Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

"Звільнення України від окупації РФ - один із важливих пріоритетів США", – Рудольф Джуліані

Категорія:

Спецтема:

Звільнення територій України, Донбасу і Криму від окупації Російської Федерації є одним з важливих пріоритетів для США. Про це заявив неформальний радник американського президента Дональда Трампа, екс-мер Нью-Йорка Рудольф Джуліані.

"Україна, вільна від російської окупації - один із важливих інтересів США, і Трамп буде наполягати на цьому інтересі і досягати його", - заявив Джуліані. 

Екс-мер Нью-Йорка не погодився з думкою про те, що адміністрація Трампа показує себе занадто м'якою у відносинах з Росією, прямим опонентом України.

За його словами, враження м'якості по відношенню до Росії може скластися з деяких коментарів Трампа в ході передвиборної кампанії.

Однак, підкреслив Джуліані, Трамп, ставши президентом, більш глибоко вникає в суть міжнародних відносин. В якості прикладу він навів Сирію, яка очевидно є союзником Росії. 

"Трамп наказав бомбардувати сирійську військову базу, і зрозуміло, що у своїх діях інтереси США він ставить набагато вище інтересів Росії", - сказав Джуліані.

Наші інтереси: 

США - потужний і послідовний партнер України у війні з РФ.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи