Зображення користувача Зоріна Небокрай.
Зоріна Небокрай
  • Відвідувань: 6
  • Переглядів: 8

Міняємо кут нахилу під 36 градусів

Температура тіла має 36 градусів. Коло має 360 градусів.  Знайдемо зв'язок через цифру 10.

Я задумалась, чому людина твориться лініями навскіс, а нам подається хрест прямий- вертикаль і горизонталь.

І зрозуміла, що звичайний хрест - це розподіл непроявленого світу, це база як фон картини.  А надалі виявиться, що існує п'ятий проявлений елемент.

Маючи переконання, що з хрестом щось не так, я малювала різні схеми, змішувала кольори, щоби осягнути незрозуміле відчуття.

 

Відносно сутностей, то три взаємодіють негативно, а одна, верхня сутність, позитивна. Фіолетовий колір утворився від змішання двох світів енергій, червоної і блакитної, Колір- це якість, характеристика енергії. Трапилось на очі відео Валентини Коґут, якій я щиро вдячна. Вона доповнила і прояснила мій вектор пошуків світла. В. Когут пояснювала взаємодію хреста по вертикалі і горизонталі.

 Жовтою лінією показана взаємодія "вітряка".

Від проявленлої схеми малюнку, що стоїть "на одній нозі" стало очевидно, що структура хитка, незручна, важка, нестабільна.

Зрозуміло,що її треба поставити міцно і  надійно, то значить повернути нахил градусів.

.

Світлина з книги А. Нових  "АллатРа" стала доречною. Треба додати, що у верхньому трикутнику нема горизонтальної лінії. Це відкритий простір.

Бічні сутності як рівновага, що супроводжують. Вони допоміжні, діють як маятник, перекиданням  напрямків. Найбільше взаємодіють через нижчу сутність.

Розділила  світи кольорами для кращої  уяви.

По відтінку кольорів видно як змінилися енергії в одному просторі кола

Світлина про взаємодію нашого світу з відео В. Коґут

З великою пошаною до Валентини Коґут я модифікувала поданий нею звичайний хрест, як горизонталь і вертикаль.

Продовження слідує для вияснення деталей і розуміння правильності шляху.

Порахуйте промені і побачите, що їх сім. Ці сім променів творять числа від 1 до 9. Гра триває по боках, граються ліва і права сутності, світло і темрява, душа і тіло. Також наглядно видно, що промені істини 1 і 6 та 4 і 9, є спільними з боковими сутностями. Утворюються 2 трикутники горизонталі і 2 трикутники вертикалі з вершинами назустріч один одному. По малюнку гарно видно, що ядра істини, знаходяться у вертильних променях.

А вершина верхнього відкрита, бо так починається рух зростання, вихід зі смерті, як зерна, що проросло. Можна догадатись, що і гра то не потрібна, ні вправо ні вліво, адже знак Х показує межу центрування. Центральна сутність постійно присутня, подає відповідні вібрації, як заклик- “Почуй, Побач”. До речі про зернятко “По”, прочитала в “Аллатра “А. Нових.

“Згідно міфології племені догонів світ пішов від слова “Амма”. Перше слово поклало початок безкінечно малому основному елементу світу, як просяне зернятко “По”. За допомогою внутрішньої вібрації “по” перетворилося в “яйце світу”, “вихор, який крутиться”, до того ж рух відбувається за спіраллю. Описують власне творіння Амми. В тому числі згадують про сім світів, Сонце і Місяць. Зокрема, що Сонце оточує спіраль з восьми витків червоної міді, а Місяць оточує така ж спіраль з білої міді. Післі створення “зерна По” невидимий “Амма” почав створювати знаки, які визначають все у цьому світі: два спрямовуючих знаки, які належать Амма, і вісім головних...” (стор. 68)

 

Ріґден: “ У міфології догонів божества води ( божественні близнюки) у вигляді напівлюдей- напівзмій називалися Номмо. Збереглися легенди, що коли вони з неба побачили оголену мати-земля, позбавлену мови, вони зробили їй спідницю з десяти пучків волокон небесних рослин. Саме скручені спіраллю вологі волокна, які вміщавали в собі слово і були повні суті Номмо, передали землі мову, першу мову світу...” стор. 71.

Цитата з притчі: “ Коли твоїх діянь від почуттів заради Істини стане набагато більше, ніж слів від розуму заради Его, тоді ти пізнаєш єдине зерно Істини.”

А що ж Сонце? Воно ж таке значне, а ми його діти. Роздивимось сонце, що тримає вищий зв'язок.

Знайшлось і Сонце. Гляньте, знак  сам розказує. Знак Ін домінує над Ян, як сучасний. А ядро сонця внизу домінує над верхнім ядром, видно  по випуклості. Видно, що початкова дія була цифрою 6  (нижча риба), але верхня риба накриває нижню.  Промені підказують, що Ян та Ін пов'язані з Сонцем, і будову світу як розгалудження.  Накладаємо знайому схему на цю гравюру. Вектори мають різні кольори як відзеркалення і перетворення енергій.

До речі, глянувши на малюнок, зрозуміло, що інформація заливається з цифри 1 саме така, яку зібрали у цифрі 9, якщо не відкривати” ковпак для випуску пари”. Дух стоїть на сторожі вискоку вверх по вертикалі, щоб не було повторення кола.  А якщо нема духа на сторожі? Кришка не відкриється, а енергія піде легшим шляхом, вбік через смерть 0 до 1. Коловорот, крутись по колу.  Почула регресивний гіпноз, де звільняли величну душу, яка 200 млн. років була в полоні рептилій. Її свідомість давала їм технології, а вони їй замовляли, що бажають. Така дата велика, хоч може замість мільйонів років може бути 200 тисяч, але і це багато.

Сонце, символ лева, знак 5 і 0 нагадує спермотозоїд, як  початок. Але духовний світ поставив межу вертикаллю, як світлої і темної сторони нижчого світу, посередині цього знаку. Цей символ пронизує дух, як датчик тонкої межі любові.  Хто вибирає силу сексу, то йде по колу гратись, і знову попасти в першодію творіння, від променя 1 і 6, а далі як м'ячик за маятником.

Кожні 72* по колу- вплив одної з чотирьох сутностей. Кожна з них має по дві якості, кожна якість по 36* кола. Верхнє джерело 9,10, 1- це істина, яка перероджується через цифри 10 і 0. Від цифри 4 до цифри 5 йде "збір врожаю насіня", яке набуло закалки, піднімається вгору у вільний простір по спіралі еволюції. Постійна гра в колесі діє через портали по 18* градусів. Центром цього вітряка є людина, яка служить перетворювачем енергій. Вона як фільтр, все пропускає через себе. Суть гри в тому, хто і наскільки “ розвісив“ вуха слухати і вірити іншим. Хто уловлює істину чистого джерела, то піднімається і стає поза грою, поза впливом.

Знак Сонця $ як межа. Від цифри 5 до цифри 6, за годинником, нема еволюції, а йде повтор. Там “пекло”, як протилежність верхньої взаємодії від 0 до 1, в нижчому світі усвідомлення. Чомусь подумалось, що наш годинник має вертикаль на цифрі 6 і 12. Вчора почула інформацію і записала на відео, де сказано про цифру десять і дванадцять. Саме так, що, 10, 11, 12 є багатовимірні сфери і вони як інший виток нашого Днк. Оскільки дев'ятка розриває коло, то приєднуються інші сфери як продовження спіралі. Тому 11 і 12 стоять по спіралі ширшого кола біля цифр 1 і 2.

І явно видно, що права сторона світла, а ліва темна. Тому йти далі за цифру 5- це пройти мимо хати у хащі. Гра енергій не рухається за часовою стрілкою, а діється всередині кола як взаємодія протилежних енергій. Під направлений промінь у відповідь приходить відзеркаленя під кутом. Тому з цифри 6 людина попадає у цифру 2, а далі як м'ячик перекидається під гострими кутами.

Думала, а для чого потрібен був експеримент, чому одна половина сонця є смертельною, чому встановлена планка з викрутасами половинок?  Для чого цей "вітряк" по 18 градусів ,адже "вітряк" не крутиться, а він як портали. І зробила  визначення, що цифра 5 чи знак S щось хоче показати.

 

 

Наші інтереси: 

Розвага для мозку на дозвіллі.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи