Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

ЗСУ отримали від США ІТ-обладнання, яке стане основою української системи управління військами (відео)

Категорія:

12 березня в Генеральному штабі Збройних Сил України відбулася презентація системи управління військами (АСУВ), що впроваджується завдяки обладнанню та інформаційним технологіям,  переданим урядом США.

Про це повідомляє Defense Express з посиланням на офіційний сайт МО України.

В церемонії взяли участь Надзвичайний та Повноважний Посол США в Україні Марі Йованович, начальник Генерального штабу – Головнокомандувач Збройних Сил України генерал армії України Віктор Муженко, керівництво Міністерства оборони, Генерального штабу ЗС України, а також представники Збройних сил США.

«Обладнання, яке сьогодні встановлено, має стати серцевиною і стрижнем системи управління, яка впроваджується в Збройних Силах України», – наголосив генерал армії України Віктор Муженко. 

«Ця допомога сприятиме Збройним Силам України у набутті взаємосумісності із НАТО, а також дасть змогу українським підрозділам краще підготуватися до наявних викликів на Сході України», – зазначила пані Марі Йованович.

Варто нагадати, що за останні 5 років ЗСУ отримали від уряду США приблизно 400 одиниць основних зразків ОВТ («озброєння та військова техніка») та понад 9 500 одиниць інших приладів та техніки. Про це доповів 11 березня начальник Озброєння ЗС України генерал-майор Микола Шевцов.

«Серед них: протитанкові ракетні комплекси, радіолокаційні станції контрбатарейної боротьби, безпілотні авіаційні комплекси, автомобілі підвищеної прохідності «Hummer» різних модифікацій, у тому числі броньовані та санітарні, радіостанції різних модифікацій, тепловізійні та нічні прилади, антиснайперські системи», - зазначив він.

Наші інтереси: 

Освячуйся! Озброюйся! Плодися! 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
зброя
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Ще трохи і почнеться повноцінний ленд-ліз. Чи вже почався?

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Ще трохи і почнеться повноцінний ленд-ліз. Чи вже почався?

Все, що робиться з власної волі, – добро!