Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 6
  • Переглядів: 6

Зразок соціонічного резюме - Тетяна Педан

Педан Тетяна Петрівна

Соціонічний тип СЛІ – сенсорно-логічний інтроверт

Педан Тетяна Петрівна

Соціонічний тип СЛІ – сенсорно-логічний інтроверт

Життєва цінність – комфортні умови і незалежність

Мотивація діяльності – користь і цікава робота

 

Достоїнства

Не можна вимагати

творчий підхід до роботи

координація дій колективу

естетичний смак

майстерна ручна робота

вибір правильного рішення

активність при фізичних зусиллях

посидючість

чітке надання вказівок

ретельність

практичність задумів

якісне виконання рутинної роботи

вольові якості

організованість

уміння аналізувати ситуацію

швидка перебудова відповідно ситуації

висока ступінь мобілізації

виконання роботи, до якої відчуває відразу

сприйняття на віру мало опрацьованих проектів

поступливості в принципових питаннях

врахування індивідуальних здібностей

індивідуального підлаштування до людей

генерування концептуальних ідей

прогнозу ситуацій

бачення перспектив починань

знаходження нових можливостей

швидкого вирішення проблем

 

Прояви характеру в професійній діяльності

Людина практично-прагматичного складу, яка розбирається в предметно-матеріальному світі. Бере максимум користі від нових ідей, пристосовує їх до практики. Скромна, наполеглива, доводить почате до кінця. Винахідлива. Має естетичний смак, тонко відчуваючи красу, форму, колорит барв, гармонію. Вміє створити художній образ, дизайн. Отримує від творчості задоволення. Аналізує, оцінює і критикує предмети, речі, твори мистецтва, літератури. Хворобливо реагує на зауваження, має самолюбство і амбіційність.

Тонка чуттєва натура. Прагне в усьому комфорту, зручності, елегантності. Створює комфортну обстановку, щоб і предмети і люди мали своє конкретне призначення, Створює максимум зручностей у роботі. Шукає улюблену справу, гострих відчуттів, пригод. У колективі тримається дещо відсторонено, малоговірка. Уважна, спостережлива, стримана. Не вникає в розмови, які не стосуються справи, з огидою ставиться до пліток і не вірить їм. Нетерпима до розхлябаності, неохайності в роботі, до різних відхилень від наміченого курсу. Обмірковує, не робить поспішних вчинків і висновків.  Головне – бути майстром своєї справи.

Легко знаходить потрібну для справи інформацію, яка підтверджується фактами, класифікує її для практичного використання, а щоб далі діяти, чекає згоди та відповідних настанов. Важливо працювати в задоволення, щоб не заважали проявляти ініціативи, не обмежували творчого пориву. Праця - життєва цінність.

Виконує тільки ту роботу, яка приносить практичну користь. Найкраще виконує роботу, яка пов’язана безпосередньо з предметом. До роботи підходить з натхненням, творчо, з любов’ю. Легко імпровізує, вживаючись в роль. На першому плані – це справа до душі, моральне задоволення від роботи ставить вище грошової винагороди. Обов’язково повинна знати, навіщо працює, що повинна робити і яку користь від СЛІ очікують.

Людина конкретних дій. Потребує, щоб надавали обсяг роботи, показували цілі, а СЛІ розробляє методи і реалізує їх. Координує дії колективу, підтримує дисципліну на своїй території. Цінує в людях їх професіоналізм та компетентність. Відчуває свою компетентність у конкретній справі тоді, коли має велику кількість повторень вже знайомих операцій. Витривала і працездатна, акуратна та зібрана. Має практичний тверезий підхід до життя, добре майструє, при цьому вимоглива до себе й до інших, але не вибаглива. Знаходить спільну мову з дітьми, відчуває їх потреби і залюбки грається на рівних. Завдяки наполегливості й працелюбству може досягти успіху і в науковій діяльності.

Проблеми. Схильна до скепсису й іронії. Не любить опікування і дріб’язкового керівництва. Прагне незалежності й самостійності. Дуже залежна від настрою, має сильні спади і підйоми працездатності. Наказів для СЛІ не існує: робить, як вважає за потрібне. Потребує, щоб надавали цілі. Працює з віддачею тільки тоді, коли справа подобається. Накази  дратують, робить все так, як вважає за потрібне. Ефективно займається тим, що приносить задоволення. Про всіх має позитивну думку.

Бажані сфери діяльності: робота з інструментом і технікою, з документами і фактами.

Старанний й обов’язковий виконавець. Реалізує себе краще в точних і соціальних  науках

Дані про себе

Рік та місце народження: 1 січня 1959р., м. Київ;

Національність: українка.

Адреса: 02090, Київ-90, вул. Празька 18-А, кв.21

Контактні телефони: (044) 559-84-67 (дом.),  (096) 828-01-44 (моб.).

Ел. пошта: [email protected] , [email protected]

Освіта

1999-2004 Всеукраїнський Центр Соціоніки: теорія і практика соціоніки: візуальне визначення соціонічних типів, написання й редагування книг із соціоніки, ведення документації у (директор – Анатолій Гречинський)

1994-1999  Київський Лінгвістичний університет: факультет англійської філології, спеціальність –  англійська мова та література

1976-1981  Київський інститут легкої промисловості (КТІЛП) Факультет: Технологія швейного виробництва, спеціальність: інженер-технолог-конструктор швейних виробів

Досвід   роботи

З 2009 р по теперішній час Практикум-центр “СОЦІОН”, м.Київ.

Посада: координатор навчального процесу, викладач методики візуального визначення соціонічних типів, консультант з  розвитку практикум-центру і роботи з клієнтами, інформаційно-наукова діяльність.

Обов’язки: визначення соціонічного  типу, розкриття і реалізація потенціалу людини, детальні характеристики та консультації,  прогнозування і гармонізація відносин, підбір кадрів, організація колективів, врегулювання ділових взаємовідносин, навчання візуальному типуванню, лекції, курси, семінари і тренінги по соціоніці. Інтерв’ю в ЗМІ, розповсюдження власних книг, майстер-класи із соціоніки.

2007-2010 р. Центр дитячої та юнацької творчості Броварського району.

Посада: керівник гуртків англійської мови та «Умілі руки».

2005 – 2007 Київська школа №98 з поглибленим вивченням англійської мови.

Посада: вчитель англійської мови

1999-2005 Всеукраїнський Центр Соціоніки.

Посада: науковий співробітник.

Обов’язки: ведення документації, складання листів, інформаційне насичення сайтів, написання книг «Знайди гармонію в житті», «Характер за зовнішністю», статей до журналу «Шана», «Соціоніка та ментологія особистості», статті до газет, виступи на радіо.

1989-1999 Київська школа №129 з поглибленим вивченням англійської мови.

Посада: вчитель англійської мови, вчитель малювання, креслення

1986 – 1988 Київський дитячий садок №675

Посада: вихователь молодшої групи

1982 – 1988 Печорський будинок піонерів

Посада: керівник гуртків художньої гімнастики, хореограф спортивної гімнастики. Останній рік – керівник гуртка в‘язання.

 


В тему:

Підготовка соціонічного резюме

Зразок соціонічного резюме - Тарас Гладкий

Зразок соціонічного резюме - Альберт Саїн

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи