Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Зустріч у Рамштайні 26 квітня ще більше посилила військовий потенціал України

Категорія:

Радник голови Офісу Президента України Михайло Подоляк повідомив, що після вчорашньої епохальної зустрічі міністрів оборони 40 країн світу будуть дуже погані новини для РФ. Обсяг, швидкість, спрощена логістика, розширена номенклатура зброї для України суттєво посилюється.

Про це він написав у Twitter.

Нагадаємо, на американській авіабазі Рамштайн у Німеччині 26 квітня відбулася зустріч голів оборонних відомств з понад 40 держав, присвячена військовій допомозі Україні.

Україну на зустрічі представляв міністр оборони Олексій Резніков.

Від початку війни Росії проти України США і союзники із 30 країн зібрали для України військову допомогу на понад 5 млрд доларів, з яких 3,7 млрд надали США, повідомив, відкриваючи зібрання, міністр оборони США Ллойд Остін, повідомляє Радіо Свобода.

Головна мета засідання Консультативної групи, за визначенням очільника Пентагону, – допомогти Україні перемогти у війні, розпочатій вторгненням Росії, і підготувати оборонні потужності України до майбутніх викликів.

Ллойд Остін наголосив, що Україна вразила світ своєю стійкістю, і, якщо Росія веде війну через особисті амбіції Путіна, то Україна обороняється, захищаючи свій суверенітет і демократію.

"Але ставки виходять далеко за межі України й навіть Європи. Російське вторгнення є необґрунтованим, безвідповідальним і протиправним. Це – атака проти світового порядку, заснованого на правилах. Це – виклик для вільних людей по всьому світу… Країни-однодумці об’єднані у підтримці України у цій боротьбі проти імперської російської агресії", – сказав міністр оборони США.

 

Наші інтереси: 

Переломний момент цієї війни з Росією.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Бард Рой.
0
Ще не підтримано

Міллі... Доволі позитивний дядечка! Як на мене, реально хоче знищити маскву і масквічей. У мене асоціюється з добрим та веселим Вінні-пухом. Удачі йому!  

Хай буде!

Коментарі

Зображення користувача Бард Рой.
0
Ще не підтримано

Міллі... Доволі позитивний дядечка! Як на мене, реально хоче знищити маскву і масквічей. У мене асоціюється з добрим та веселим Вінні-пухом. Удачі йому!  

Хай буде!

Зображення користувача Світ Зелений.
0
Ще не підтримано

Чи зустрічав хтось десь список держав- учасниць цієї зустрічі?

#ВсеБудеДобре!
Бойовик, з'їдаючи в кущах смажену яєшню, вгледів профіль ґрунтознавця.