальні вибори, коли голосують навіть пацієнти психлікарень – це вже «перебор», небезпечний для всіх.

2. Формування партії середнього класу з націоналістичною ідеологією, що передбачає «виправлення імен», тобто наведення ладу в «авгієвих стайнях» сучасної політології.

3. Світоглядна і політична просвіта народних мас, просування позитивного світогляду, підвищення життєвого реалізму, вироблення звички голосувати «за», а не «проти».  

Обговорення цих питань уже почалося. 

Розвиток України до постіндустріального майбутнього отримав чергове прискорення. Несподівано, але цікаво! Тож звикаймо до політичних сюрпризів і активно творімо новий світ.

Радіймо!

Продовження: Американський форсаж: постіндустріальний перехід України відбудеться під протекторатом США (+аудіо)

Якщо вас цікавить розвиток цієї теми, ви можете підтримати наш проект щедрими дарами.
Наші інтереси: 

Дивись у корінь!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Іван Ведь.
0
Ще не підтримано

Коломойському великий суд Англії заблокував кошти. Йому потрібне прощення гріхів, а не приватбанк.

Гарно, дуже гарно.

Коментарі

Зображення користувача Віктор Макаренко.
0
Ще не підтримано

З висновками згоден. Єдине не думаю що дійде до повернення грошей або банку Коломойському. Якщо США лишаються на нашому боці.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Але ж він має отримати якийсь бонус і хоча б повернути інвестицію в вибори.

Хоча може бути й по-іншому, як в одній історії про генерала, який перейшов на сторону повстанців.

- А що ви йому запропонували взамін?

- Життя.

Віктор Макаренко каже:
З висновками згоден. Єдине не думаю що дійде до повернення грошей або банку Коломойському. Якщо США лишаються на нашому боці.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Віктор Макаренко.
0
Ще не підтримано

Історія сподобалась. :)

Зображення користувача Іван Ведь.
0
Ще не підтримано

Коломойському великий суд Англії заблокував кошти. Йому потрібне прощення гріхів, а не приватбанк.

Гарно, дуже гарно.

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

квантовими кроками, сходинку за сходинкою-вгору просування без вагання !

Зображення користувача Іван Ведь.
0
Ще не підтримано

Так! І краще не сказати!

Гарно, дуже гарно.

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

Українцям (котрі ототожнюють себе з Україною), але громадянам інших країн, надати подвійне (потрійне) громадянство і право голосу на виборах.

Si vis pacem, para bellum

Зображення користувача Володимир Світлий.
0
Ще не підтримано

Бажання переформотування вітало в повітрі давно.Ті хто цікавився і працював в цьому напрямку мали дві основних проблеми - рівень довіри один до одного та бажання почути один одного.Гадаю ,що зараз діалог відбудеться.

Від мрії до слова, від слова до дії, від дії до світлової події.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Це цікава технологія підвищення рівня народного щастя. По-суті нічого не змінюється, а народ півроку перебуває в ейфорії.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Іван Ведь.
0
Ще не підтримано

Щастя це не тільки добробут а і просування до мети.

Гарно, дуже гарно.

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Твоє втішне передбачення, Ігоре - цілком правдоподібне !

Тепер ясно, чому Порошенко "готовий підставити (Зеленському) своє плече", і навіть "передати" йому свої західні зв'язки !!!

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Коломойський - це Хаббат, а це дуже агресивна організація. Від них можна очікувати всього і вони ні з ким не рахуються.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Президент Петро Порошенко і його команда готові допомагати в перехідний період новому президенту Володимиру Зеленському.

Про це він сказав, виступаючи у своєму штабі, після оголошення результатів екзит-полів.

"Хочу наголосити, що особисто я і вся моя команда готова підставити плече президенту в усіх його рішеннях, які відповідатимуть національним інтересам України і наближатимуть нас до Євросоюзу і НАТО", - сказав він.

"Між офіційним оголошенням виборів і інавгурацією я готовий без жодних обмежень витрачати будь-який час для того щоб допомогти новому президенту увійти в курс справ в найменших деталях.

Більше того я готовий передати йому всю мережу міжнародної підтримки України. Цю мережу, яку ми так дбайливо вибудовували роками. І це і є та реальна "сітка", а не там де нас безпідставно звинувачували опоненти".

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко заявила, що менш ніж за 24 години команда переможця другого туру виборів президента Володимира Зеленського повністю змінила свої передвиборчі обіцянки.

Джерело

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Алекс Гун.
0
Ще не підтримано

А скільки політичних партій змінила Ірина Геращенко?

Зображення користувача Віктор Макаренко.
0
Ще не підтримано

В тему: гарний іспанський мультик 2012 року про ілюзії, шахрайство, популізм.
https://www.youtube.com/watch?v=FP0NYZwKtHg
Бонус: чудове музичне рішення.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Трохи вдосконалений варіант цієї статті опублікував у "Gazeta.UA":
Українською мовою
Російською мовою

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Андрій Будкевич.
0
Ще не підтримано

Обгрунтована логічно візія України, опісля виборів Президента паном Ігорем Каганцем, важливо, що позитивне бачення прийдешнього....
Але, з огляду на те, що останні 8 років тривалі відтинки часу перебуваю у м. Дніпрі, зауважу, що термінологія на кшталт: "Днепр руліт" і "Наші опять затребовани" в Києві, це не просто словосполучення. Пустовойтенко, Лазаренко, Тимошенко, Кучма, Тигіпко, ряд можна продовжити, ось які "кадри" постачала Дніпропетровщина Україні...
Звичайно, завжди можуть початися зміни, але перестороги є, адже після Майдану Гідності, початку війни з РФ, містяни Дніпра наполовину заповнили міську раду колишніми регіоналами ...

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Тарас Чорновіл підтвердив думку, що Коломойський перебуває під сильним тиском США, відтак не може керувати Проектом ЗЕ. Судячи з коментарів Зеленського, цим проектом вже керують правильні люди проукраїнського спрямування.

Літак Коломойського може не долетіти до Києва - Тарас Чорновіл

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Алекс Гун.
0
Ще не підтримано

Цікаві роздуми. Та гадаю, що дійсність буде ще цікавішою...

Зображення користувача Іван Ведь.
0
Ще не підтримано

Пуста риторика далека від реальності.

Гарно, дуже гарно.

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Значення має не що ми про це все думаємо, а що нам практично робити далі. Я сторонник впровадження нехай малопомітних але реальних змін в суспільстві. Є багато тем для реалізації цього плану. Проте реалізація навіть простої задачі вимагає фінансування, тому вважаю, що на цьому треба зосередитися щоб заробити хоча б декілька мільйонів. Питання як це зробити?
Пропозиція така. Треба розробити менш-більш реальний потрібний суспільству проект. Потім звернутися до Філатовича щоб написав форму для його успішного розгортання. Ідеї в студію шановна спільното. Я теж над цим подумаю.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

В Україні розпочалося практичне націотворення, тобто перетворення українського етносу (25%) на політично організовану націю. Завдання в тому, щоб націотворчий проект фінансував сам себе, а ще краще - був прибутковим для його учасників.

Володимир Самотий каже:
Значення має не що ми про це все думаємо, а що нам практично робити далі. Я сторонник впровадження нехай малопомітних але реальних змін в суспільстві. Є багато тем для реалізації цього плану. Проте реалізація навіть простої задачі вимагає фінансування, тому вважаю, що на цьому треба зосередитися щоб заробити хоча б декілька мільйонів. Питання як це зробити?
Пропозиція така. Треба розробити менш-більш реальний потрібний суспільству проект. Потім звернутися до Філатовича щоб написав форму для його успішного розгортання. Ідеї в студію шановна спільното. Я теж над цим подумаю.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Пане Володимире, а може якось обійдемося без Філатовича і без ЖС !?

Цитата:
Пропозиція така. Треба розробити менш-більш реальний потрібний суспільству проект. Потім звернутися до Філатовича щоб написав форму для його успішного розгортання.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Можна, проте ЖС створює людині додаткові можливості, то чому від цього відмовлятися. Хіба що хтось це категорично не сприймає.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Використовуємо всі наявні засоби, в тому числі й магічні.

Володимир Самотий каже:
Можна, проте ЖС створює людині додаткові можливості, то чому від цього відмовлятися. Хіба що хтось це категорично не сприймає.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Іван Ведь.
0
Ще не підтримано

Поразка президента Петра Порошенка на виборах голови держави навесні 2019 року є наслідком особливостей його особистості, вважає екс-голова СБУ Ігор Смешко. https://rubryka.com/2019/05/12/smeshko-chomu-poroshenko-prograv-na-vyborah/

Гарно, дуже гарно.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Пане Іване, а яка твоя думка щодо особливостей особистості Порошенка, які привели його до поразки?

Смєшко діяв на виборах проти Порошенка, тому його думка заангажована.

Іван Ведь каже:
Поразка президента Петра Порошенка на виборах голови держави навесні 2019 року є наслідком особливостей його особистості, вважає екс-голова СБУ Ігор Смешко. <a href="https://rubryka.com/2019/05/12/smeshko-chomu-poroshenko-prograv-na-vybor... rel="nofollow">https://rubryka.com/2019/05/12/smeshko-chomu-poroshenko-prograv-na-vybor...

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Іван Ведь.
0
Ще не підтримано

Скажу прислів"ям, хоч і не літературною мовою :"жадность фраера сгубила", а ще тим, що він патологічний брехун і обожнювач "момони", або "золотого тільця". Був в мене знайомий, який працював в його фірмі "ділером" і він теж це підтверджував.Такої думки і робітниці фабрики цукерок, що біля автовокзалу, забув вже як і звалась.На жаль не зможу це підтвердити письмово, бо в одному випадку була розмова, а в другому не збереглась адреса посилання.

Гарно, дуже гарно.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

А як ти прокоментуєш те, що цей "обожнювач момони" дав на армію і благодійність півтора мільярди гривень і вилетів з десятки найбагатших людей України?

Іван Ведь каже:
Скажу прислів"ям, хоч і не літературною мовою :"жадность фраера сгубила", а ще тим, що він патологічний брехун і обожнювач "момони", або "золотого тільця". Був в мене знайомий, який працював в його фірмі "ділером" і він теж це підтверджував.Такої думки і робітниці фабрики цукерок, що біля автовокзалу, забув вже як і звалась.На жаль не зможу це підтвердити письмово, бо в одному випадку була розмова, а в другому не збереглась адреса посилання.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Іван Ведь.
0
Ще не підтримано

На шостому місці - Петро Порошенко. У цьому році його капітал зріс на 10% і склав 1,1 млрд доларів. https://www.epravda.com.ua/news/2018/10/25/641980/

Гарно, дуже гарно.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

"Фокус" дає інші дані https://focus.ua/economics/395653/

А ось що дає Форбс

Іван Ведь каже:
На шостому місці - Петро Порошенко. У цьому році його капітал зріс на 10% і склав 1,1 млрд доларів. <a href="https://www.epravda.com.ua/news/2018/10/25/641980/" rel="nofollow">https://www.epravda.com.ua/news/2018/10/25/641980/</a>

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Іван Ведь.
0
Ще не підтримано

Мова йшла про перший десяток багатіїв.Але зараз багато публікацій на цю тему і визначитись доволі не просто. Думаю, що все проясниться після інавгурації нового президента. І ще...Я впевнений, що піднімати тему Порошенка вже не актуально,

Гарно, дуже гарно.

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Пане Іване, ЧОМУ ВИ НАХАБНО БРЕШЕТЕ !?

Цитата:
На шостому місці - Петро Порошенко. У цьому році його капітал зріс на 10% і склав 1,1 млрд доларів.

Рейтинг, на який Ви посилаєтесь, опубліковано 25 жовтня 2018 року! Тобто, до "цього року" він не має жодного відношення!

Це раз. А по-друге... Чому Ви не бачите набагато більше зростання статків відвертих ворогів України? Порошенко в тому рейтингу аж на шостому місці! А до нього:
1 місце - Ахметов;
2 - Пінчук;
3 - Новинський;
4- Боголюбов;
5 - Коломойський.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Іван Ведь.
0
Ще не підтримано

Пане Володимире брешуть собаки! Люди можуть дурити...Ви ще матюки "москалі" почнете крутити! Оце етикет свідомої і самодостатньої людини. А ще хочете бути АРІЄМ. А скажіть мені, чи є в нас війна? Бо вбивають наших же вояків! Тоді чому ваш кумир Порошенко називає це ООС? Чи забули де ліво, а де право? Читайте "як відрізнити правду від неправди.Вибачте.

Гарно, дуже гарно.

Зображення користувача Іван Ведь.
0
Ще не підтримано

Ахметов є перший подільник Порошенка в формулі "ротердам+".

Гарно, дуже гарно.

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Добре, пане Іване, я переформатую свій вираз...

Пане Іване, ЧОМУ Ви поширюєте нахабну брехню, тобто хупцу !?

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

І чи хтось із тих 5 олігархів щось для України зробив і заплатив зі своєї кишені??

Володимир Федько каже:
Пане Іване, ЧОМУ ВИ НАХАБНО БРЕШЕТЕ !?

Цитата:<blockquote class="bb-quote-body">На шостому місці - Петро Порошенко. У цьому році його капітал зріс на 10% і склав 1,1 млрд доларів.</blockquote>

Рейтинг, на який Ви посилаєтесь, опубліковано 25 жовтня 2018 року! Тобто, до "цього року" він не має жодного відношення!
Це раз. А по-друге... Чому Ви не бачите набагато більше зростання статків відвертих ворогів України? Порошенко в тому рейтингу аж на шостому місці! А до нього:
1 місце - Ахметов;
2 - Пінчук;
3 - Новинський;
4- Боголюбов;
5 - Коломойський.

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Я теж цікава твоєю, Іване, відповіддю на запитання Ігора Каганця.

А від себе, порада: не займайся сплетнями - явище, невластиве шляхетним людям.

Іван Ведь каже:
Скажу прислів"ям, хоч і не літературною мовою :"жадность фраера сгубила", а ще тим, що він патологічний брехун і обожнювач "момони", або "золотого тільця". Був в мене знайомий, який працював в його фірмі "ділером" і він теж це підтверджував.Такої думки і робітниці фабрики цукерок, що біля автовокзалу, забув вже як і звалась.На жаль не зможу це підтвердити письмово, бо в одному випадку була розмова, а в другому не збереглась адреса посилання.

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Пане Іване, може досить поширювати плітки на "Народному Оглядачі"!?

Якщо висуваєте звинувачення, то з підтвердженням! А то... "Не пам'ятаю"... "не збереглося"...

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Іван Ведь.
0
Ще не підтримано

Якщо ви будете висвітлювати "досягнення" "сонцесяйного", бо ви молилися за нього, то ви позбудетесь останніх читачів. Не забувайте, що проти ПО проголосували 73% виборців Ураїни і не називайте свій народ, як відомий політик на пенсії "вівцями".Допобачення.

Гарно, дуже гарно.

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Сподіваюся, пане Іване, що Ви остаточно попрощалися з НО !

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Щасливо! Цього інформаційного сміття мені вистачає на Фейсбуці.

Іван Ведь каже:
Якщо ви будете висвітлювати "досягнення" "сонцесяйного", бо ви молилися за нього, то ви позбудетесь останніх читачів. Не забувайте, що проти ПО проголосували 73% виборців Ураїни і не називайте свій народ, як відомий політик на пенсії "вівцями".Допобачення.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Смешко керується особистими образами; він вважає, що його недооцінили і т.п.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Іван Ведь.
0
Ще не підтримано

У Зеленського не хочуть вплутуватися в конфлікт зі справою Байдена, - ЗМІ

Володимир Зеленський побоюється, що його можуть втягнути в американський внутрішньополітичний конфлікт.Об це повідомляє американське видання The Washington Post з посиланням на власні джерела, передає "Країна ". https://ukranews.com/news/631228-zelenskij-ne-hochet-byt-vtyanutyj-v-delo-bajdena

Гарно, дуже гарно.

Зображення користувача Андрій Будкевич.
0
Ще не підтримано

Дуже подобається хід думки пана Ігоря Каганця, хай би так і сталося...

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Щодо виправлння імен в політології Ім'я "імунодефіцит" є брехливим. Біологічно вірним є ім'я "толерантність", тобто, терпимість тіла до різноманітних паразитів. Але, ж СНІД важається смертельною хворобою, він називається "чумою ХХ стріччя"! Коли цю хворобу називати вірним ім'ям, тобто, синромом набутої толерантності (СНТ), то кожномому стане зрозуміло, що толерантність у суспільстві - це смртельна хвороба. Отже, брехня, це ,в найпрямішому сенсі слова, - смерть всього суспільства!

Якщо прагнеш чуда - створюй його!