Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Знову куріння у неналежному місці на території тимчасово окупованого Криму – «бавовна» під Джанкоєм

У селі Травневе Джанкойського району близько 6:15 стався вибух, детонує склад боєприпасів РФ, пожежа на підстанції. "Хлопки" під Джанкоєм – вже другий після Новофедорівки випадок "головотяпства" російських військових. Кремлівські пропагандисти намагаються знову переконати в цьому російських споживачів телевізора.

22081601.jpg

Аеропорт Джанкой має у своєму розпорядженні велику кількість зенітних комплексів С-400 і вертольотів МІ-28Н. Фото з відкритих джерел

До вибухів на складі боєприпасів у Джанкойському районі на території аеродрому російські окупанти зберігали близько 50 одиниць військової техніки, інформує СтратКом ЗСУ в Telegram.

"У районі аеродрому поблизу Джанкою було розгорнуто по попереднім даним щонайменше 8 ЗРС С-400, 3-х ЗРК С-300, 5 ЗРПК "Панцир-С1". Крім того, на аеродромі було зосереджено 440 ТПК (транспортно-пускові контейнери).

До речі, ці ТПК там були сконцентровані в такій кількості не так для захисту повітряного простору, як для відправлення до Херсонської та Запорізької областей, для обстрілів Миколаєва та Запоріжжя. Особливо напередодні та безпосередньо 24 серпня.

І це ще не все.

У районі залізничної станції "Азовська" проводилося розвантаження 17 ББМ, 10 САУ "Гвоздика", 7 САУ "Мста-С", 2-х САУ "Піон", 3 од. РСЗВ БМ-21 "Град", а також боєприпасів. І це без урахування того, що вже стояло і нудилося під гарячим кримським сонечком.

Джанкой – це дуже жирна вузлова транзитна ціль. І ця дуже жирна ціль чекала свого часу. Як і інші цілі, що чекають свого часу. Адже констатуємо знову порушення правил куріння у невстановленому місці".

Так званий «голова» Криму Сергій Аксьонов заявив, що внаслідок вибухів на складі боєприпасів у Джанкойському районі пошкоджено залізницю. Тепер потяги з боку Краснодара прямуватимуть лише до Владиславівки (кримськотатарське село Ой-Кую), що неподалік Феодосії.

Наші інтереси: 

Високоточні удари ЗСУ можуть звільнити Крим. Нагадаємо, минулого тижня на військовій базі у Новофедорівці, що під Саками, було знищено щонайменше дев'ять російських військових літаків. The Washington Post писав, що російську авіабазу підірвали українські спецназівці, хоча, на нашу думку, то були влучні удари ЗСУ американськими ракетами, але в цьому ніхто не признається.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Ще один бавовняний інцидент :) Не щастить оркам. Куріння вбиває.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Ще один бавовняний інцидент :) Не щастить оркам. Куріння вбиває.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Щербина.
0
Ще не підтримано

Міноборони України попереджає росіян: куріння шкодить вашій безпеці

Творю, отже існую.