Зображення користувача Вiктор Нокiд.
Вiктор Нокiд
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Вистава «Третя Світова війна» – пропаганда і реальність

Спецтема:

«Жидо-Бендеровско-фашисткая хунта в Кієвє» – Третя Світова Війна – бомбові удари на полігонах Фінляндії – кінець «Новороссії» – повернення Криму – невіглас із гранатою – чотири американські «абрамси» – примушення дотримуватися статус-кво.

Федеральні канали Російської Федерації та мережеві ресурси, пов’язані із російськими пропагандистами, останні місяці посилено лякають мешканців РФ неминучістю Третьої  Світової війни, метою якої буде списання фінансових боргів З’єднаних Держав Америки (ЗДА), завоювання РФ та розділення її на кілька частин.

Коротке визначення цієї тези російської пропаганди з усіх точок зору можна дати одним словом – МАЯЧНЯ.

Однак, оскільки ця маячня поширюється вперто й масово, то розглянемо її з точки зору економічної та політичної доцільності.

Звідки взагалі в РФ з’явилася тема Третьої Світової війни? Це у чистому вигляді зухвала пропаганда. Ця тема поступово, навіть лагідно, якщо це поняття можна застосовувати до російської пропаганди,  замінює тему «жидо-бєндеро-фашістов», «укропов», які здійснили військовий переворот у Києві, «распіналі мальчіков»  й були найстрашнішими ворогами «русского міра».

Чому змінюється тематика російської пропаганди? Тому що ідея «Новороссії» у складі восьми українських областей й навіть у складі шматків Луганської та Донецької областей, виявилася такою, яку неможливо реалізувати.

Крим доведеться повернути й відповідні сигнали вже є. Чого варта, наприклад,  заява керівників лугандонії стосовно того, що Севастополь та Крим є невід’ємною частиною України.

Тобто для залякування підданих Кремля треба негайно знайти нового Великого Ворога. Такого Великого, щоб ті піддані в екстазі об’єднання в боротьбі проти нього забули про нестримне погіршення економічного стану в РФ. Таким Ворогом вирішили призначити ЗДА, які розпалюють Третю Світову війну, бо ненавидять «русскій мір» та «вєлікій русскій народ» за його високу духовітость.

Стосовно думки щодо захоплення ресурсів РФ як ще однієї мети Третьої Світової війни – очевидно, що це економічно безглузде твердження. Усі ці ресурси й так де-факто належать цивілізованому світу. Навіщо захоплювати терени РФ з вельми несприятливим кліматом? Щоб додатково платити людям, які будуть їх добувати замість підданих Кремля, які роблять це фактично безкоштовно?

Насправді долари, отримані РФ за природні ресурси, повертаються назад або у вигляді плати за імпорт, або безпосередньо у вигляді вкладань у Федеральні цінні папери ЗДА. Тобто економічного сенсу завойовувати терени РФ, де перебувають ті природні ресурси, не має жодного.

Одне слово – маячня.

На Заході вельми прагматичні люди: «Хай ті російські хлопці у своєму Сибіру у жахливому кліматі все добувають самі й продають нам усе за безцінь, бо фактично всі гроші повертаються назад».

Стосовно ситуації в РФ. У кінці 2011 року після того як «Единая Россия» де-факто програла вибори – набрала двадцять шість відсотків – з’ясувалося, що Медвєдєв  не прохідний й довелося проводити рокіровку, повертати Путіна. Вже тоді було зрозуміло, що це кінець. Третій термін Путіна й існування РФ не сумісні. Що власне зараз і відбувається.

Економіка колапсує, армія виявила свою повну недієздатність як в Україні, так й навіть на параді, коли під час репетиції прямо проти Кремля зупинився розрекламований «новітній» російський танк Т-14 «Армата», нескінченною вервечкою падають російські космічні ракети та літаки. Зокрема, нещодавно у Енгельсі, біля Саратова, здійснив аварійну посадку із ракетами «стратегічний» Ту-95.

Стосовно Третьої Світової війни.

По-перше, який вона повинна була мати економічний сенс?

По-друге, хто з ким має воювати?

Війна має бути тривалою, руйнівною, з величезною кількістю загиблих, щоб «зменшити навантаження на ґрунт».

У сучасному глобалізованому світі не має жодного сенсу вести класичну світову війну як це було у 1914-1918 та 1939-1945 роках.

Економічної мети, яку тоді досягали багатолітніми війнами, зараз можна досягти за допомогою фінансових та інших суто економічних важелів.

Друга мета, яка могла б бути у Третьої Світової війни, – зменшення населення, зменшення навантаження на ґрунт – також досягнута бути не може.

Для цього значно ефективніше різні штучно зроблені віруси.

Тому у класичному вигляді, як це собі уявляють генерали совдепівського вишколу: тисячі танків, зграї бомбардувальників, цілі рої ракет – усього цього не буде, бо нікому не потрібно.

Насправді Третя Світова війна давно триває, її переможець також давно відомий й вона триває зовсім іншими засобами – економічними та фінансовими.

До речі, нещодавно було опубліковано наукове дослідження стосовно впливу природних катастроф – землетрусів, цунамі, великих повеней – на зменшення населення Землі. З’ясувалося, що усі ці лиха дуже мало впливають на зменшення населення Землі.

Тобто людству треба боятися не міфічної Третьої Світової війни з тисячами термоядерних грибів, а вакцинацій, епідемій, вірусних атак, коли у певних колах буде ухвалено рішення розпочати ті атаки з метою зменшення тиску на ґрунт.

Третя Світова війна, якою залякує своїх слухачів кремлівська пропаганда, вочевидь такою бути не може в принципі. Війна об’єднаного Заходу проти РФ триватиме не більше двох тижнів, бо сучасна армія РФ мало чим відрізняється від вщент розгромленої за кілька днів армії Іраку, хіба що танки трохи новіші та нібито є термоядерна зброя.

Для ілюстрації кілька цифр. У першій війні з Іраком – «Буря в Пустелі» – в 1991 році авіація ЗДА 30% цілей вразила високоточними боєприпасами, відповідно у війні з Іраком 2003 року високоточними боєприпасами було вражено більше 80% цілей. Авіація РФ під час так званої «першої чеченської війни» вразила 3 (ТРИ) відсотки цілей високоточною зброєю, під час війни із Грузією у 2008 році авіація РФ вразила 1,5  (ПІВТОРА) відсотки цілей високоточною зброєю. Тобто в авіації ЗДА високоточні боєприпаси зараз становлять біля ста відсотків, а в РФ їх частка наближається до нуля.

Армія РФ придатна виключно для внутрішніх поліцейських операцій, оскільки її озброєння морально застаріле.

Реально РФ вже втратила авіаційну та космічну галузі. Все, що там якось ще літає, – напрацювання часів СРСР, причому в багатьох випадках РФ вже нездатна підтримувати ті системи в дієздатному стані.

Стосовно термоядерної зброї РФ є питання: «Хто й яким чином її буде застосовувати?» Навіть якщо «Вєрховний Главнокомандующій» все ж таки наважиться надати відповідний наказ, то є величезні сумніви, що він буде виконаний, бо ті, хто отримає від Путіна й повинні реалізувати той наказ, на відміну від нього, мають родини й взагалі їм є що втрачати.

Тобто розмахування термоядерною довбнею керівництвом РФ використовується в середині РФ з метою патріотичної пропаганди, Заходу та термоядерна істерія теж певною мірою вигідна – знову з’явилися підстави збільшити витрати на військово-промисловий комплекс, що й почали усі гуртом із великим ентузіазмом робити. Не тільки ЗДА та європейські країни НАТО. Навіть нейтральна Фінляндія почала тренувати… своїх льотчиків-бомбардувальників.

Уявляєте собі!?! Фінляндія! Відпрацьовує на полігонах бомбові удари. Цього не було років шістдесят, а може й сімдесят. У Фінляндії резервістам розіслано майже мільйон папірців, які в СРСР називалися «мобілізаціоннимі прєдпісаніямі», тобто паперів, в яких написано, що тим резервістам робити після того, як буде оголошено мобілізацію.

Масово почали літати військові літаки нейтральної Швеції.

У цих країнах цілком серйозно обговорюється питання вступу до НАТО.

Суцільне свято у військових Європи та Америки завдяки «товаріщу Путіну».

На Заході повним ходом триває демонізація Путіна. Навіщо це робиться?

Невдовзі військам НАТО, можливо, доведеться трохи повоювати. Таким чином можуть бути певні втрати. Виборців країн НАТО до цього треба підготувати. Для того використовується все, в тому числі різні опитування на тему: «Чи готові ви захищати в разі потреби своїх союзників?» До цих втрат треба підготувати внутрішню опозицію у країнах НАТО.

При цьому посполитим країн НАТО воювати не доведеться. Воюватимуть професійні військові, які за те мають відповідну платню та гарантії своїм родинам. Посполиті країн НАТО мають звикнути до того, що незабаром дехто з тих військових може загинути й той факт треба буде сприйняти спокійно як плату за збереження демократії, свободи та прав людини.

Як це все може статися найближчі два-три місяці?

Блокада. Може бути повністю заблоковано з українського боку лугандонію та Крим.

У Криму вже зараз …, якщо висловитися літературно,  повний економічний крах. Води нема, туристичний сезон зірвано. Крим не голодує та не сидить у пітьмах тільки тому, що повністю не перекрито постачання із материкової України. Забезпечити Крим через Керченську протоку неможливо навіть теоретично.

Після повної блокади Криму там почнеться гуманітарна катастрофа у прямому сенсі цього поняття.

Кримнашівцям із РФ не буде іншого виходу як «прорубати» коридор по суходолу, тобто для початку захоплювати Маріуполь. До цього все йде.

Чому саме тепер, а не рік чи півроку тому?

 ЗДА нічого не роблять без відповідної підготовки. Зараз вони вже мають достатню кількість військ, що в разі потреби можуть взяти участь у відповідних діях.

Тому раніше вони нічого й не робили, крім умовлянь та заспокоювань «товаріща Путіна».

Зараз все змінилося. Війська вже там де треба. Тому відразу змінилася риторика.  В тому числі офіційна риторика на останньому зібранні Великої Сімки.

Крім того зараз армія України вже зовсім не така, якою була ще кілька місяців тому. Збройні Сили України вже мають майже триста тисяч, пройшли вишкіл й мають потрібне озброєння.

Все готово.

Що треба?

Треба привід.

Блокада Криму та «прорубування коридору» у відповідь може стати приводом.

В разі початку активних бойових дій, за різними оцінками, «ополчєнцам Лугандонії», тобто звільненим й покинутими за те власними дружинами солдатам та офіцерам армії РФ, спроба захопити Маріуполь вартуватиме за різними оцінками сто - сто п’ятдесят тисяч загиблих.

Те, що армія України здатна буде воювати, свідчить те, що сталося у Мар’ївці. Українські військові все знали, все бачили, до всього були готовими.

Звідки інформація у військових України? Збройні Сили України мають зараз гарну авіарозвідку (безпілотними літаками), крім того мають необхідну… супутникову інформацію…  Відповідно було підтягнуто важкі гармати й … усе.  Факт захоплення у полон суперелітних спецпризначенців із спецназу ГРУ ГШ РФ свідчить сам за себе.

Питання: ЧОМУ?

Чому, якщо все так гарно із постачанням ресурсів із РФ, все ж таки вирішено поставити на місце режим Путіна?

Наріжними каменями існування теперішньої світової економічної та політичної системи є недоторканість кордонів та невтручання у внутрішні справи держав. Є держави, які забезпечують статус-кво у Європі та світі. Ці держави мають відповідну економічну, фінансову та військову потугу й звикли відповідати за свої слова.

Путін брутально порушив існуючий статус-кво. Причому зробив це не маючи для цього ані економічних, ані фінансових, ані військових ресурсів. Такий собі алкоголік напідпитку з оголеним задом, із однією гранатою проти чотирьох американських абрамсів… 

Крім того, ще раз згадаємо, що до певного часу на Заході ніби забули про Будапештський меморандум 1994 року, що гарантував безпеку України з боку ЗДА, Великої Британії та Російської Федерації.

Захоплення Криму та агресія на Сході України – це відкрите плювання в очі керівникам ЗДА, НАТО, Євросоюзу, взагалі усій світовій еліті, яка зобов’язалася зберігати статус-кво.

На момент захоплення Криму та початку агресії на Сході ця еліта виявилися не готовою виконати свої гарантії.

Зараз вони вже готові це зробити. Й тема відразу почала інтенсивно обговорюватися.

Рішення щодо цього питання очевидно ухвалено. Питання тактики. Питання найближчих двох-трьох місяців.

У цій ситуації Путін судомно метушиться в спробі врятуватися, оскільки його єдиної гранати абрамси не злякалися й не роз’їхалися. Він то продає комплекси С-300 Ірану, то не продає…, то кудись їздить, з кимось розмовляє. Ядерний шантаж Путіна вочевидь серйозно нікого не лякає.

Події навколо ФІФА та невпинний рух до перенесення футбольного чемпіонату світу 2018 року із РФ до Англії також треба розглядати як процес демонізації Путіна та провокування його на різкі дії.

Хоча у своїй риториці Захід демонізує тільки Путіна та правлячий у РФ режим, а не цілий народ РФ, але розплачуватися за путінський блеф буде весь народ РФ.

Так що війна невдовзі може бути. Збройні Сили України воювати готові. Союзники допомагати готові й вже активно допомагають. Можуть бути досить криваві бої на Півдні, в районі Маріуполя, бо на півночі Донбасу вони вже спробували й сильно отримали по зубах.

Здавалося б,  що є небезпека, що сучасна українська «еліта», яка мало чим відрізняється від януковичської, а в багатьох випадках нічим не відрізняється, раптом може ухилитися від виконання ухваленого рішення стосовно примушення режиму Путіна дотримуватися існуючого статус-кво.

Для запобігання цьому в Україні де-факто запроваджено зовнішнє керування. Від наявних та потенційних зрадників вже нічого не залежить.

Процес розпочався й невпинно пришвидшується.

З лугандонією має бути покінчено, Крим має бути повернено.

Світу має бути продемонстровано на прикладі Путіна, що Світовий Порядок ніхто не може порушувати. Навіть невіглас із ядерною довбнею.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Вiктор Нокiд.
0
Ще не підтримано

До теми:
Юрій Нестеренко - Інтерв'ю першого голосовому порталу

"Опубліковано 12 лют. 2015 р.
Росія - абсолютне зло? Як вижити чесній людині у фашистській державі, в яке перетворилася нинішня Росія? Чи є сьогодні "духовні авторитети", за якими міг би піти народ? Невже еміграція - єдиний порятунок? Про це та про багато іншого розмовляємо з відомим письменником Юрієм Нестеренко."

Коментарі

Зображення користувача Вiктор Нокiд.
0
Ще не підтримано
Зображення користувача Вiктор Нокiд.
0
Ще не підтримано
Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Гарний і змістовний текст..Все так і буде написано в офіційній історії про ці події....але що відбувається насправді,знає мало людей..
Такі слова є у статті.."в Україні де-факто запроваджено зовнішнє керування"...Як на мене це дуже важлива інформація чи факт..Раніше про це якось говорив Віктор Медведчук..Хтось може це пояснити..до речі чи зміниться діяльність ТГ після такого вже підтвердженого факту.. вже немає сенсу в нас на сайті розміщувати статті про погану нашу владу..адже вона вже нічого не вирішує,якщо вірити статті..Дякую..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Явсе Світ каже:
..адже вона вже нічого не вирішує,якщо вірити статті..Дякую..

Якщо вірити у телипузиків, то вони існують адже вони дійсно існують.
А якщо замість віри мати знання, то тоді можна знати, що телепузиків якби і не існує насправді, хоча вони все одно є, бо тому що їх показують.
Отак і з цією статтею те саме.

Буду дуже радий якщо це дійсно збудеться із Рашою.

Хоча мені цікаво як зовнішнє керування збирається відключати Крим. Напевно їм доведеться буде заплатити місцевим чиновникам аби вона там на станціях щось напортачили для того щоб припинилося постачання амуніції тобто постачання ресурсів для Крима=)

Ех, та дай боже вже нарешті чим по скорше припинити у нас вже цю кляту війну.

Зображення користувача Стан Кучеренко.
0
Ще не підтримано

Ось оригінал
https://www.youtube.com/watch?v=4lb4YSQX5m8

ВКАЗУЙТЕ ДЖЕРЕЛО!!!

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Стан Кучеренко каже:
Ось оригінал <a href="https://www.youtube.com/watch?v=4lb4YSQX5m8" rel="nofollow">https://www.youtube.com/watch?v=4lb4YSQX5m8</a>
ВКАЗУЙТЕ ДЖЕРЕЛО!!!

Отже на відео скоріж за все це він і є!
Адже я йому не раз робив зауваження про зсилання на джерело, що є правилами НО. Але так як він ігнорив мої зауваження, а адміністрація НО не реагує на такі порушення правила, то вочевидь по логіці діл, він є дійним автром даних публікацій, а на відповідному відеозаписі у ютубі він і є тією людиною яка тут публікується=)

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Цікаво було би дізнатися хто це такий москаль Степан Демура якого хочуть у ТГ зробити головним фінансистом ТГ.
Таке враження що йде внутрішня окупація національних ідей громадянами РФ. О_о

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

До речі той чувак що на відеозаписі який у нас тут публікується, він реально там грає на публіку + ще й бреше. Це видно для тих хто яка каже наш бот цитую його слова:

Так що ось такі то діла у нас на сайті нині сі виТворяються..

Зображення користувача Василь Федорiв.
0
Ще не підтримано

Нарешті Альберт Саїн "викрив" свого "ворога", який відверто його тут ігнорує та відверто зневажає!

Цікаво, що нещодавно Альберт писав, що упевнився в оригінальності текстів, які подає Віктор Нокід.

Те, що один з текстів частково, далеко не повністю, збігся із міркуваннями Степана Демури - цікаво, але нічого не означає.

Певні речі буквально ширяють у повітрі, треба тільки вміти їх бачити.

Стосовно блокади Криму.

То можна зробити за кілька годин за наявності відповідного рішення. Це зробити незрівнянн простіше ніж блокувати так звані "ДНР" та "ЛНР". До речі Москаль вже зараз "ЛНР" блокує досить ефективно.

Електропостачання Криму взагалі можна припинити миттєво. Це означатиме миттєвий енергетичний колапс усього Криму, а слідком й колапс життєзабезпечення найбільших міст Криму та досить швидку катастрофу цілого Криму.

Стосовно зовнішнього управління.

Є речі видимі, а є невидимі. З видимих речей - Саакашвілі в Одесі із власними силовиками.

З невидимих ... - простір для фантазування місцевих конпірологів.

До речі, конспірологія - улюблене занаття постсовкової "інтєлігєнціі".

Цікавоі, Нокід чомусь нічого не написав стосовно Третього Майдану, а у Демури з цього приводу досить цікаві міркування.

Чому Нокід про це не написав, якщо він або сам є Демурою, або тупо сплагітував виступ Демури.

Що дукмають про це місцеві конпірологи.

Дивно бубо б, як би фаховий біржовий спекулянт Демура, погодився б порпатися з ресурсом, повна офіційна капіталізація якого сягає приблизно десяти тисяч доларів.

Хоча ... він там висловив припущення щодо можливої еміграції "до Хохляндії".

Може й справді збирається до ТГ на роботу...?

Тоді Альберту Саїну точно повний й остаточний гаплик.

Прискіпливо допитайте модератора, мабуть він також є "утаємниченим москалем".

Хай Буде!

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Дай 5 козаче!

Сергiй Михайлiв каже:
Нарешті Альберт Саїн "викрив" свого "ворога", який відверто його тут ігнорує та відверто зневажає!
Цікаво, що нещодавно Альберт писав, що упевнився в оригінальності текстів, які подає Віктор Нокід.

Ну звісно що писав, це ж така радість що у нас є така людина яка на сайті пише власні публікації. І взагалі люди що пишуть від свого імені куди в рази є більш авторитетнішими аніж ті які їх тупо переопубліковують, так як наприклад це я люблю робити але звісно що із відповідними посиланнями.

Сергiй Михайлiв каже:
Те, що один з текстів частково, далеко не повністю, збігся із міркуваннями Степана Демури - цікаво, але нічого не означає.
Певні речі буквально ширяють у повітрі, треба тільки вміти їх бачити.

Маячня такі тексти у повному 90% співпадінню не бувають. Він або автор публікації під псевдонімом, або тупо плагіат.

Сергiй Михайлiв каже:
Стосовно блокади Криму.
То можна зробити за кілька годин за наявності відповідного рішення. Це зробити незрівнянн простіше ніж блокувати так звані "ДНР" та "ЛНР". До речі Москаль вже зараз "ЛНР" блокує досить ефективно.
Електропостачання Криму взагалі можна припинити миттєво. Це означатиме миттєвий енергетичний колапс усього Криму, а слідком й колапс життєзабезпечення найбільших міст Криму та досить швидку катастрофу цілого Криму.

Який сенс це робити Порохові???

Сергiй Михайлiв каже:
Цікавоі, Нокід чомусь нічого не написав стосовно Третього Майдану, а у Демури з цього приводу досить цікаві міркування.
Чому Нокід про це не написав, якщо він або сам є Демурою, або тупо сплагітував виступ Демури.
Що дукмають про це місцеві конпірологи.

Не писав, бо він тут фільтрує базар для НО.

Сергiй Михайлiв каже:
Дивно бубо б, як би фаховий біржовий спекулянт Демура, погодився б порпатися з ресурсом, повна офіційна капіталізація якого сягає приблизно десяти тисяч доларів.

Тож бо й воно що такі люди публікаціями для загалу не займуються просто так, бо того що його про це попросили.. Такі люди або НЕ фахові, або платні. Бо фахові гуманітарною допомогою для нефахових за просто так НЕ займаються. У них за все треба платити гроші, це ж каста вайшів як не як..
Тож вочевидть він або не фаховий, або платний

Сергiй Михайлiв каже:
Хоча ... він там висловив припущення щодо можливої еміграції "до Хохляндії".
Може й справді збирається до ТГ на роботу...?

Ну чому б і ні?
Коли він тут буде собі авторитетом?

До речі мушу визнати, що я помилився на рахунок його побрехеньок на відеозаписі. Придивившись більш уважніше я помітив, що він хіба що лишень трішки в одному моменті трішки збрехав, а у всьому решту в принципі казав правда, і наче навіть і НЕ грав на публіку О_о
Хоча мені особисто важко уявити собі аби москалі несли істину, адже сама їхня мова є мовою брехні. У мене вже навіть рефлекс певний на них виробився, а саме все що вони кажуть потрібно сприймати з точністю до навпаки.
Тим не менш, все одно йому тут не місце на НО.

Сергiй Михайлiв каже:
Тоді Альберту Саїну точно повний й остаточний гаплик.
Прискіпливо допитайте модератора, мабуть він також є "утаємниченим москалем".

Гаплик у якому саме сенсі?
На біса я йому взагалі тут здався, коли його авторитет тут вже сприймається як професійного там якогось фінансового аналітика у якого як ти кажеш у самого капітал там типу не більше 10 тис. дол. І це при тому що у Юлії Тимошенко навіть і таких грошей в декларації про доходи НЕ було.. О_о

Тим не менш автор даної публікації порушив правило посилання на джерело інформації, а отже якщо адміністрацією сайта одобрюються такі порушення правил, то робіть для себе тоді висновки самі. Чи варто тоді у такому разі поважати людину як авторитета що публікує свої статті від власного імені, коли вона час від часу просто забуває робити посилання на джерело походження інформації??

Зображення користувача Василь Федорiв.
0
Ще не підтримано

Я писав не про капіталізацію Демури, чи Нокіда, а про капіталізацію проекту ТГ, яку кожний зареєстрований може побачити й вона сягає зараз приблизно ДЕСЯТЬ ТИСЯЧ ДОЛАРІВ США:

Інвестиц. фонд: 177,209.00 ϟ
Вартість корп: 236,278.67 ϟ

Чи може професійного біржового спекулянта зацікавити корпорація із такою капіталізацією?

Щодо мотивів дій тієї або іншої людини... .

Принаймні я такі висновки публічно робив дуже рідко можна по пальцях однієї руки порахувати.

Далеко не все й не завжди робиться за гроші та заради грошей... .

Наприклад, який сенс, мені зарах сюди щось писати та подавати якісь тексти.

До речі, ви мої тексти не перевіряли на аутентичність та плагіат?

Ви взагалі знаєте, що таке "літературний процес"?

Крім того, Ви вимагаєте від дописувача розкрити псевдоним.

На якій підставі?

Щодо авторських прав.

Ви то тут до чого? Та навіть адміністрація ресурсу?

Що Демура має до ресурсу претензії?

Хай Буде!

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Це добре, що ти грамотний від мене.
Відповідаю:
1. про капіталізацію зрозумів, але до чого вона тут зараз взагалі, коли вона не є ліквідною?
2. щодо твоїх висновків, я радий за тебе, та проте чого я маю через це бути таким як ти?
3. що значить далеко не все вайшами робиться заради грошей? і чого ти себе прирівнюєш до вайш? будь хто з брахманів та кшатріїв, а також і частково шудр запросто тобі будуть з радістю тут писати і як ти мам кажеш ділитися своїми текстами.
4. який ти із себе представляєш інтерес щоби я тебе на щось перевіряв? ти навіть втручаєшся у те у чому є не компетентним.. xD
5. "літературний плагіат" скажу тако мені байдуже що воно є таке. кожна людина зобов"язана на цьому сайті подавати відповідні посилання на джерела походження інформації у тому випадку якщо даний текст НЕ являється його власним НЕзалежно від того з якої мови він той текст переклав і тут його переопублікував. це взагалі все загальне правило авторських прав якщо на те пішло. а уяви собі, що завтра твої слова чи то пак твої власні роздуми будуть публікувати в просторі соц. мережі якийсь москаль не подавши посилання на твої слова..
6. та нащо мені здався той його псевдонім, я критик і я знаю як людей критикувати так аби всіх підняти на ноги для того щоби привернути увагу до порушника правил.
7. останнє я не зрозумів читай п. 5.

8. які є ще до мене претензії?
я тебе уважно слухаю, чи то пак читаю=)

Зображення користувача Василь Федорiв.
0
Ще не підтримано

Декого з панів тупа заздрість задавила. Пан відчував себе мабуть якимось ГУРУ на цьому ресурсі.

Але подивимося на ефективність ГУРУВАННЯ:

Альберт Саїн

Блог | Профіль
Надіслати повідомлення
2 роки 3 місяці тому 1 329 72 299

Тобто середня відвідуваність одного писання ГУРУ, в середньому 54,40105.

Й тут з'явився якийсь ВІктор Нокід, й має:

Вiктор Нокiд
Блог | Профіль
Надіслати повідомлення
1 місяць 3 тижні тому 11 3 098

Тобто має середню відвідуваність одного тексту 281,63636

Хай Буде!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Наш народ заслуговує на "зовнішнє керування",якщо можна вірити ось цим дослідженням..що тут поробиш,коли продажна більшість визначає майбутнє держави..потім скулить та більшість що все погано..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Стан Кучеренко.
0
Ще не підтримано

В цьому дослідженні не надано інформації по регіонам. Зовсім не інформативне дослідження...

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Це добре, що пан Віктор Нокід виклав текстом, причому українською мовою, відео Степана Демури. Проте треба давати посилання на першоджерело - від цього внесок пана Віктора у нашу справу тільки зросте.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Вiктор Нокiд.
0
Ще не підтримано

Радіймо Миро!

Дякую за розуміння.

Стосовно цього тексту.

Я не вважаю це "плагіатом", бо при написанні текстів як і будь хто користуюся багатьма джерелами інформації. Для написання цього тексту також використано багато джерел інформації.

Цей текст не є науковою статтею для академічного журналу, де на кожний використаний факт, чи навіть висновок, треба давати посилання.

Я знаю як писати наукові статті. Науковий апарат для публіцистичних статей є абсолютним ідіотизмом.

Я не користувався жодним написаним текстом при написанні цього тексту.

Більшість висновків, наведених у тексті не є ексклюзивними й очевидні для багатьох притомних людей. При великому бажанні можна назвати й найти у мережі десятки таких людей. Але жодна з них не робить посилань на інших, тому що це все очевидні речі.

Писаний текст, якщо комусь цікаво можна вважати "авторським", але це - безглуздя, подібних текстів у мережі тисячі.

Ставити копірайт на кожне кахикання то шизофренія, яка притаманна певним істотам, але то преблема тих самих істот й тільки їхня.

Жодного зиску із поданих мною текстів я вочевидь не маю.

Жодного "авторитету" вони мені також ніде не додають, бо я того не потребую, принаймні від ресурсу, який переглядає за добу дві-три тисячі осіб. Це такий собі "благодійний внесок".

Стосовно претензій до мене, людини, яка вважає (сам у тому зізнався) абсолютну більшість мешканців України кретинами, то мені його думки із приводу поданих мною текстів взагалі не цікаві.

Стосовно погроз десь там "мене викрити", то взагалі смішно.

Та людина настільки невіглас, що не розуміє елементарних речей.

Наприклад, того, що будь що, що не є НЕКРОЛОГОМ, є РЕКЛАМОЮ.

Хоча я не потребую жодної реклами, мені вона не потрібна.

Але якщо хтось безкоштовно з якихось міркувань те робитиме, що прапор йому до рук... .

Ще раз дякую за увагу та розуміння.

Зображення користувача Стан Кучеренко.
0
Ще не підтримано

Для чого ж так розпинатися? Міг би просто зробити пару посилань на джерела. Чому ви пане очевидність не написали свою статтю раніше за появу цього ролика на Ютубі? Це тупо плагіат, не видумую різну херню :-)

Зображення користувача Василь Федорiв.
0
Ще не підтримано

Добродііє, Стане, подайте на нього до суду.

Буде додаткова реклама Віктору та й ресурсу взагалі.

Хай Буде!

Зображення користувача Василь Федорiв.
0
Ще не підтримано

Тут взагалі все зрозуміло:

Стан Кучеренко

Блог | Профіль
Надіслати повідомлення
11 місяців 2 тижні тому 0 0

Людина за майже рік перебування виявилася абсолютно яловою, а тут раптом якийсь невідомий:

Вiктор Нокiд

Блог | Профіль
Надіслати повідомлення
1 місяць 3 тижні тому 11 3 098

Середня відвідуваність 281,63636

До речі у мене середня відвідуваність ще більше:

Сергiй Михайлiв
Блог | Профіль
Надіслати повідомлення 2 місяці 2 тижні тому 8 2 531

В сереньому 316,375 відвідувань одного тексту.

Панове робіть хоть щось.

Хай Буде!

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Підкажи будь ласка, де ти береш середню відвідуваність?
Або якщо можеш то одразу напиши мені мою середню відвідуваність.
Страшне як люблю статистику)))

Зображення користувача Стан Кучеренко.
0
Ще не підтримано

Сергiй Михайлiв каже:
Тут взагалі все зрозуміло:
Стан Кучеренко
Блог | Профіль
Надіслати повідомлення
11 місяців 2 тижні тому 0 0
Людина за майже рік перебування виявилася абсолютно яловою, а тут раптом якийсь невідомий:
Вiктор Нокiд
Блог | Профіль
Надіслати повідомлення
1 місяць 3 тижні тому 11 3 098
Середня відвідуваність 281,63636
До речі у мене середня відвідуваність ще більше:
Сергiй Михайлiв
Блог | Профіль
Надіслати повідомлення 2 місяці 2 тижні тому 8 2 531
В сереньому 316,375 відвідувань одного тексту.
Панове робіть хоть щось.

Я авторизуюсь, якщо хочу щось написати.
Ця статистика для мене до одного місця :-)

Зображення користувача Василь Федорiв.
0
Ще не підтримано

Хто б сумнiвався.

Хай щастить

Успiхiв на шляху троля.

Хай Буде!

Зображення користувача Стан Кучеренко.
0
Ще не підтримано

Сергiй Михайлiв каже:
Хто б сумнiвався.
Хай щастить
Успiхiв на шляху троля.

:-)

Зображення користувача Василь Федорiв.
0
Ще не підтримано

Ось приклад "аватару", з яким менi, наприклад, нема про що розмовляти.

"Аватар" усе що потрiбно менi знати про людину сказав.

Хай Буде!

Зображення користувача Стан Кучеренко.
0
Ще не підтримано

Сергiй Михайлiв каже:
Ось приклад "аватару", з яким менi, наприклад, нема про що розмовляти.
"Аватар" усе що потрiбно менi знати про людину сказав.

Дивна ви людина...

Я тільки написав, що потрібно вказувати джерело... І все!!! Кого я тут тролю?
Як раз навпаки виходить!!!

І уявіть, що ваші слова хтось видає за свої... Це нормально?

Ще й не полінувався статистику дивитися :-))))) Капецццц

І до речі, я не нова людина в цім середовищі, все починалося з Переходу 4 №1 1999

Зображення користувача Еней Світлий.
0
Ще не підтримано

https://www.ar25.org/comment/26818#comment-26818 - питання до пана Михайліва.

Зображення користувача Василь Федорiв.
0
Ще не підтримано

Вище це було вказано. Ще раз:

https://www.ar25.org/users?realname=Альберт

Нижче там написано про тебе:

записiв - 1335; усього переглядiв - 72704

Далi береш до рук мобiльний телефон, або просто на папiрцi:

72704/1335 = 55 - середня вiдвiдуванiсть текстiв пана Альберта.

Насправдi трохи менше нiж 55.

Хай Буде!

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Сергiй Михайлiв каже:
Вище це було вказано. Ще раз:
<a href="https://www.ar25.org/users?realname=Альберт" rel="nofollow">https://www.ar25.org/users?realname=Альберт</a>
Нижче там написано про тебе:
записiв - 1335; усього переглядiв - 72704
Далi береш до рук мобiльний телефон, або просто на папiрцi:
72704/1335 = 55 - середня вiдвiдуванiсть текстiв пана Альберта.
Насправдi трохи менше нiж 55.

О прикольно!
Дякую тепер буду знати.
А стосовно вище, то я того і перепитав за себе, так як там себе вище чомусь не упізнав був..

Зображення користувача Вiктор Нокiд.
0
Ще не підтримано

До теми:
Юрій Нестеренко - Інтерв'ю першого голосовому порталу

"Опубліковано 12 лют. 2015 р.
Росія - абсолютне зло? Як вижити чесній людині у фашистській державі, в яке перетворилася нинішня Росія? Чи є сьогодні "духовні авторитети", за якими міг би піти народ? Невже еміграція - єдиний порятунок? Про це та про багато іншого розмовляємо з відомим письменником Юрієм Нестеренко."

Зображення користувача Вiктор Нокiд.
0
Ще не підтримано
Зображення користувача Вiктор Нокiд.
0
Ще не підтримано
Зображення користувача Василь Федорiв.
0
Ще не підтримано

Дякую за пiдтримку пiд час вилучення!

Царство Боже здобувається силою!

Все що робиться iз власної волi - добро!

Хай Буде!

Зображення користувача Вiктор Нокiд.
0
Ще не підтримано

Дякую за оцiнку. Твiй бан то була самоцiнка адмiну сайту. Дострокове скасування бану само про себе щось значить.

Зображення користувача Василь Федорiв.
0
Ще не підтримано

Процес пiшов. дрiбнота розбiглася по шанцям.

Хай Буде!

Зображення користувача Василь Федорiв.
0
Ще не підтримано

Процес пiшов. дрiбнота розбiглася по шанцям.

Хай Буде!

Зображення користувача Вiктор Нокiд.
0
Ще не підтримано

Цікаво про Чорногорію та РФ:

https://www.youtube.com/watch?v=dGbhV-Weoms

Зображення користувача Вiктор Нокiд.
0
Ще не підтримано

Чернігівці про Росію та Путіна:

https://www.youtube.com/watch?v=RJDvzlIT51E

Зображення користувача Вiктор Нокiд.
0
Ще не підтримано

Сьогодні вранці у Донецьку ліквідовано ще одного ватажка терористів, так званого "гіві":

http://www.interfax.ru/world/548952

Слава Героям!