Зображення користувача Зоріна Небокрай.
Зоріна Небокрай
  • Відвідувань: 14
  • Переглядів: 17

Знайомство з четвертим, Місячним світом

Попелюшка танцювала вальс з королем. Чому танцювала? Бо треба було ноги змінювати. А хто ж король? Від Ель Моріа: “ Впровадження електричної енергії за допомогою Оріонских вчених, 12 тонів творіння, що за своєю природою були електричними.” "Ваш світ за своєю природою спочатку був магнітним. Але, задовго до нашого приходу, в світ увійшла електрична енергія, а потім і атомна. І ваш світ став унікальним поєднанням цих трьох енергій."

2 місяці тому приснився мені сон. Я знаходжусь у лісі біля Білого озера і йде розмова про розкол, розподіл. І чую мій голос десь з глибини, внутрішній, приглушений :” Я   своїх позицій не здам ”. Це був мій глибинний голос, як ехо у лісі, як щось проснулось в мені, цей голос линув здалеку. Неприємно було, коли проснулась, неспокійно спалось, ще й розуміла, що щось думаю не так. Перед тим я все думала про об'єднання енергій і набуття здібностей, а тут появився наказ, що все не так. Сон був на 22 .11. 2017 року. Я мала сумнів: чи це якась сутність, чи це мій істинний дух? Одне зрозуміла чітко, що розкол вже відбувся.

Щоби взнати, хто є хто, прийшлось творити схеми.

І зараз, коли я малюю різні схеми, це мої проби зрозуміти, що я повинна зробити чи усвідомити в цьому житті, тому і продовжую тему про формування світів та енергії. Якесь відчуття відповідальності спонукає мене заглибленню у таке незрозуміле, і я не вважаю, що моя творчість правильна, хоч прагну навести лад.

Отже, залишився четвертий, Місячний світ, який треба якось зрозуміти. Продовження до теми “ Міняємо кут нахилу на 36 градусів”.

Цитати вчителя Ель Моріа: ” Це було на зорі вашого Всесвіту. Тоді до вас прийшли руйнівні суті”. " Падіння, вигнання з раю, - це зміна магнітної структури."

Схема 1. Внутрішнє коло — це простори трьох світів. Назвемо його як схематичний прояв сонячного календаря і зодіакальних значень з 10-ти чисел. Два об'єднаних світи Ін-Ян, які розподілили загальний світ на чотири енергетичні сектори. Так, схематично на простір накладено три світи, з подальшим розподілом дією сімох променів, а зовнішнє коло на схемі— це четвертий світ, назвемо його Місячний. Зробила його більшим, щоби розрізнити як структуру. Видно, що 4-й світ утворює новий оберт спіралі, веде дію по колу, тільки на іншому рівні, слідуючи за числами. Зрозуміло, що у секторі числа 9 йде постійний перескок енергії на вищий щабель спіралі.

Схема 2.

Те, як я буду надалі уявно розвивати думку про 4-й простір світу- це моя видумка і казка. Я малювала і сиділа, дивилась і думала, без якоїсь бази наукових знань. Потім щось підчитувала, чи не занадто я придумала. Тому всі схеми - це моя видумка творчості, щоби зрозуміти світ. Оскільки в нашому житті все складається з 12 чисел, то я хотіла це якось уявно побачити.

Знаючи, що так названі, сонячний і місячний календарі не співпадають, то хотілось прояснити, що відбувається. Адже у шумерів через календарі і війни колись велись. Сьогодні цьому є таке пояснення, що інформація творить матерію і наш тримірний світ так існує. Надалі відбудуться деякі поправки до такого твердження, відповідно 4-го, Місячного світу.

Цитати вчителя Ель Моріа: “ Людство вже існувало як раса, і в нього було введено електричний принцип.”

Всі душі на Землі були в той час магнітними, ну, а для раси рабів були потрібні душі з електричним навантаженням, щоб утримувати в просторі засновану на електриці рабську мислеформу.

- Якщо все є просто видозмінена енергія Любові Витоку всього, звідки тоді взялися світобудови і суті з електричними паттернами, які є руйнівними?

Це - зміна енергії Витоку, її спотворення, Той самий «дзеркальний» світ. Частина енергій відокремилася в творінні, відокремилася і стала руйнуючою”.

Схеми буду подавати різні, як можливі варіанти поєднання, так названих, 3-го світу з 4-им світом.

Схема 3. Показано сонячний календар з накладенням на цього місячного. Позначено фази Місяця так, як ми їх бачимо у матеріальному світі з їх назвами. Слідуємо за напівсферами Місяця, створених на схемі. Стрілка від верхнього числа 10 рухається у зворотному напрямку, бо від числа 1 зростаючим слідує число 2. Дотримуємось відповідності слів і чисел, а також проявлення фізичного факту. Показано фази Місяця і зони його впливу, по 36 градусів кола займає кожна сутність. Вже знаємо, шо кожна з сутностей має по дві якості.

Схема 4. Числами позначені зони взаємодії, межа дотику, зона впливу чи зона володіння чотирьох сутностей фаз Місяця. Тільки вони не рівнозначні за градусами впливу, бо різні проміжки. Вплив Місяця на схемі показано напівсферами і слідуємо за ними.

Знаємо, що Місяць рухається навколо Землі проти часової стрілки, як фізичний факт. Відповідно до назви “зростаючий “ від числа 1 (бо число 10 має вертикальну межу як розподіл світів для бази творіння), числа “зростати” будуть вниз. Стрілкою протилежного напрямку, розвороту назад, показано, що від новолуння місяць зростає. Сонячний календар (третій світ) зараз служить нам поясненням дій, як база. Нерівнозначно розбіглися числа в проміжках (відповідно сфери впливу), прийдеться роздивлятись. На значенні хреста розподілу опиняються цифри 10 і 12 та 4 і 9.

Числа 4 і 9, згідно такого розташування схеми, знаходяться на розподілі світів - вищого і нижчого. Такий календар захоплює народження людини і пускає по горизонталі в нескіненність. На горизонтальній лінії дії двох фаз Місяця, що діють від центру: народження (4) у світ під назвою зростаючий , а мудрість (9) в інший- під назвою спадаючий. Це захоплений світ на нескінченність у самому собі. Ще видно, що матерія слідує первинною, а ефір, світло, душа вторинні. Не треба дивуватися, це один з варіантів нашого усвідомлення.

На схемі також видно, що ці дві фази місяця, як крила, що рухаються, вивертаються і утримують горизонтальну лінію розподілу народженням і мудрістю, як розширення по горизонталі. Мудрість як світло, в один кінець, а насіння як людина, в інший - відцентровані енергії сутностей. Розійшовся досвід: тіло в один бік, а душа в інший, бо нескіненність володіє цим світом.

Це нагадує горизонтальну цифру вісім як нескінченність, що значить у центрі проходить вивертання, зовнішнє стає внутрішнім і навпаки.

Схема 5. Вертикальна лінія є непохитною, кордоном двох світів. У числі 6 промінь енергії перекидається у число 7, так йде взаємодія з протилежністю, а надалі сходить за часовою стрілкою. Усвідомлюємо, що взаємодія з протилежністю твориться під кутовим нахилом, так створений простір третього світу.

Рахунок продовжуємо по секторах розмежування, по 36 градусів. В даному варіанті схеми число 12 виявилось в повнолуння, в нижньому просторі вертикальної межі двох світів, де в 3-х мірному світі знаходиться цифра 5 (Лев, Сонце зодіаку). І ще ми бачимо, що вгорі вертикалі, від числа 10 енергії Місяця йдуть в протилежному напрямку, як показано стрілками.

Дивлячись на такий варіант схеми, я не бачила зв'язку, бо не співпадали слова і числа за значенням. Виявилась права частина зі словом спадаючий, коли числа в правому боці наростали. А число 12 стояло по вертикалі, єднаючись з числом 10 - як володіння тонким планом — міжсвіттям. Дивно, що Все Суще, цифра 12, як Бог, опинився внизу. Узагальнено, за схемою виходить замкнений світ, що крутиться навколо себе, руйнуючись і відновлюючись. Число 12 розділене вертикальною межею, на 1 і 2, що не дає єдності числу. Таким чином, числа 1 внизу і 1 вверху знаходяться в одній стороні світу, а в іншому світі, відповідно, числа 2 і 0 . В даному варіанті 4-го світу простору Місяця вийшло так, що сонячне первинне число 1 опинилось в нижньому секторі іншого 4-го світу. Забуття, блокування, безвихідь, повний відрив від творіння. А число 2 знизу сектора переходить до верхнього 0 (нуля), в ніщо. А розвиток де ? Нема, тому варіант відпадає.

Роздивимось. Розуміємо, що за сонячним (внутрішнім колом схеми) достатньо розірвати коло числом 9 , а потім вже є якась схема, що розгортає світ по спіралі. А під впливом Місяця у числі 9 ми розвертаємось униз, назад, щоб пройти силу вогню у зоні 6 і підніматись у протилежності до числа 7. Промінь попадає у верхнє число 7, а далі душа спадає (за назвою фази) в нижчий світ, тільки в якості вищих цифр.

Така дія показує, що тіло нижчого рівня впливає на душу вищого рівня, що є неможливим, вірніше, протиприродним по суті. Хоч таке можливе, як штучностворена  дія. А центральний вертикальний канал служить для  випуску енергії нижнього світу у верхній світ для обнулення, руйнування з метою повернення його назад по колу до цифри 2 проти годинника. Здається, що гіршого і не придумаєш, коли ніколи, нічого і ніякої користі не несе. Я розумію, що щось неправильно і починаю міняти назви та переставляти числа , щоби проявити зв'язок трьох світів з четвертим.

 

Схема 6. Вже думала, що назви фаз треба навпаки називати, або повнолуння вгорі малювати. Перевірила, що новолуння повинно бути угорі, оскільки Місяць знаходиться найближче до нашого Сонця Ра.

Почала заново творити четвертий Місячний світ і проставляю його числа. Числами позначені зони взаємодії, портали, межа дотику, зона впливу чотирьох сутностей Місяця. Слідуємо за напівсферами Місяця за часовою стрілкою. А якщо поміняємо слова зростаючий і спадаючий місцями? Поміняла і проявився новий варіант 4-го світу.

Рахуємо портали фаз Місяця - всього 12. Ось так проявилось число 12 і коло, що  нагадує наш годинник!

На даній схемі вертикаль позначено цифрами 6 і 12, як у годиннику. Проявились два крила- ліве і праве. На горизонтальній лінії відзеркалення стоять числа 3 і 9. А ми знаємо, що це лінія розподілу бічної сутності на дві якості і одночасно на два світи, верхній і нижній.

Схема 7. Позначила два світи, як тіло і душа, щоби краще розуміти схему.

Розглядаємо “годинник” і бачимо, що два крила збігаються внизу, на вертикальному промені Духа, і там стоїть цифра 6. Наглядно виглядить гармонійно, з одного кола утворюється два світи як половинки, назви відповідають числам і вектор напрямків співпадає фазам. Такий фонтан виходить, бо два крила вверх піднімаються одночасно. Такий варіант Місячного світу візуально створює гармонію рівнозначності. Дві сутності діють одночасно, як пташині крила, тільки у різних світах, вони не взаємодіють. У цифрі 12 їх крила складені у вертикалі, а потім спадають вниз.

Схема 8. Здається, щось проявилось у диханні, якась жива істота. І гармонія, і рівнозначна циркуляція на малюнку. Піднімається і опускається, як грудна клітина, здається, завершений місячний світ. Кожний працює для себе: тіло собі, а душа собі. Вертикальними стрілками вверх показано, що 6 і 12 - це синхронізація двох циркуляцій, одночасна дія двох. Як у фонтані вода, замкнутий контур вічного двигуна, випустити зсередини, омити себе цим і знову це пропустити і випустити. Чіткий вертикальний розподіл, явно, що два самодостатні різні світи. Не взаємодіють, дотримуються правил, створили свій вертикальний тонкий план.

Внизу на вертикалі стоїть число 6, що значить, дія сили матерії, спільності, комунікації. Число 6 знаходиться в повнолунні, що значить постійно користуватись вже створеною силою спільноти. Нема нового, а перетравлюйте постійно своє. Спільним інформаційним витвореним простором перекрите сонце зодіаку Лева. (Я би сказала, виставити творцю його дитину на його дорогу: і знищити шкода, і проїхати треба.) А сутності володіють ключами чисел 3 1 9. Отже, каталізатор знань та мудрість розійшлися в різні боки протилежності на промені нескінченності горизонталі.

Вгорі число 12 втрачає значущість числа, бо стоїть на промені, що розмежовує його на числа 1 і 2. Таким чином, новолуння не має сенсу як розвиток першопочатку, бо в даному варіанті ця фаза значить - потрапляти від шістки в одиницю і від шістки в двійку. Можна сказати, утримання такого рівня 1 і 2  стабільно. Проявлена сила значення числа 6, яке гартувалость у вогні третього світу. В поданому варіанті, на дорозі вертикалі стоїть нерозумне дитя, хоч сильне фізично, як організм спільноти.

Що не задовільняє така схема?

1. Зони впливу не рівнозначні у просторі.

2. Числа третього світу не співпадають з четвертим.

А в казках кажуть, що дівчина запізнилась когось врятувати, бо стрілки годинника переводили її сестри. Треба придивитись.

Бачимо, що на вертикалі внизу є цифра 5 і цифра 6, які накладені як два млинці двох світів. То хто запізнюється? Чия година правильна?

Цитата.У вас Світлом прийнято називати все, що дає світло. Тут існує плутанина.

Істинне Світло - це Світло витоку Усього, емануюча в Всесвіт енергія, яка є Все і створює Все, і існує в Усім, те, що ви називаєте Духом. Ця енергія, заломлюючись в різних аспектах, частинах втіленого Витоку, створює різні, якщо можна так сказати, світіння, які ви називаєте Світлом.” “Вогонь за своєю природою не має електричної структури, це магнітне полум'я, магнітна енергія.”

Схема 9. Треба привести в порядок, щоб третій і четвертий світ почали взаємодіяти. Навести лад. Творимо синхронізацію світів. Градуси впливу забираємо у сутностей: лівої і правої.

Проявляємо сонячний календар і ставимо цифри за сонячним календарем, “щоби красуня приходила вчасно”. Використавши 10 чисел у рівнозначності просторових проміжків, проявляється п'ята сутність у могутності, бо вона набуває по дві якості в кожному світі. А раніше ця сутність мала по одній якості, тому мала малий вплив у загальному, як би їй бракувало половинки. Числове значення Місячного календаря приєднується до сонячного, несучи в собі рівнозначні зони впливу, як і в сонячному.

Місяць посунув вбік вплив бічних сутностей, забрав у них коди чисел 3 і 9. Горизонтальна лінія стала непотрібною, її не існує як розподіл, чи володіння, чи кордон. Вона не має ні символу, ні знаку в загальному. Це якась сутність, яка має свої особисті дві якості, але не має особливого впливу на загальне, як було раніше. Місяць розширив області проявленого світу, так сказати, приніс батьку-сонцю “здобич”, примножив його силу.

Проявився центральний світ дією Права і проявленню в світі Ява, зірочки п'ятого виміру.

Рахуємо портали фаз місяця як сутностей впливу. Кожна з сутностей мають по дві якості, назвемо - темна і світла частини. Так названий “Вітряк” мав градуси 18 х світів 4 =72 градуси. Тепер кожне крило Вітряка має по 36 градусів. 36 х 4= 144 градуси.

Це людина, що стоїть у центрі, вона володіє всіма якостями 144.

Схема 10. Місяць дав дихання, як життя, він створив дію, а Сонце тримає рівновагу вічності.

Всі сім променів - це дія Місяця, це його внутрішня праця у сонячній системі на відстані від центру Всесвіту, в замкнутому просторі, в темноті. Він був просто присутній і постійно рухався навколо Землі. Навіть тоді, коли його енергетичні якості мінялись, він незмінно рухався, як електрон навколо ядра в атомі. А як ми його розуміли, що ми з цього творили, це вже дія, яку ми приймали від нього. Він кружляв навколо нашої колиски.

Утворились місячні крила, по три сутності з кожного боку. Бічні сутності фази Місяця відпустили свій вплив, і проявився новий світ п'ятої центральної сутності, вся її могутність. Ця істота володіє ключами вісьмох головних чисел, вона стала центром.

Цитата Е. Моріа.“Як виявилося - максимальні навантаження дозволяли вам вийти з цього принципу, тобто електричний принцип відділяв, руйнував цілісність. Але, коли ви починали жити на межі своїх можливостей, ці кордони стиралися, і деякі з вас знову відновлювали свою цілісність, свою квантовість.”

Схема 11. Зеленими кружечками пораховані сектори різноманітних енергій за якістю. Цих якостей -12. Дванадцята ділянка властивості опиняється у числі дев'ять. Число дев'ять своїм вектором безпосередньо тримає стійку грань і конкретний напрям до центру  Галактики. Дев'ятка, яка тримає відкриті двері для душі і тіла, що підносяться. Зірочки, що піднімаються вверх і переходять на вищий рівень оберту спіралі за часовою стрілкою. Виявилось, що один з варіантів піднесення.

Пройти через число 10- перейти через  вогонь вічності,чи через міжсвіття, чи коридор порожнини, напевне, стати творцем нового світу. (У казці “Вовк і семеро козенят” коза перескакує через яму з вогнем). Показано, що таким шляхом рухається спіраль нескінченності у вічності. Але яким чином це зробити?

Цитата. Впровадження електричної енергії руйнування в магнітну енергію тяжіння - це ті самі відцентрові і доцентрові сили, Змішання різних енергій - був експеримент дуальності.”

Магнітна енергія є циркулярним енергетичним потоком, частинки обертаються навколо атома. Електрична енергія — прямим, подібно до спалаху. Це призводить до того, що деякі молекули відразу припиняють вібрувати або «вибухають» і розпадаються.”

То як зробити? - Спільнотою, кількістю присутності.

Існує ж фаза спадаючого Місяця, що прямує вниз від числа 9. А хто йде у матерії вниз по колу, то приходить до числа 6 і протилежним променем рухається догори, від матерії до душі, яка вже стоїть на вищому щабелі оберту спіралі, завдяки числу 9, яке вже відкрило двері і утримує цей шлях. Надалі півколом душа приходить у число 14 ( місце, де стоїть попереднє число 4), звідки променем піднімається до числа 19, яке також зростає у енергетичному рівні за кожним обертом кола. Всі пам'ятаємо, що число 9 - це Юпітер, планета благословення.

Що цікавого в дії Місячного шляху? -Це те, що два вектори променів направлені знизу вверх. Зникла протидія, немає протилежно направлених променів. Місяць працював, щоб змінити вектор напрямку дії. Як сказав Крайон “ ви приречені на просвітлення”, будь-яким шляхом. Прямі промені вважають електричною енергією, а дія по колу- магнітна енергія. В даному випадку створилось поєднання двох енергій і це вже друге коло за числами, збільшене на 10.

Схема 12.  Для чого було синхронізувати два числа 5 і 5 ?- Щоби вони співпадали в 3-му і 4-му світах за місцем і значенням, що, в свою чергу, веде до гармонійної схеми у четвертому світі.

Злились дві п'ятірки і утворився знак §, ніби триматись за руки завжди, підсилюючи один одного. Нерозлучні у вертикалі як знак вічності, що несе в собі нуль, як першоджерело. Бо число 5 перетворилось у знак §, який несе числа 6 і 9. На мал. бачимо, що 6 і 9 знаходяться з лівого боку, а промінь числа 6 веде у число 11, на новий щабель розвитку душі. Від нижньої піраміди електрики розгорнутись у верхній чаші магнетики, Так сказати, вертикальна електрика і бічна магнетика. Вони можуть існувати незалежно. Так дивно вийшло, що цілісність життя магнетичної енергії може не пересікатися з електричною вертикаллю, а розвиватися самостійно по обертах спіралі. Інші двері проявились.

Виявляється, що знижуючи рівень матерії, обмежуючи і стискаючи її, йшов розвиток душі в протилежному секторі, і таким чином, приходить контакт з вищим її ступенем. Звичайно, це не зовсім приємно для тіла, але несподівано створений інший напрямок, знизу вверх, від нижньої матерії до верхньої душі, як інформаційного центру і контакту.

Хоч є іще один шлях- це пройти через число 10 , пересікти вертикаль і піти по колу спіралі. Хоч зараз я сумніваюся, що це можливо без втрати даного фізичного тіла.

Цитата. ” Магнітна природа означає, що є тяжіння, що ваші частинки Я Є присутність притягуються до Цілого, величезного магніту Духа, і що в результаті цієї магнітної природи ви всі пов'язані і, по суті, складаєте один великий магніт Духа. Тому взаємодія є постійно, якими б відокремленими ви себе не вважали.”

Можна подивитись наукові образи фаз Місяця. Все готове, тільки глянути іншим поглядом.

Мал. Научні фази

Як не дивно, що коли Місяць найближче до Сонця, то його не видно? - Можливий варіант, що Місяць знаходиться далі і він ховається за Сонцем або існує якась завіса, чи якась темна планета, за яку він ховається. І, можливо, ця завіса і підтримує розподіл нашого простору на  світи, енергетично протилежні.

Мал. жука розкритих крил

Отже два вектори стоять рівнозначно на двох ногах і голови їхні угорі. Почула, що вібрацїї Сонця мають числа 999, а діапазон золотого січення зараз змінився від 618 до 815. Трошки залишилось до досконалості.

Олександр Іванов- “Укріплення ніг- утримує зв'язок з реальністю тут і зараз і зв'язок зі своєю долею. Маршрут, яким ви будете іти до рішення завдання буде міцним і надійним в залежності від того, наскільки міцно ви стоїте на своїх ногах”. Такі визначення підтримують вектори схеми, що два напрямки стоять на своїх ногах одночасно.

  Мал. Кришталеві черевички. Чому цифра 5 перевернута? Бо це дія і вплив горизонтальної, бічної лінії. Щось творилось з правого боку і число п'ять, з погляду тієї сторони, лежить, на боку. І дійсно нагадує взуття з високим каблуком.Туфля, повернуте на бік число 5, значило горизонталь, бути під впливом, її вона загубила.  А зараз, на новоствореній схемі, горизонтальна лінія не володіє ключами чисел, дві туфлі стоять вертикально, дві ноги нижнього світу тримають міцно.

Попелюшка танцювала вальс з королем. Чому танцювала, бо треба було ноги змінювати. А хто ж король? Від Ель Моріа: “ Впровадження електричної енергії за допомогою Оріонских вчених, 12 тонів творіння, що за своєю природою були електричними.”

"На Землю прибули істоти, які були залучені утримувати необхідні вібрації, щоб вибудувати втілення рабів, використовуючи в загальному 12 тонів творіння." Раби були запрограмовані, щоб поклонятися цим істотам, як "Богу", який існує в нефізичних реаліях".

"Ваш світ за своєю природою спочатку був магнітним. Але, задовго до нашого приходу, в світ увійшла електрична енергія, а потім і атомна. І ваш світ став унікальним поєднанням цих трьох енергій. Ми прийшли як вчені, щоб допомогти становленню нового світу, що з'єднує в собі три різних енергії трьох різних творінь."

Мал. Оріон. Числа проставлені по колу, як інші оберти по спіралі, кожний оберт збільшується на 10. І проявився Деміург у якості числа 22 (таке я почула з з сеансу гіпнорегресу). Оріон працював від зірки Бетельгейзе і через сузір'я Тільця.

Чому ім'я дівчини від слова попіл? Напевно, що Місяць знаходиться поруч числа 3, його число 4, він обпалений електричним вогнем, можливо так творився кришталь, адже туфлі кришталеві. І ще таке ім'я значить, як сіренька, незавидна, забруднена, з вогнем поряд перебуває. Ще щось пов'язує з минулим, від якого залишився попіл, можливо смертна і зруйнована. Їй дала  хресна фея кришталеві туфлі, що значить нетлінні. Хресним може бути Оріон, бо він діяв збоку, "хрестив".

"2 мільйони років тому, згідно із записами Матері Землі, її енергетичні ресурси за своєю природою були тільки магнітними.У цей час Земля уклала угоду отримати або взяти електричну енергію з Альфи Центавра, що є кармічним наслідком своєї ще більш ранньої історії. Для тих, хто не знає: Альфа Центавра є однією з сонячних систем, в яких проживають істоти, звані «Сірими»."

Попелюшка втікла з балу коли пробило північ, число 12. Отже прийшов час, коли настало Галактичне Вирівнювання і Попелюшка втікла. Ще раз порахуйте зони простору і зона12 стоїть у числі 9. Попелюшка  вертається назад, донизу, від 9 до числа 6, а  надалі прямим променем вискакує у число 11, на інший оберт.  Вона королева, вийшла з -під впливу Оріона. І вже її шукають.  Обновлена танцює свій новий танець, змінивши вектори протистояння, два промені рухаються знизу уверх. Вона вібрує  найтоншими хвилями.

В легенді- це тріумф над силою пітьми і смерті.  Є також загадка- розгадуйте, оце зараз  знадобилася. Усмішка для всіх.

Мал. Чотирьох стовпів від О. Ваничевої

 

 

Наші інтереси: 

Розгадуємо загадки, малюємо схеми і творимо новий світ для себе

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи